AC Milan
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
E moj Theo nikad od tebe wc beka.
Tonali je uspio biti gori od Radeta, što dovoljno govori.
Tonali je uspio biti gori od Radeta, što dovoljno govori.
Il Club più titolato al mondo!
Theo baš van utakmice, ne bi bilo loše da Balu ubaci brzo. Jbg loša utakmica, dešava se.
Opet Maignan vadi, mogao bi ponijeti MOTM titulu.
Lijep početak i način da se oslobodi pritiska jer nije lako stati na mjesto Donarume.
Opet Maignan vadi, mogao bi ponijeti MOTM titulu.
Lijep početak i način da se oslobodi pritiska jer nije lako stati na mjesto Donarume.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Zadnjih pola sata Tonali je odlican,ovako ocekujem od njega i da malo se odvazi da vise suta prema golu
Valja sad izdurati ovih par minuta.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- OldFashioned
- Kontakt:
Bespotrebno totalno povlačenje Piolia zadnjih pola sata.
Theo najgori, Brahim i Mike najbolji.
Tonali mnogo bolji u nastavku ali mora i može bolje.
Rade osim onog katastrofalnog promašaja odličan.
Theo najgori, Brahim i Mike najbolji.
Tonali mnogo bolji u nastavku ali mora i može bolje.
Rade osim onog katastrofalnog promašaja odličan.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Prvi meč. Neki igrači tek se trebaju dići u formi. Tonali zadnjih pola sata odličan. Što je dobar znak.
A velika je razlika kad s klupe ulaze, Florenzi, Romagnoli, Rebić i Bennacer..
Nisam ni znao da je ovo čak 6.meč zaredom da Milan nije primio go. Aferim.
A velika je razlika kad s klupe ulaze, Florenzi, Romagnoli, Rebić i Bennacer..
Nisam ni znao da je ovo čak 6.meč zaredom da Milan nije primio go. Aferim.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Prvi dio i dobar..drugi i nije. Ali pobjeda je bitna i da se fino udje u sezonu. Prva je utakmica i nema se sta puno prigovoriti.
Cestitam momci
Cestitam momci
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Nekako rutinski odrađena tekma, imam osjećaj da se igralo još 90 minuta da ne bi gola primili.
Bitno je bilo započeti pobjedom prvenstvo, sad još dovesti koje pojačanje i biće ovo udure.
Bitno je bilo započeti pobjedom prvenstvo, sad još dovesti koje pojačanje i biće ovo udure.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sljedeća utakmica Kaljari, u najjačem sastavu, ako se Kessie vrati. Tu su bodovi također pod must, pred pauzu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Igra onako , meh. Ali dobro otvaranje sezone.
Maigan i Calabria odlični. Krunić i Diaz dobri. Theo los.Ostali solidni.
Maigan i Calabria odlični. Krunić i Diaz dobri. Theo los.Ostali solidni.
Drugo poluvrijeme u stili Gattusa, nismo ovo baš često navikli gledati od Piolija, mada donekle nije ni neočekivano da ne možeš dominirati sredinom terena sa veznim redom Bennacer, Tonali i Krunić.
Ali ok, prva je utakmica, svi su bili solidni osim Thea koji je bio totalno van tekme i mogao nas je koštati večeras. Mike i Diaz najbolji.
Ali ok, prva je utakmica, svi su bili solidni osim Thea koji je bio totalno van tekme i mogao nas je koštati večeras. Mike i Diaz najbolji.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Zadnji put 6 utakmica u seria a bez primljenog smo imali pocetkom 90-tih.
Theo odigrao mozda i najgoru tekmu kako je dosao kod nas.
Ehh da je dovesti 10-ku i krilo i svi sretni.
Nego vrlo moguce da cemo neke tekme igrati i 3-5-2
Theo odigrao mozda i najgoru tekmu kako je dosao kod nas.
Ehh da je dovesti 10-ku i krilo i svi sretni.
Nego vrlo moguce da cemo neke tekme igrati i 3-5-2
Vrlo dobra utakmica. Svaka cast! Brahim daleko najbolji, pali smo cim je on izaso. Majstorski je iznosio lopte. Leao dobar, Tonali dobar, Rade jako fino odigro, golman vrhunski. Sale moze preuzet titulu "kokoš" od Samua, nije bolji sekundu, po meni Samu nekad nesto moze odigrat, ovaj nikad nista. Rebic nidje veze, kao i 95 % vremena provedenog u Milanu.
Sve u svemu super utakmica, puno bolja nego sto smo mogli ocekivat. Ja se svake sezone lozim na titulu pa i ove, dobro smo poceli.
Sve u svemu super utakmica, puno bolja nego sto smo mogli ocekivat. Ja se svake sezone lozim na titulu pa i ove, dobro smo poceli.
Nešto smo kao večeras tako odigrali kada je ušao Romagnoli.
Trebao bi Pioli razmisliti i o toj formaciji svakako, u nekim momentima bi nam mogla valjati ta formacija, taman imamo dva dobra wingbacka u vidu Florenzija i Thea.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Theo izgleda uvijek los protiv Sampe. Kako se sjecam prosle sezone prakticki dodao loptu za Quagliarellu koji je lobovao Gigija 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ne možeš najboljeg desnog beka kojeg Italijani imaju ostaviti na klupi, niti u snovima.
- Beduin
- Kontakt:
Kad udje Benacer odmah druga prica na sredini, dobismo na dinamici i sigurnosti. Uz njega i Tonali se dohavizo, vjerovatno jer je i sam bio imao vise sigurnosti na sredini.
Ne znam jel' ovo najgora Theova utakmica u dresu Milana, ali medju 2-3 jeste sigurno. Tolika indolencija, odsustvo s terena i dekoncetracija, nevjerovatno da to Pioli nije primjetio i ubacio Baloa.
Bez Ibre i Kessia te Benacera u prvih 11 ovo je sasvim zadovoljavajuce.
Ne znam jel' ovo najgora Theova utakmica u dresu Milana, ali medju 2-3 jeste sigurno. Tolika indolencija, odsustvo s terena i dekoncetracija, nevjerovatno da to Pioli nije primjetio i ubacio Baloa.
Bez Ibre i Kessia te Benacera u prvih 11 ovo je sasvim zadovoljavajuce.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.