Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
izvor???king1000 je napisao/la:Džeko postiže svoj prvijenac u dresu City-ja protiv Aston Ville u narednom kolu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nećemo pretjerivati 3 komada su sasvim dostavolimliverpool je napisao/la:![]()
![]()
![]()
City uvaljuje Birminghamu 4 komada u subotu.
Hoces link, a brisem mi postoveZagor je napisao/la:Može link sutrašnje utakmice... Nemam ovaj Sport KlubIl ako slučajno ima ovaj Sport k. da se gleda nekako preko neta, znam da se mogu neki naši kanali tako gledati...?
Najveci razlog je satnica odigravanja tekme izmedju Ville i City-a. Ista pocinje u 18 i 30, a svi znamo da oni vrlo rijetko pomjeraju informativu emisiju za neke kasnije sate.Elegant je napisao/la:U subotu BHT 1 prenosi Man.Utd
E sad si naj.ebo moj Bugojanac._d1n0_ je napisao/la:Žao mi je Džeko, ali se sutra nećeš lijepo provesti na Villa Parku.
Hehe, ovo je samo šala.Nemoj da neko sada shvati nešto tipa "Ne voli Džeku" i slično.Veoma mi je drag kao igrač, ali nisam ljubitelj Citya.Bosco je napisao/la:E sad si naj.ebo moj Bugojanac._d1n0_ je napisao/la:Žao mi je Džeko, ali se sutra nećeš lijepo provesti na Villa Parku.Odjavi se dok možeš.
http://veetle.com/index.php/listing#sports/popular/1Zagor je napisao/la:Može link sutrašnje utakmice... Nemam ovaj Sport KlubIl ako slučajno ima ovaj Sport k. da se gleda nekako preko neta, znam da se mogu neki naši kanali tako gledati...?
Jesil´ intalirao nakona sto si skinuokobe24 je napisao/la:
Druze ovdje na ovom atdhe.net se ne mogu gledat' sve tekme, vec za neke treba skinut neki kao program vshare.tv. ja sam ga skinuo, ali nisam uspio ni tako omoguciti gledanje utakmice koje zelim. pa da li ti, ili neko drugi zna kako se to radi i da mi to pojasni, ako moze! Bojim se da ce tako isto biti i sa utakmicom villa - city, pa necu moci gledat dzeku!![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.