AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Sa 6 metara ovako loše šutati a nikog oko tebe nema, stvarno moraš biti šeprtlja
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Tako mi je godra što ne gledamo Dollarboya više, isto tako ljepota uz prisutne navijače, da ne slušamo Piolijeve "bravo Rade" svako maloRomagnoli13 je napisao/la: ↑23 avg 2021, 20:59Mike za 10 minuta poslao dva passa kakva Donnarumma nije uspio za 5 godina. Ali koliko je novi kapiten napredovao u zadnje 2 godine. Strašno.
Krunić je na nivou Mesija iz Serie B
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kao što ne sumnjam u novog golmana, tako ne sumnjam ni u talenat Brahima. Neuporedivo veći potencijal od Hakana. Ali to ne znači da Milan ne treba pravu konkurenciju za njega.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
-
gambler1899
- Kontakt:
Diaz za sad odlican ali sam na toj ooziciji ne moze izvuci citavu sezonu
- prisonbreak
- Kontakt:
Krunic odlican, steta za promasaj.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Zato i treba još jedan playmaker. I da je neko drugi umjesto Brahima, ista bi stvar bila. Jer jedan igrač ne može igrati isto cijelu sezonu, pogotovo ovako mkad igrač.gambler1899 je napisao/la: ↑23 avg 2021, 21:23Diaz za sad odlican ali sam na toj ooziciji ne moze izvuci citavu sezonu
Rade je ono morao dati kao i Giorud ovu svoju sansu,odlican pas Diaza.
Rade gine defanzivno i to mu daje prolaznu ocjenu za igru. Theo je ovu tekmu nevidljiv cak i po njegovoj stranu nam i stvaraju sanse.
Rade gine defanzivno i to mu daje prolaznu ocjenu za igru. Theo je ovu tekmu nevidljiv cak i po njegovoj stranu nam i stvaraju sanse.
- nextterrain
- Kontakt:
Dobro igraju, čak i Krunić je okej.
U drugom poluvremenu ce uci Florenzi umjesto Saleta koji nije kapacitet za ove tekme
U drugom poluvremenu ce uci Florenzi umjesto Saleta koji nije kapacitet za ove tekme
- Romagnoli13
- Kontakt:
Solidno poluvrijeme. Vidljivo je da neki igrači nisu još na 100%, kao što je vidljivo da neki nisu niti će biti kvalitet za Milan.
Mike odličan. Tomori je stoper za sljedećih 10 godina.
Mike odličan. Tomori je stoper za sljedećih 10 godina.
Thea treba malo poslati na klupu, tek toliko da se uozbilji. Lani nije imao neku konkurenciju na svojoj poziciji, ove godine je druga prica.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Nije loše, najbolji mi je bio Diaz, kao na igrici prolazi protiv njihovih igrača isto da je malo počeo mozgom razmišljati za razliku od prošle sezone gdje se k'o budala zabije u protivničkog igrača i izgubi u duelu jer je nejak.
Generalno su mi svi ok izgledali, vidi se da nam škripi iznošenje lopte sa Krunićem i Tonalijem pa Mike dosta carini loptu i mora ispucavati na Girouda.
Generalno su mi svi ok izgledali, vidi se da nam škripi iznošenje lopte sa Krunićem i Tonalijem pa Mike dosta carini loptu i mora ispucavati na Girouda.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- OldFashioned
- Kontakt:
Vezni red očekivano ali opet defanzaivno ok.
Koči ali baš lijeva strana, bojim se da ćemo upravo po njoj primiti neki gol.
Theo mora ozbiljnije u def. zadacima.
Koči ali baš lijeva strana, bojim se da ćemo upravo po njoj primiti neki gol.
Theo mora ozbiljnije u def. zadacima.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Najgore je to što ova ekipa i dalje igra dobro iako su bez čitavog prošlosezonskog veznog reda i bilo bi žalosno da se ne dovede bar taj jedan igrač. Tako malo ti fali da sklopiš odličnu ekipu.
Maignan odličan golman
Calabria, Diaz i Leao isto dobro odigrali, fali još jedan gol.
Maignan odličan golman
Calabria, Diaz i Leao isto dobro odigrali, fali još jedan gol.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Zironja kako god zavrsi ovu utakmicu pokazuje da ce biti pravo opasan za protivnicke odbrane. Ima opasno kretanje.
Diaz vrlo dobar kao i golman nam
Diaz vrlo dobar kao i golman nam
-
gambler1899
- Kontakt:
Kad bi mogli kako izmajmunisati B. Silvu iz Citya jer moze pokrivati vise pozicija ali opet mislim da ce ostati na medijskim nagadjanjima. Krunic morao ono zabiti i da udjemo bez pritiska u drugo pol, ovako jedna greska i sve moze da se okrene a znamo svi da je bitno uci u prvenstvo pobjedom/ama
Theo najgori igrač do sada na terenu, opet ono njegovo poigravanje kad ne treba.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- OldFashioned
- Kontakt:
Theo i Sandro moraju vani.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.