FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ne mogu da vjerujem da ovog antitalenta vraćamo. Pa **** majku zašto
Crncevic je igracina i za Hajdarevica i za Durakovica. Nije on kriv sto je stranac pa ga nasi navijaci odmah u startu ne mirisu niti je on kriv sto je onakav teren u Bijeljini pa se nije moglo igrati. Mi osim Mekica nemamo veznjaka koji se ne boji lopte i ima muda krenuti naprijed, tako da osporavati Crncevica koji se trudi prenijeti loptu, je glupost i ubijanje momka odmah u startu.mavi je napisao/la: ↑23 avg 2021, 18:58Bolje i Hajdar neko Crncevic...Bersaga je napisao/la: ↑23 avg 2021, 18:55Vrijedi da ćemo ga vratiti u život (ne može da igra u drugoj ligi Turske, u ekipi koja nema velikih ambicija) i vrijedi da ćemo zaje*ati Beću i Durakovića na toj poziciji. Nadam se da nije istina jer će biti glup potez do bola, naravno ako je riječ o Harisu a ne nekom drugom Hajdareviću![]()
A pored Crncevica se ni Beca ni Duraković neće naigrati.
Al hajde, znaju nasi strucnjaci sve.
Svaki igrač na bilo kojoj poziciji je dobrodošao u klub. Duga je sezona a mi smo u deficitu s igračima. Istina da bi nam valjao jedan ozbiljan napadac.
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
Kosorić u timu kola. Jedan je kapiten
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
-
- Kontakt:
Je li sloboda u nedelju u 9?
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Nema potrebe za takvom reakcijom. Razglabamo supljiramo. Svi mi znamo koliko Hajdar ne/može i tu smo načisto sto se tiče njega.MrkiMedo je napisao/la: ↑23 avg 2021, 20:52Crncevic je igracina i za Hajdarevica i za Durakovica. Nije on kriv sto je stranac pa ga nasi navijaci odmah u startu ne mirisu niti je on kriv sto je onakav teren u Bijeljini pa se nije moglo igrati. Mi osim Mekica nemamo veznjaka koji se ne boji lopte i ima muda krenuti naprijed, tako da osporavati Crncevica koji se trudi prenijeti loptu, je glupost i ubijanje momka odmah u startu.mavi je napisao/la: ↑23 avg 2021, 18:58Bolje i Hajdar neko Crncevic...Bersaga je napisao/la: ↑23 avg 2021, 18:55
Vrijedi da ćemo ga vratiti u život (ne može da igra u drugoj ligi Turske, u ekipi koja nema velikih ambicija) i vrijedi da ćemo zaje*ati Beću i Durakovića na toj poziciji. Nadam se da nije istina jer će biti glup potez do bola, naravno ako je riječ o Harisu a ne nekom drugom Hajdareviću![]()
Crncevic mi, barem trenutno, ne izgleda kao igrač koji može donijeti neku prevagu. A, stranac je. I to na posudbi. A, realno, nema ni neki CV za svoje godine. Daj Bože da nam postane najbolji igrač, zaista nemam ništa protiv. S druge strane Hajdar je mlađi, naše dijete, već smo se jednom oparili na njemu, što nije zanemarljiva činjenica. Sve u svemu, u trenutnoj konstalaciji snaga, prednost ide Hajdaru. A, oni nek se gambaju, dokazuju, rade na treninzima. I, nek igra ko bude bolji.
Sto ti reče mi smo na njemu hajrovali pare i vratio se džaba što nije loše.
by KANA
by KANA
DaBogda brate, ne vjerujem.StrikeWarzone je napisao/la: ↑23 avg 2021, 20:07Valjda se i Memija skonta u ovo par dana.Raonffa je napisao/la: ↑23 avg 2021, 20:00Dođe Hajdar, a na tim pozicijama smo popunjeniji nego na bilo kojoj drugoj, a na nekim nam hronično fali igrači kao recimo napadač ili desni bek.
Ali hajde eto, neka ga, mada ne očekujem ništa specijalno od njega, on svakako nije igrač koji će biti neki veliki upgrade.![]()
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Crncevic je dizelaš koji prema naprijed ni ne gleda, ima viska kila, trom je i spor. Nije igracima trenutno ni za koga.MrkiMedo je napisao/la: ↑23 avg 2021, 20:52Crncevic je igracina i za Hajdarevica i za Durakovica. Nije on kriv sto je stranac pa ga nasi navijaci odmah u startu ne mirisu niti je on kriv sto je onakav teren u Bijeljini pa se nije moglo igrati. Mi osim Mekica nemamo veznjaka koji se ne boji lopte i ima muda krenuti naprijed, tako da osporavati Crncevica koji se trudi prenijeti loptu, je glupost i ubijanje momka odmah u startu.mavi je napisao/la: ↑23 avg 2021, 18:58Bolje i Hajdar neko Crncevic...Bersaga je napisao/la: ↑23 avg 2021, 18:55
Vrijedi da ćemo ga vratiti u život (ne može da igra u drugoj ligi Turske, u ekipi koja nema velikih ambicija) i vrijedi da ćemo zaje*ati Beću i Durakovića na toj poziciji. Nadam se da nije istina jer će biti glup potez do bola, naravno ako je riječ o Harisu a ne nekom drugom Hajdareviću![]()
Cuj trudi se prenijeti loptu pa bolan Mekic je za njega igrac.
Draze mi je gledati Hajdarevica na posudbi nego Matu Crncevica.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Šta je sa Kerim Memijom? Nadam se da će se i on vraćati, boli mene glava gledajuće ovog Blaževića...
Mozda ovaj dolazak Hajdara i nije los, Mekic bi mogao malo ispred igrati i vise kreirati sto nije lose, a Hajdar da trci za ostale. Ako nista makar za sirine imamo igraca.
Sretno Hajdare u svakom slucaju.
Sretno Hajdare u svakom slucaju.
Mogao bi i on za Hajdarom znat ce se narednih dana.
Republička liga BiH:1946
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Dobrodošao kući Harise , nadam se i da će se Memija priključiti i pomoći i klubu i sebi. Također ne treba biti previše brutalan prema Stilicu, samo kažem…
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Bilo bi to odlično ako se vrati Memija nije imao loše nastupe u Varaždinu, a Hajdarevic se uvijek borio za svijeti dres iako je nekad imao loše dane pred sebe. Štilić se još nije odlućio da pređe u drugi klub naravno bi bilo dobro da ostane. Ako sad dođem u decembar abd, kupi ću godišnu kartu za mog dajdza i meni da bi pomagao klubu...
Opet dopuštate da levati cirkuzaju po temiHarise je napisao/la: ↑23 avg 2021, 22:21Bilo bi to odlično ako se vrati Memija nije imao loše nastupe u Varaždinu, a Hajdarevic se uvijek borio za svijeti dres iako je nekad imao loše dane pred sebe. Štilić se još nije odlućio da pređe u drugi klub naravno bi bilo dobro da ostane. Ako sad dođem u decembar abd, kupi ću godišnu kartu za mog dajdza i meni da bi pomagao klubu...
by KANA
by KANA
Memija bi lego..
Trenutno korisnika/ca: perodeformero, WeekendOffender i 30 gostiju.