Mogli su staviti da bude i sljedeće godine. Ili da im se prizna 3 boda da i ne idemo tamo. Ko će pamtiti da ima neka zaostala utakmicaMostarwolf1981 je napisao/la: ↑23 avg 2021, 17:22Borac-TC 20.10 igraju hahahahah mozda se uigraju do tad![]()

Mogli su staviti da bude i sljedeće godine. Ili da im se prizna 3 boda da i ne idemo tamo. Ko će pamtiti da ima neka zaostala utakmicaMostarwolf1981 je napisao/la: ↑23 avg 2021, 17:22Borac-TC 20.10 igraju hahahahah mozda se uigraju do tad![]()
To opet samoprogalseni prvaci. Prosle godine se zaletili, pa ste izvisili.Trenutno, najmanje 2 ekipe nase lige su kvalitetnije od vas
antisisoja1919 je napisao/la: ↑23 avg 2021, 17:08Opet onda vidimo ko sta hoce da vidim. Ja ovdje prije vidim da ga udara lopta u blizini lakta, kada se uspori snimak, te da poslije toga svjesno povlaci ruku iza ledja, da ne bi bilo ofirno. A opravdanja nema za ovo, jer nije napucan, vec namjerno brani gol. Da je napucan, pa hajd, razumio bih
Prošle godine su bile nepredvidive okolnosti. Upravu si, trenutno su kvalitetnije. Riješit će se stvar sa registracijama i investitorom, i onda niko neće biti kvalitetniji, i zadovoljavat će se jednim bodom.antisisoja1919 je napisao/la: ↑23 avg 2021, 17:51To opet samoprogalseni prvaci. Prosle godine se zaletili, pa ste izvisili.Trenutno, najmanje 2 ekipe nase lige su kvalitetnije od vas
De care malo argumenata, demantuj me. A ovako mogu mislit da si lud il glup. Jer se ponasas ko balavacSjevernaKoreja je napisao/la: ↑23 avg 2021, 17:52antisisoja1919 je napisao/la: ↑23 avg 2021, 17:08Opet onda vidimo ko sta hoce da vidim. Ja ovdje prije vidim da ga udara lopta u blizini lakta, kada se uspori snimak, te da poslije toga svjesno povlaci ruku iza ledja, da ne bi bilo ofirno. A opravdanja nema za ovo, jer nije napucan, vec namjerno brani gol. Da je napucan, pa hajd, razumio bih![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jel moguce ovo![]()
![]()
![]()
Ma tebra nemam ja vremena tebe ubjedjivati u nesto. Ti ces govoriti jos uvijek, da je penal. I nije tacno, da je svaka ruka u kaznenom prostoru penal. Ako je ruka uz tijelo ni jedan sudac nece suditi penal. Ne mozes je odrezati.antisisoja1919 je napisao/la: ↑23 avg 2021, 17:48Htio ti ucit il ne, ja ti cinjenice navodim. Ako imas vremena za zajebaniciju, uzmi ovaj snimak, malo se igraj s njim pa pogledaj plozaj tijela i lopte neposredno prije kontakta, pa ces vidjet da li je rame. A poslije toga ukljuci svoju logiku, pa vidi da li moze lopta imat ovu putanju poslije kontatkta. A po pravilima, svaki kontakt sa rukom u 16m je penal. Jos Kurdic svjesno brani gol, a ne da ga je lopta napucala i da mu je ruka uz tijelo. Ako me uspijes u suprotno uvjerit, spreman sam priznat greskuElCartel11 je napisao/la: ↑23 avg 2021, 17:33Nije valjda, da cemo morati Tuzlake sad učiti sta je rame, sta biceps, triceps i tako dalje.
Konacno mozemo normalno pricat. A de ti meni sad reci je li ovo ruka uz tijelo, il je svjesno povecana zapremina tijela? Eto ako mozes na ovo dat korektan odgovor. Mislim da ce poslije toga sve jasno bitElCartel11 je napisao/la: ↑23 avg 2021, 18:30Ma tebra nemam ja vremena tebe ubjedjivati u nesto. Ti ces govoriti jos uvijek, da je penal. I nije tacno, da je svaka ruka u kaznenom prostoru penal. Ako je ruka uz tijelo ni jedan sudac nece suditi penal. Ne mozes je odrezati.antisisoja1919 je napisao/la: ↑23 avg 2021, 17:48Htio ti ucit il ne, ja ti cinjenice navodim. Ako imas vremena za zajebaniciju, uzmi ovaj snimak, malo se igraj s njim pa pogledaj plozaj tijela i lopte neposredno prije kontakta, pa ces vidjet da li je rame. A poslije toga ukljuci svoju logiku, pa vidi da li moze lopta imat ovu putanju poslije kontatkta. A po pravilima, svaki kontakt sa rukom u 16m je penal. Jos Kurdic svjesno brani gol, a ne da ga je lopta napucala i da mu je ruka uz tijelo. Ako me uspijes u suprotno uvjerit, spreman sam priznat greskuElCartel11 je napisao/la: ↑23 avg 2021, 17:33Nije valjda, da cemo morati Tuzlake sad učiti sta je rame, sta biceps, triceps i tako dalje.
E ako je tako, onda se izvinjavam. Nisam znao za to. Vjerujem i ja KurdicuDevetomjesto je napisao/la: ↑23 avg 2021, 18:55Cojek je vjernik i nece slagati. Na snimku se jasno vidi kad ga sudija pita jesil igro rukom a on mu kaze nisam dzamjemi i sudija mu normalno vjeruje i kaze da se igra nastavi.
Pa da. Ne pravi se blentav. Ja ti argumentima dokazao da jest, hajd ti meni argumentima dokazi da nije. A nije da trolas, uozbilji se, valjda si odrasto. A i snimak je te kvalitete da se na prvu vidi da li je penal il ne. Vidi se u koju ga dlaku pogodio. Puno mi q ti vasih glupih izjava na nivou djecaka od 13 godina. Ti ako si isao u skolu i ucio neke stavri, koristenjem samo malog dijela logike, puno toga bi ti bilo jasnije. A do toga nema potrebe da se vise s tobom natezem, ne smatram te kompetentnimfeniksptica je napisao/la: ↑23 avg 2021, 18:58žHAHAHAAHAHa kaze de caro malo argumenata daj demantuj me. Postavi se video demantuje ga, pravi se budala. A o tome da neka pitanja svjesno izbjegavaju kukavicki ne treba ni pricati
Evo je l ovo penal, objasni ovo !antisisoja1919 je napisao/la: ↑23 avg 2021, 19:02Pa da. Ne pravi se blentav. Ja ti argumentima dokazao da jest, hajd ti meni argumentima dokazi da nije. A nije da trolas, uozbilji se, valjda si odrasto. A i snimak je te kvalitete da se na prvu vidi da li je penal il ne. Vidi se u koju ga dlaku pogodio. Puno mi q ti vasih glupih izjava na nivou djecaka od 13 godina. Ti ako si isao u skolu i ucio neke stavri, koristenjem samo malog dijela logike, puno toga bi ti bilo jasnijefeniksptica je napisao/la: ↑23 avg 2021, 18:58žHAHAHAAHAHa kaze de caro malo argumenata daj demantuj me. Postavi se video demantuje ga, pravi se budala. A o tome da neka pitanja svjesno izbjegavaju kukavicki ne treba ni pricati
Jest, jer ova slika ne predstavlja pravi momenat. Veselinovic je podigao loptu, a ovog igraca je pogodila u ruku. Sad moze se raspravljat o tome da li je mozda mogao ne svirat, jer je mala udaljenost bila i igrac nije imo vremena da pomejri ruku. Al da je ruka u neprirodnom polozaju, jestfeniksptica je napisao/la: ↑23 avg 2021, 19:06Evo je l ovo penal, objasni ovo !antisisoja1919 je napisao/la: ↑23 avg 2021, 19:02Pa da. Ne pravi se blentav. Ja ti argumentima dokazao da jest, hajd ti meni argumentima dokazi da nije. A nije da trolas, uozbilji se, valjda si odrasto. A i snimak je te kvalitete da se na prvu vidi da li je penal il ne. Vidi se u koju ga dlaku pogodio. Puno mi q ti vasih glupih izjava na nivou djecaka od 13 godina. Ti ako si isao u skolu i ucio neke stavri, koristenjem samo malog dijela logike, puno toga bi ti bilo jasnijefeniksptica je napisao/la: ↑23 avg 2021, 18:58žHAHAHAAHAHa kaze de caro malo argumenata daj demantuj me. Postavi se video demantuje ga, pravi se budala. A o tome da neka pitanja svjesno izbjegavaju kukavicki ne treba ni pricati
![]()
Mislim da bi ipak vi trebali prestat pratit sport, jer niste popili svu pamet svijeta
Devetomjesto je napisao/la: ↑23 avg 2021, 18:55Cojek je vjernik i nece slagati. Na snimku se jasno vidi kad ga sudija pita jesil igro rukom a on mu kaze nisam dzamjemi i sudija mu normalno vjeruje i kaze da se igra nastavi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.