NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
A zašto se svi hvataju za Žunu? Momak igra dobro.
Za Čelik i Zenicu, za crno i crveno...
- prisonbreak
- Kontakt:
Piri iz Borca, joooj Zenico
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Ma nije losa ekipa, nije ni Zuna los, jedino bekovi odudaraju od ekipe ali sam siguran da ce ih Isak dobro kontrolisati i nauciti gdje da stoje i kretnju i zagalamiti par puta kada krenu lopte preko njih u kontru. Pa se mozda i opamete. Taman Isak i treba protiv vrlo dobrog Moševca u 4 kolu u gostima. Ali prvo idemo Unis napast svim snagama i dodati 3 boda na konto.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Koliko vidim u ova 2 kola borba za vrh ce biti izmedju stupcanice, bosne i nas.
Svaka cast momcima za izvjestaj ovaj, iznenadili su me.
Samo da nas golovi krenu, vjerujem da necemo imati problema nekih vecih.
Svaka cast momcima za izvjestaj ovaj, iznenadili su me.
Samo da nas golovi krenu, vjerujem da necemo imati problema nekih vecih.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Borac Jelah je najjaci u nasoj ligi ukoliko mi nismo.
Ali jos je rano govoriti sve ce se vidjeti u iduca 3 kola gdje smo. Iskreno ocekujem da rasformiramo Unis.
Jel ono Jamak u Unisu? Samo da se ne naljuti pa izdominira Salkica, Zunu i Vardu
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Kakav Jamak pa znas da prije 3 godine nije mogao hodati 60 minuta a kamoli sada..Kod nas je veza spremna fizicki i naspanovana Vardo, Zuna, Salkic Ce ih pojesti. Najbolji dio ekipe.Truhlo je napisao/la: ↑22 avg 2021, 23:27Jel ono Jamak u Unisu? Samo da se ne naljuti pa izdominira Salkica, Zunu i Vardu![]()
-
PonosniSmogovci
- Kontakt:
Uh njih trojica ubiše. Pucaju od snage i kondicije baš su spremni. Još iza s Aladinom i malim Dženom koji je isto odigrao bez greške ove dvije tekme izuzetno respektabilna ekipa i dobra osnova za dalje. Baš s uzbuđenjem očekujem ove utakmice. Koliko je ljepše pratiti sad Čelika nego u PL jebote
- celik1945tv
- Kontakt:
Lijepo gledat kad pobjedjujemo, a Boga mi kad gubimo nije lijepo ni u PL ni u DLC. 
45-ta vrijeme je heroja, rodila se ljubav- Čelik Zenica.
Bosna Visoko ce 90% ici u 1 ligu Fbih citiraj me ovdje u aprilu posto mi ne zelimo
Ma nek ide ko god hoce, mi samo jako igrati i borba za sami vrh, gledati da svaku pobjedimo.Pobjede nam trebaju sada, raja ce se lagano vracati, interesovanja ce biti vise za Čelik kada vidis da pobjeđuje, prvi na tabeli, dominira ligom, ima tu draži.Lijepo je vidjeti da si 1. na tabeli koja god liga bili.Fanshop više prodaje, a da ne govorim da je ovim ljudima u ovoj Zenici ostalo samo da ode i pogleda utakmicu, pored toga sto je sve zamrlo u gradu i sto je krOlj od grada napravio Grad Penzionera.
Evo ga @avenija, tekma u subotu. Da vidimo hoce li bar 500 vise biti, posebno oni sto su nedjeljom na smetovima 
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Ma pocet ce se raja lagano vracati zapamti, samo je bitno da smo gore da se borimo za 1 mjesto..zanimljivije nego tavoriti u premijer ligi. Samo odradit marketing za tekmu malo raju nafurat, malo drustvene mreze, provedete nekoga iz kuce i porodice, valjda kise ne bude i gledamo pobjedu Čelika pred vecim brojem gledaoca.
- celik1945tv
- Kontakt:
Donatorske ko ne može doći. Kartu i na utakmicu. Tako ćemo dokazati ljubav i biti kao “Velež”. Puna usta svima nek Čelik bude ko Velež, a 300 ljudi stoji oko stadiona na Kamberovića Polju neće dati 5 KM za kartu na tribinu.
Dobar je Čelik kakvi su zeničani!
-
Convicts1988
- Kontakt:
Ja da se pitam, zabranio bih okupljanje oko šopinga i kod pruge, ako ikako može. Šta Čelik ima od onih "navijača" koji stoje van stadiona i ne žele platiti kartu, ništa. Najgora sorta ljudi. Sve Čelik ovo ono, a ne da Čeliku 5 KM. Znači takvi bi od Čelika i otimali kad bi imali priliku, tako ispadne.celik1945tv je napisao/la: ↑23 avg 2021, 15:38Donatorske ko ne može doći. Kartu i na utakmicu. Tako ćemo dokazati ljubav i biti kao “Velež”. Puna usta svima nek Čelik bude ko Velež, a 300 ljudi stoji oko stadiona na Kamberovića Polju neće dati 5 KM za kartu na tribinu.
- celik1945tv
- Kontakt:
Treba uprava kluba da se raspita sa MUP-om jer koliko me dobro sjećanje pamti, u dosta situacija je policija stajala na krovu sopinga i nije dala da se stoji gore, iza pruge isto a i kod sopinga.Convicts1988 je napisao/la: ↑23 avg 2021, 15:43Ja da se pitam, zabranio bih okupljanje oko šopinga i kod pruge, ako ikako može. Šta Čelik ima od onih "navijača" koji stoje van stadiona i ne žele platiti kartu, ništa. Najgora sorta ljudi. Sve Čelik ovo ono, a ne da Čeliku 5 KM. Znači takvi bi od Čelika i otimali kad bi imali priliku, tako ispadne.celik1945tv je napisao/la: ↑23 avg 2021, 15:38Donatorske ko ne može doći. Kartu i na utakmicu. Tako ćemo dokazati ljubav i biti kao “Velež”. Puna usta svima nek Čelik bude ko Velež, a 300 ljudi stoji oko stadiona na Kamberovića Polju neće dati 5 KM za kartu na tribinu.
Ni meni nije jasno to nikako kako neko moze se popet na shoping centar da bi izbjego 5 km!? jednom u 2 seemuce domaca tekma i zao ti 5 km izdvojit. To MUP mora rijesit jer to stvarno njje u redu.
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
- BatistutA19
- Kontakt:
Şta van je bolan ne mozes ti nikom zbranit okolo stadiona da se krece ,ti mozes samo stavit mreze neke da se ne vidi a zabranit ne mozes.Imas takvih stadiona koliko hoces gdje ljudi traze mjesto da vide a da ne plate..Sad imas tu sigurno i raje kome je puno dat 5 maraka al imas i onih sto ce popit 5 piva i pojest cevape i gledat .Ja da nemam za kartu ne bi ni na prugu isao sjedio bi kod kuce , al eto nismo svi isti.Ma jos ova tekma pa ce se na Bilino ne treba se sa tim zamarat ne igramo mi na KP nego na BP.
Treba im dignuti parolu, sramota zivotami, ne znam kako njih nije stid. A to su najveci kriticari, pljuvaci..
300-400 ih se okupilo kod Šopinga i dzabana da gleda Čelik. Ograditi trakama sve u suradnji sa policijom, jos sad nece biti vruce i prugu ce napuniti. Evropski Čelik hoce ali nedamo marku.
To ko nema 5 maraka u 14 dana za Čelik i ne treba da dolazi na utakmicu neka ide raditi na Rači dnevnica 30-40 KM, sta ce na utakmici ako nema marke.
A garantujem zivotom da 90 % onih je na bingu u soppingu izgubilo minimalno cenera.
300-400 ih se okupilo kod Šopinga i dzabana da gleda Čelik. Ograditi trakama sve u suradnji sa policijom, jos sad nece biti vruce i prugu ce napuniti. Evropski Čelik hoce ali nedamo marku.
To ko nema 5 maraka u 14 dana za Čelik i ne treba da dolazi na utakmicu neka ide raditi na Rači dnevnica 30-40 KM, sta ce na utakmici ako nema marke.
A garantujem zivotom da 90 % onih je na bingu u soppingu izgubilo minimalno cenera.
Trenutno korisnika/ca: prisonbreak, schalke, tuzlanskinacin i 20 gostiju.