A evo vidim malo vise objavljuju po FB, instgramu..Prije je pravo kriticno bilo, sad se bar potrude slike s treninga objaviti, bar 2 puta sedmicno. E ne znam za taj konkurs, ne znam da su igdje objavili za isti ?Hajdeee je napisao/la: ↑23 avg 2021, 15:32Pa mi i nemamo marketing.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 avg 2021, 15:22Jel mi se samo cini, ili se malo popravio marketing ?
Kad bi jos BordoTV vratili, bilo bi top.
Nedavno sam bas ovdje na forumu postavio slicno pitanje, rekose mi, konkurs jos nije zavrsio - ili je tek zavrsio.
Ko je primljen na tom konkursu? Ko nam radi markating? (barem teoretski)
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
https://fksarajevo.ba/vijesti/raspisan- ... 7n_272wqbYGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 avg 2021, 15:34A evo vidim malo vise objavljuju po FB, instgramu..Prije je pravo kriticno bilo, sad se bar potrude slike s treninga objaviti, bar 2 puta sedmicno. E ne znam za taj konkurs, ne znam da su igdje objavili za isti ?Hajdeee je napisao/la: ↑23 avg 2021, 15:32Pa mi i nemamo marketing.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 avg 2021, 15:22Jel mi se samo cini, ili se malo popravio marketing ?
Nedavno sam bas ovdje na forumu postavio slicno pitanje, rekose mi, konkurs jos nije zavrsio - ili je tek zavrsio.
ovo je posljednji bio
Sarajevo ljubavi moja.
Ma buraz to sto se sada radi, "radi", je zapravo rad na drustvenim mrezama - ili nesto najblize toj definiciji.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 avg 2021, 15:34A evo vidim malo vise objavljuju po FB, instgramu..Prije je pravo kriticno bilo, sad se bar potrude slike s treninga objaviti, bar 2 puta sedmicno. E ne znam za taj konkurs, ne znam da su igdje objavili za isti ?Hajdeee je napisao/la: ↑23 avg 2021, 15:32Pa mi i nemamo marketing.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 avg 2021, 15:22Jel mi se samo cini, ili se malo popravio marketing ?
Marketing kod nas u klubu ne postoji. Cak sta vise.
- FKS -
-
- Kontakt:
Valjda ovo ima neke veze sa dolaskom
Nez sto bi beze dolazio u Sarajevo
On svakako nije iz Sarajeva,a mislim da je bio nedavno negdje u junu/julu
Imaju 3 teorije
1.Dosao beze malo da pojede cevape,osisa se,proseta gradom itd.
2.Dosao da obavi zavrsne pregovore
3.Dosao da šarne i da ga predstave sutra

Valjao bi nam on u petak
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ili je jednostavno dosao da se osisaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 avg 2021, 15:56Valjda ovo ima neke veze sa dolaskom
On svakako nije iz Sarajeva,a mislim da je bio nedavno.negdje u maju/junu
Imaju 3 teorije
2.Dosao da obavi pregovore
3.Dosao da šarne i da ga predstave sutra![]()
![]()
Valjao bi nam on u petak

@Hajdeee razumijemo se, pravog marketinga nemamo, ovo je nesto najblize tome

-
- Kontakt:
Nema u Cazinu frizer?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 avg 2021, 15:59Ili je jednostavno dosao da se osisaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 avg 2021, 15:56Valjda ovo ima neke veze sa dolaskom
Imaju 3 teorije
![]()
Valjao bi nam on u petak![]()
@Hajdeee razumijemo se, pravog marketinga nemamo, ovo je nesto najblize tome![]()

Treba pitati ovog frizera na insta.
Valjda mu je nesto rekao jeb.emu

Ako odgovori moglo bi se doci kod njega jednom da vidimo kako šiša

Pa nek je i cener sisanje jeb.at ga

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Kapic je dobar igrac samo u tom smislu ako sabljic kaze da ga hoce da mu treba itd. Kad je bio kod nas na posudbi nijednu utakmicu nije odigra da valja..
Sto se tice STARCI VS OMLADINCI, to treba balansirat i napravit ekipu koja nece trosit vise od 500k€ nego sto zaradi a da u isto vrijeme budemo prvi i da imamo bar 2 akademca koje mozemo uzet 800 k € za oboicu.
Netrebamo trosit neograniceno neplanski nerezonski lovu i ici u dugove samo da bi bili prvi, jer **** i titule ako cemo za 5 godina bit u dugu 15-20 m € i morat mjenjat ime kluba. Takodje kad si prvak od uefe i nije neka nagrada 800 k € za prvo mjesto i prvo predkolo..
Sarajevo mora imat cilj dk svake godine, al moramo imat matematicku racunicu..
Akademija mora bolje da radi ako je italijan otiso vratit onog Alagica
Sto se tice STARCI VS OMLADINCI, to treba balansirat i napravit ekipu koja nece trosit vise od 500k€ nego sto zaradi a da u isto vrijeme budemo prvi i da imamo bar 2 akademca koje mozemo uzet 800 k € za oboicu.
Netrebamo trosit neograniceno neplanski nerezonski lovu i ici u dugove samo da bi bili prvi, jer **** i titule ako cemo za 5 godina bit u dugu 15-20 m € i morat mjenjat ime kluba. Takodje kad si prvak od uefe i nije neka nagrada 800 k € za prvo mjesto i prvo predkolo..
Sarajevo mora imat cilj dk svake godine, al moramo imat matematicku racunicu..
Akademija mora bolje da radi ako je italijan otiso vratit onog Alagica
- ElCartel11
- Kontakt:
Neka su samo prestali sa onim glupim filterom na slikama. Svaka slika isti filter, vise oči krvarile.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 avg 2021, 15:34A evo vidim malo vise objavljuju po FB, instgramu..Prije je pravo kriticno bilo, sad se bar potrude slike s treninga objaviti, bar 2 puta sedmicno. E ne znam za taj konkurs, ne znam da su igdje objavili za isti ?Hajdeee je napisao/la: ↑23 avg 2021, 15:32Pa mi i nemamo marketing.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 avg 2021, 15:22Jel mi se samo cini, ili se malo popravio marketing ?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ima li neko iz Sarajeva da mora kod frizera, da ode kod ovog i izvuče koju info

Dječak koji raste zavolio te tad...
1946!!!
1946!!!
- napoleon72
- Kontakt:
Nista taj "rad" pozitivno ne donosi. Cilj marketinga je brendiranje kluba, privlacenje navijaca i izvlacenje profita od njih. Nasi ne rade nista, objava slika je ok al nema fajde od tog. Usred priliva bogate dijaspore u klubu nema dresova za kupovinu. Plakat za tekmu u gradu nisam vidio od 2017., o bilbordu da ne govorim. Otudjili su se od navijaca u svakom pogledu, posebno od onih van Sarajeva. Objave nagradnu igru pa izrade, nisu nikom nista poklonili ne pamtim. Et ako vec nisu prodavali sezonske, sto nisu skupili vlasnike sezonskih ulaznica iz zadnje tri sezone (osim ove korona sezone), i njima poklonili sezonske. Pa do zabrane, nema veze, raja bi cijenila. Pa porodicne pakete, npr dvije obicne plus dvije junior ulaznice za 16 KM, ko dovodi dvoje djece i zenu, nek djeca dzaba udju. Neke metode koje nece izbit klubu 100-200 KM iz budzeta al ce privuc neke navijace. Et jug prazan svaku tekmu, nema gostujucih navijaca. Dovedi ba na svaku vecu utakmicu skolu neku, prvo iz Sarajeva krenes, kasnije i sire. Medju tom djecom ces dobit neke navijace sigurno, njima ce bit drago. Mozda je zbog korone rizik sad, al probaj, raspitaj se. Nista se ne radi na privlacenju publike i to je zalosno. Imamo ocajnu brojku na tribinama.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 avg 2021, 15:34A evo vidim malo vise objavljuju po FB, instgramu..Prije je pravo kriticno bilo, sad se bar potrude slike s treninga objaviti, bar 2 puta sedmicno. E ne znam za taj konkurs, ne znam da su igdje objavili za isti ?Hajdeee je napisao/la: ↑23 avg 2021, 15:32Pa mi i nemamo marketing.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 avg 2021, 15:22Jel mi se samo cini, ili se malo popravio marketing ?
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nije kapic sirotinja, mora se u Sarajevo ici sisatiNajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 avg 2021, 16:02Nema u Cazinu frizer?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 avg 2021, 15:59Ili je jednostavno dosao da se osisaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 avg 2021, 15:56
Valjda ovo ima neke veze sa dolaskom
Imaju 3 teorije
![]()
Valjao bi nam on u petak![]()
@Hajdeee razumijemo se, pravog marketinga nemamo, ovo je nesto najblize tome![]()
![]()
Valjda mu je nesto rekao jeb.emu![]()
Pa nek je i cener sisanje jeb.at ga![]()

Dizdarević, Ramić, Bodul u timu kola
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
-
- Kontakt:
Par dobri ideja koje bi sigurno dosta nam financijski pomoglenapoleon72 je napisao/la: ↑23 avg 2021, 16:19Nista taj "rad" pozitivno ne donosi. Cilj marketinga je brendiranje kluba, privlacenje navijaca i izvlacenje profita od njih. Nasi ne rade nista, objava slika je ok al nema fajde od tog. Usred priliva bogate dijaspore u klubu nema dresova za kupovinu. Plakat za tekmu u gradu nisam vidio od 2017., o bilbordu da ne govorim. Otudjili su se od navijaca u svakom pogledu, posebno od onih van Sarajeva. Objave nagradnu igru pa izrade, nisu nikom nista poklonili ne pamtim. Et ako vec nisu prodavali sezonske, sto nisu skupili vlasnike sezonskih ulaznica iz zadnje tri sezone (osim ove korona sezone), i njima poklonili sezonske. Pa do zabrane, nema veze, raja bi cijenila. Pa porodicne pakete, npr dvije obicne plus dvije junior ulaznice za 16 KM, ko dovodi dvoje djece i zenu, nek djeca dzaba udju. Neke metode koje nece izbit klubu 100-200 KM iz budzeta al ce privuc neke navijace. Et jug prazan svaku tekmu, nema gostujucih navijaca. Dovedi ba na svaku vecu utakmicu skolu neku, prvo iz Sarajeva krenes, kasnije i sire. Medju tom djecom ces dobit neke navijace sigurno, njima ce bit drago. Mozda je zbog korone rizik sad, al probaj, raspitaj se. Nista se ne radi na privlacenju publike i to je zalosno. Imamo ocajnu brojku na tribinama.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 avg 2021, 15:34A evo vidim malo vise objavljuju po FB, instgramu..Prije je pravo kriticno bilo, sad se bar potrude slike s treninga objaviti, bar 2 puta sedmicno. E ne znam za taj konkurs, ne znam da su igdje objavili za isti ?
Glupo brate
Sezona,dijaspora ko nikad navalila a oni objavljuju da dresovi stizu tek negdje u septembru....
Brojka nam je sramna...
Prije 10-ak godina kada dodje 5000-5500 protiv Drine ja sam kontao lose ali ovo sad.....
Pa jel tesko pozvati 5-6 skola fudbala da dodju na utakmicu
Ne samo iz Sarajeva moze i iz drugi gradova
Odes u neke osnovne skole,djeci 6-7 razred podjelis 30 ulaznica
Pa neces propasti jeb.oga
Pa onda organizujes neki kao Viber/Skype poziv gdje navijaci imaju priliku da pitaju igrace nesto
Moze i neke nagradne igre i zagonetke za kartu
Npr.koliko je Sarajevo bodova sakupilo u sezoni 2016/2017 i ko je bio prvi strijelac nase ekipe
Pa ima jedna isto dobra ideja
Nisam primjetio da neki klubovi to rade
Uzmes kartu
Stavis je na neko mjesto
Objavis
I ko prvi dodje i uzme je,njegova je
Npr.stavis kod vjecne vatre i objavis
Stavis kod sebilja i objavis
Ispred nekog trznog centra
U neki park
Nebitno
Kad je ovako neka reprezentativna pauza i sl.
Napravis skup navijaca u nekom gradu
Tuzla,Zenica,Gradacac
Ima navijaca i tamo koji bi volili da se slikaju sa igracima i upoznaju
Nije sve u Sarajevu samo...Imaju i drugi gradovi navijaca Sarajeva
A i u Sarajevu su zadnji put nesto slicno napravili malo prije korone,znaci prije godinu i po
Ima milijarde i milijarde stvari sa kojima mozes poboljsati marketing,posjetu i financije
I usput da se malo zabavis kad nema utakmica
Ali jok,djaba mi pricamo brate...
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Ovaj frizer ne šiša ovdje nego u Banja LuciGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 avg 2021, 16:23Nije kapic sirotinja, mora se u Sarajevo ici sisatiNajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 avg 2021, 16:02Nema u Cazinu frizer?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 avg 2021, 15:59
Ili je jednostavno dosao da se osisa![]()
![]()
Valjda mu je nesto rekao jeb.emu![]()
Pa nek je i cener sisanje jeb.at ga![]()
![]()
- NisamInSajder
- Kontakt:
Delija je u Banja Luci, ne u Sarajevu. Ako vam to sta znaci.

Zadnja izmjena: NisamInSajder, dana/u 23 avg 2021, 19:37, ukupno mijenjano 1 put.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- MaroonBjelave
- Kontakt:
E jbg šišao se u BL. Ništa od Rikija 

Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
-
- Kontakt:
Ma lutko moja no sikiriki, Šaban jos 10 mjeseci, a Mirko jos 22 mjeseca u FKS.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
Ovi sto kritikuju rezultate U19 trebali bi znati da bi za U19 mogli igrati Ramic,Trako,Buljubasic ....
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ovaj barber je u Banja Luci, bio u Sarajevu nije više. I nije cener, nego cvaja šišanje. 

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, SAMO BORDO i 35 gostiju.