Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - općenito
Jesu se pitari upalili ko kutnjak, do jucer su kukali kako im Vico uzima titulu i sad kao oni su posteni
, odu u Evropu i Milsami im ocita bukvicu, bolje ne otic nego se sramotit u evropi, najzalosnije sto im Musemic pitar ocita bukvicu sa Slobodom i Tz Cityem na po Koseva, kako koja god meni je jasnije zbog cega se sve desilo ono u Sirokom, zali Boze momka koji nastrada ni kriv ni duzan...

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- feniksptica
- Kontakt:
Pa dobro, zato one vase osvojene titule niko nije mogao uzeti. A i evropi se ove godine niste osramotili ko mifukara87 je napisao/la: ↑23 avg 2021, 22:32Jesu se pitari upalili ko kutnjak, do jucer su kukali kako im Vico uzima titulu i sad kao oni su posteni, odu u Evropu i Milsami im ocita bukvicu, bolje ne otic nego se sramotit u evropi, najzalosnije sto im Musemic pitar ocita bukvicu sa Slobodom i Tz Cityem na po Koseva, kako koja god meni je jasnije zbog cega se sve desilo ono u Sirokom, zali Boze momka koji nastrada ni kriv ni duzan...

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ma pomiricu ja tebe i antisisoja pa cete vi umjesto posjete zubaru i koristenja GPS-a zajedno na ćevape i na jedno hladno tuzlansko...Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑23 avg 2021, 22:22Mozda promjeni nick u antisarajevo ili tako nestoVanja8 je napisao/la: ↑23 avg 2021, 22:19Pa ne voli nesto ni nas...Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑23 avg 2021, 22:15
Pa bolje navijati za TC i biti na Tušnju nego za godinu dvije pratiti federalnu po Srebreniku, Banovićima i Kaknju.
Neće ba Azmir dozvoliti da oni ispadnu, treba nam jaka filijala u federalnoj vec imamo Gradinu.
Mnogi hiće ba za TC, možda ovaj antisisa neće jer vidis mu po nicku da vise mrzni TC i Azmira nego što voli Slobodu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne može sve ni da voli, u njegovom srcu ima mjesta samo za Slobodu. Poštujmo to![]()
Ono jest da ovi moji ohladise i Slobodu,ali bolje ce mu leci hladna piva...

- PeakyBlinders
- Kontakt:
fukara87 je napisao/la: ↑23 avg 2021, 22:32Jesu se pitari upalili ko kutnjak, do jucer su kukali kako im Vico uzima titulu i sad kao oni su posteni, odu u Evropu i Milsami im ocita bukvicu, bolje ne otic nego se sramotit u evropi, najzalosnije sto im Musemic pitar ocita bukvicu sa Slobodom i Tz Cityem na po Koseva, kako koja god meni je jasnije zbog cega se sve desilo ono u Sirokom, zali Boze momka koji nastrada ni kriv ni duzan...

Kakav mentol
ORIGINAL 1987
Koliki moras biti jad da spominjes Listicu.fukara87 je napisao/la: ↑23 avg 2021, 22:32Jesu se pitari upalili ko kutnjak, do jucer su kukali kako im Vico uzima titulu i sad kao oni su posteni, odu u Evropu i Milsami im ocita bukvicu, bolje ne otic nego se sramotit u evropi, najzalosnije sto im Musemic pitar ocita bukvicu sa Slobodom i Tz Cityem na po Koseva, kako koja god meni je jasnije zbog cega se sve desilo ono u Sirokom, zali Boze momka koji nastrada ni kriv ni duzan...
Zato vas godinama karamo ,i karat cemo jos 100 da crknete od muke.
- feniksptica
- Kontakt:
Vidi majmuna jednog umobolnog to spominajt i opravdavat majmune jedan je l te stid....zapitaj se sta si sad napiso
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Vratilo vam se stostruko za ovu igranku sa banditom iz gruda...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
ma vratice im se, opet ce da kukaju Vico namjestio !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
lijeci se mentolufukara87 je napisao/la: ↑23 avg 2021, 22:32Jesu se pitari upalili ko kutnjak, do jucer su kukali kako im Vico uzima titulu i sad kao oni su posteni, odu u Evropu i Milsami im ocita bukvicu, bolje ne otic nego se sramotit u evropi, najzalosnije sto im Musemic pitar ocita bukvicu sa Slobodom i Tz Cityem na po Koseva, kako koja god meni je jasnije zbog cega se sve desilo ono u Sirokom, zali Boze momka koji nastrada ni kriv ni duzan...
Crkni u mukama, najtrofejniji BiH klub vas je pobjedio sa preko 6 akademaca, doduse nista neocekivano za tim koji nema trofeja u svojim vitrinama

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Nemoj nas ti miriti izginućemo sviVanja8 je napisao/la: ↑23 avg 2021, 22:36Ma pomiricu ja tebe i antisisoja pa cete vi umjesto posjete zubaru i koristenja GPS-a zajedno na ćevape i na jedno hladno tuzlansko...Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑23 avg 2021, 22:22Mozda promjeni nick u antisarajevo ili tako nesto![]()
![]()
Ne može sve ni da voli, u njegovom srcu ima mjesta samo za Slobodu. Poštujmo to![]()
Ono jest da ovi moji ohladise i Slobodu,ali bolje ce mu leci hladna piva...![]()

Bolje vidi da vratite one pare za premije Azmiru kao sto smo i mi vama uredno se odužili za utakmicu u Banovićima.
Pa da svedemo račune i povučemo crtu

Inače ćemo vas opet pobjediti kao u prvom kolu.
Evo necemo vise slati 3 ekipu ,slijedeci put poslacemo vam veterane,samo nas ne kunite vise...

Njima valjda bod mozete otkinuti...

- PeakyBlinders
- Kontakt:
Ovdje ima svega samo ništa o ligi općenito. Prepucavanja i uvreda na sve strane. Administracija katastrofa.
Tek sad vidim što je Željo pustio Leotara.
Tek sad vidim što je Željo pustio Leotara.
ORIGINAL 1987
- ElCartel11
- Kontakt:
Kakav mentol moraš biti, da napišeš ovo na kraju. Svaka čast.fukara87 je napisao/la: ↑23 avg 2021, 22:32Jesu se pitari upalili ko kutnjak, do jucer su kukali kako im Vico uzima titulu i sad kao oni su posteni, odu u Evropu i Milsami im ocita bukvicu, bolje ne otic nego se sramotit u evropi, najzalosnije sto im Musemic pitar ocita bukvicu sa Slobodom i Tz Cityem na po Koseva, kako koja god meni je jasnije zbog cega se sve desilo ono u Sirokom, zali Boze momka koji nastrada ni kriv ni duzan...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Vratilo vam se kad najmanje budete očekivali, kao i mi što smo očekivali da nam gostuju saveznici, a ono mrtvi neprijatelji.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ja sve mislim Listica najgora kad ono ima i gorih, pitari jel vas stid pricati o postenju?
Klosarcino,koja djeca? Igrali ste sa igracima sa 20+ i taj Ramic 18 njemu svaka cast, kod nas isto 5 igraca oko 20, 21 god, o cemu pricas ti?
Po svemu čemu sam svjedočio u onih 90 plus minuta. Svojim očima vidio, ušima čuo... Dno dna, fuj, nikad niko nije pokazao onoliki nivo primitivizma i bezobrazluka. Prekrižio sam vas za sva vremena.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
A akademsko ti ponasanje sa zapadne tribine, psovanje i bacanje flasa.
Boze ti me sacuvaj.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, denimen99, leo1946, TylerBurey i 24 gosta.