/Dejan1921 je napisao/la: ↑23 avg 2021, 13:19Moj KANA brate to je izgleda tako, čim se zarade pare Željo se zaboravlja, mi smo klub sirotinje i radničke klase i to je to. Čim neko malo više zaradi ispisuje se iz Željinih bolesnika. Ali nema veze, ide nedjelja, svi na Grbavicu, dati podršku najvećoj ljubavi.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 23 avg 2021, 18:48, ukupno mijenjano 1 put.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- NerminFatic
- Kontakt:
Pa nismo mu duzni milion, to ciljam. Ako bi bas ti Indijci ponudili sicu, onda svakako traziti oprost duga u zamjenu za papifre, ali posto je pod ugovorom, moze se i o tome razmisljati ako bi ponuda bila veca od naseg duga.StrikeWarzone je napisao/la: ↑23 avg 2021, 14:01Kako ćeš dobiti kad mu visiš plate.Moze pokrenuti postupak za raskidanje ugovora zbog tog i onda smo donji.Treba biti zadovoljan ako pristane na oprost duga u zamjenu za papire.NerminFatic je napisao/la: ↑23 avg 2021, 13:45Ali ako bismo dobili par stoja a njemu se duguje stoja, zasto ne uzeti odstetu a njemu isplatiti posteno sto mu pripada? Nije neki Asim Prepoli hebiga.StrikeWarzone je napisao/la: ↑23 avg 2021, 13:30
Nek oprosti dug,dobije čiste papire i neka ide gdje god hoće.
I statutom zabraniti povratak bivših igrača,presjednika,trenera.
Očrkivalo se ovakvo pisanje na forumu nakon jednog kiksa (mada to nije kiks jer su nadigrali i Veleža i Sarajeva)
Veliki paćenici ovdje pišu,mjenjaju mišljenje kako voda ide....
Veliki paćenici ovdje pišu,mjenjaju mišljenje kako voda ide....
BOSANSKA KRAJINA
Ne znam Boga mi šta na ovo da ti odgovorim. Iskreno.KONTRASVIH je napisao/la: ↑23 avg 2021, 14:54Gledaj ovog debilizma i razmisljanja u picku materinu. Ruka u vatru da ovo lik sam sa sobom komunicira. Pa ovo nije normalno sta se ovdje pise. Pickice jedna da mi je vidjeti tu tvoju facu sve bi mi bilo onda jasno i ovaj nacin razmisljanja i mijenjanje misljenja kako vjetar puse. Jer kad se sjetim da si jedan od prvih bio ovdje koji je najavljivao nekakve revolucije i dizanja pa 4 dana poslije da propdamo u kantonalnu pa opet isto tako u krug do toga da smo klub sirotinje?! Halo, debilu, gdje ces to napisati, ne mogu da vjerujem da jedan navijac Zeljeznicara ovako razmislja?!?! Ti si **** od navijaca i najveci pacenik ubjedljivo na ovom forumuDejan1921 je napisao/la: ↑23 avg 2021, 13:19Moj KANA brate to je izgleda tako, čim se zarade pare Željo se zaboravlja, mi smo klub sirotinje i radničke klase i to je to. Čim neko malo više zaradi ispisuje se iz Željinih bolesnika. Ali nema veze, ide nedjelja, svi na Grbavicu, dati podršku najvećoj ljubavi.![]()
a ovo ti je odgovor sa drugog profilaDejan1921 je napisao/la: ↑23 avg 2021, 15:15Ne znam Boga mi šta na ovo da ti odgovorim. Iskreno.KONTRASVIH je napisao/la: ↑23 avg 2021, 14:54Gledaj ovog debilizma i razmisljanja u picku materinu. Ruka u vatru da ovo lik sam sa sobom komunicira. Pa ovo nije normalno sta se ovdje pise. Pickice jedna da mi je vidjeti tu tvoju facu sve bi mi bilo onda jasno i ovaj nacin razmisljanja i mijenjanje misljenja kako vjetar puse. Jer kad se sjetim da si jedan od prvih bio ovdje koji je najavljivao nekakve revolucije i dizanja pa 4 dana poslije da propdamo u kantonalnu pa opet isto tako u krug do toga da smo klub sirotinje?! Halo, debilu, gdje ces to napisati, ne mogu da vjerujem da jedan navijac Zeljeznicara ovako razmislja?!?! Ti si **** od navijaca i najveci pacenik ubjedljivo na ovom forumuDejan1921 je napisao/la: ↑23 avg 2021, 13:19
Moj KANA brate to je izgleda tako, čim se zarade pare Željo se zaboravlja, mi smo klub sirotinje i radničke klase i to je to. Čim neko malo više zaradi ispisuje se iz Željinih bolesnika. Ali nema veze, ide nedjelja, svi na Grbavicu, dati podršku najvećoj ljubavi.![]()

Nego Ljoze de ga banuj bar mjesec za vrijedjanje stare garde

a sto se Stile tice kazu ima jaku ponudu iz birtije Jagoda najvjerovatnije da ce je prihvatiti
Kad se sjetim onog perioda iz 2016 kad smo doveli Jahica i kad je trazio platu 9 hiljada KM(tad imao 34 godine) jer ima internacionalno iskustvo. Ja imala internacionalno iskustva, ja zeli platu od 9 hiljada. Dosao lik sa hronicnom povredom koja se odmah nakon potpisa ugovora aktivirala.
Zec koji je imao vrhunsku platu a u 3 godine ne moze da sastavi par utakmica zaredom.
Stilic, koji je vise vremena proveo po sarajevskim kafanama nego na treninzima. Osim, Stilic i Zec trenutno parazitiraju i za apsolutno nista uzimaju novac.
Imam osjecaj da sad Dzeko dodje da bi i u njemu proradio bosanski mentalitet i da bi se ponasao poput Stilica, opijao se po kafanama, trenirao samo kad mu je cejf itd..
Sutra da u Zelju udje ozbiljan novac potrcali bi i Zukanovic i Cocalic i mnogi drugi da se vrate i da nam demonstriraju svoju ljubav..
Dodju Krpic, Miro Stevanovic itd koji nikakve veze nisu imali sa Zeljom i svojim profesionalnim ponasanjem objasne Zeljovcima kako se prema klubu trebaju ponasati..
Zec koji je imao vrhunsku platu a u 3 godine ne moze da sastavi par utakmica zaredom.
Stilic, koji je vise vremena proveo po sarajevskim kafanama nego na treninzima. Osim, Stilic i Zec trenutno parazitiraju i za apsolutno nista uzimaju novac.
Imam osjecaj da sad Dzeko dodje da bi i u njemu proradio bosanski mentalitet i da bi se ponasao poput Stilica, opijao se po kafanama, trenirao samo kad mu je cejf itd..
Sutra da u Zelju udje ozbiljan novac potrcali bi i Zukanovic i Cocalic i mnogi drugi da se vrate i da nam demonstriraju svoju ljubav..
Dodju Krpic, Miro Stevanovic itd koji nikakve veze nisu imali sa Zeljom i svojim profesionalnim ponasanjem objasne Zeljovcima kako se prema klubu trebaju ponasati..
Brate znas i sam koliko sam ovdje uvijek pazio sta pisem i da koga ne uvrijedim, za klub znas da bi i krvi dao. Nisam nikad pisao o nekim nerealnim stvarima, uvijek prizemljeno i u skladu sa stvarnoscu, sto je na kraju, nazalost svih nas i bila istina. Vidimo svi u kakvoj smo situaciji. Daj Boze da mene neko demantuje od ovih nasih sto su se obogatili i pokazu empatiju prema svom klubu, ali poslije onog tabuta prosle godine i nikakve reakcije ja u to debelo sumnjam.KANA je napisao/la: ↑23 avg 2021, 15:22a ovo ti je odgovor sa drugog profilaNego Dejo znas koji je ovo mali ? sto nas je prije tri godine molio da ga uvedemo (mogu li ja ciko sa Vama )
Nego Ljoze de ga banuj bar mjesec za vrijedjanje stare garde
a sto se Stile tice kazu ima jaku ponudu iz birtije Jagoda najvjerovatnije da ce je prihvatiti
Problem kod ovih sto dodju pred kraj karijere je sto ih ponese ovdje. Nisu bili godinama sa svojima, provod, ligu smatraju amaterskom jos ako ih navijaci malo uzdignu profesionalnost koju su imali vani ode u zaborav. Niko od njih ne dodje sa cvrstom voljom da odradi sezonu, dvije, zavrsi karijeru na lijep nacin pa radi sta mu je cejf. Poenta price da zavrse karijere je ovdje u tome, a ne da gledaju novac, trenera, predsjednika i ostalo.
Pristajem, napravit cemo i forum.

Inace, kome se ne svidja nacin kako neko pise nemojte citati, ne vrijedjajte nikoga ko ne vrijedja vas ili bas ne pretjera sa necim pa da iz dobre namjere na lijep nacin mu kazete da to nije ok.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ne mogu ostati nijem na ova pisanja da smo klub sirotinje. Ne razumijem kako ti ne udje u glavu da s tim ponizavas ne samo klub vec i sve navijace pa i sebe. To jos nikad nisam cuo od navijaca Zeljeznicara.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Jahić, Bekrić, Zeba, Štilić, Zec, Kosorić.... Svi došli da završe karijere, a niko ih još nije završio, osim Jahića
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Nekako previse guramo loptu uz aut-liniju. Juce u jednom momentu, Beća izbaci Mustafu samog na 40m od njihovog gola, lik ima jedno dva duluma prazna prema sredini i ode mrtav-hladan prema lijevoj strani gdje su vec Bojo i Malic, te 4 protivnicka igraca...
To sve mozes fino napisati a ne glumiti glupana (da ti vidim facu I te gluposti) covjeku koji je sigurno 20 godina stariji od tebe ,koji je manje propustio treninga nego ti utakmica ,koji je otisao I pomogao klub koliko je mogao ,pa tvoj brat je to sa tribineKONTRASVIH je napisao/la: ↑23 avg 2021, 17:20Ne mogu ostati nijem na ova pisanja da smo klub sirotinje. Ne razumijem kako ti ne udje u glavu da s tim ponizavas ne samo klub vec i sve navijace pa i sebe. To jos nikad nisam cuo od navijaca Zeljeznicara.

Ponijele su momka emocije vjerovatno i nema veze, evo unormalili smo priču, tako i treba da bude. Ja sam možda pregrubo htio da kažem da kako se neko obogati tako izgubi empatiju prema klubu, a za to je i dokaz ova situacija u kojoj smo sad a svi naši “bogataši” to sa distance gledaju. Kako god ovdje treba i zaustaviti prepirku, ne volim se svadjati ni sa kim, a pogotovo sa bratom s kojim dijelim ljubav prema našem stogodišnjaku.KANA je napisao/la: ↑23 avg 2021, 18:15To sve mozes fino napisati a ne glumiti glupana (da ti vidim facu I te gluposti) covjeku koji je sigurno 20 godina stariji od tebe ,koji je manje propustio treninga nego ti utakmica ,koji je otisao I pomogao klub koliko je mogao ,pa tvoj brat je to sa tribineKONTRASVIH je napisao/la: ↑23 avg 2021, 17:20Ne mogu ostati nijem na ova pisanja da smo klub sirotinje. Ne razumijem kako ti ne udje u glavu da s tim ponizavas ne samo klub vec i sve navijace pa i sebe. To jos nikad nisam cuo od navijaca Zeljeznicara.![]()
Hajdarević
Ma brat moj sve si upravuDejan1921 je napisao/la: ↑23 avg 2021, 18:23Ponijele su momka emocije vjerovatno i nema veze, evo unormalili smo priču, tako i treba da bude. Ja sam možda pregrubo htio da kažem da kako se neko obogati tako izgubi empatiju prema klubu, a za to je i dokaz ova situacija u kojoj smo sad a svi naši “bogataši” to sa distance gledaju. Kako god ovdje treba i zaustaviti prepirku, ne volim se svadjati ni sa kim, a pogotovo sa bratom s kojim dijelim ljubav prema našem stogodišnjaku.KANA je napisao/la: ↑23 avg 2021, 18:15To sve mozes fino napisati a ne glumiti glupana (da ti vidim facu I te gluposti) covjeku koji je sigurno 20 godina stariji od tebe ,koji je manje propustio treninga nego ti utakmica ,koji je otisao I pomogao klub koliko je mogao ,pa tvoj brat je to sa tribineKONTRASVIH je napisao/la: ↑23 avg 2021, 17:20
Ne mogu ostati nijem na ova pisanja da smo klub sirotinje. Ne razumijem kako ti ne udje u glavu da s tim ponizavas ne samo klub vec i sve navijace pa i sebe. To jos nikad nisam cuo od navijaca Zeljeznicara.![]()

KANA je napisao/la: ↑23 avg 2021, 18:28Ma brat moj sve si upravuDejan1921 je napisao/la: ↑23 avg 2021, 18:23Ponijele su momka emocije vjerovatno i nema veze, evo unormalili smo priču, tako i treba da bude. Ja sam možda pregrubo htio da kažem da kako se neko obogati tako izgubi empatiju prema klubu, a za to je i dokaz ova situacija u kojoj smo sad a svi naši “bogataši” to sa distance gledaju. Kako god ovdje treba i zaustaviti prepirku, ne volim se svadjati ni sa kim, a pogotovo sa bratom s kojim dijelim ljubav prema našem stogodišnjaku.nego **** je ovaj sa cvikama jos ce nas nalupati
zamisli po stare dane nalupali ih Zeljovci sa foruma
![]()
![]()

Hajdar je pod ugovorom, sta nam vrijedi i da dodje?
Trenutno korisnika/ca: b00t, Cuspajz, Dofu, Levin, Mamba21, MrAmarOsim, NeSamSafetee, Orvel, Rule_hz, Vanja8, WeekendOffender, zaostrog i 76 gostiju.