U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: U-21, U-19, U-17
Smije se makar igrati u gradu Sarajevo?
Harise je napisao/la: ↑23 avg 2021, 17:085 igraća iz Borca na spisku, a Borac je najgorja ekipa trenutno u našu ligu zamisli sudije nemože njih više izvadit iz g.ovana. Valdja su dobili poziv redi premije. Ovu mladu reprezentaciju moraš ugasit nema smisla da bude neki Cetkovic, Kujundic, Zukanovic, Nikic, Tahric i još neki anti talente. Gdje je Subasic? Salcin? Trako? Ramic? Aljkanovic? Brajlovic? Da bogda nas suspendovali ovo nema više smisla!!
Evo pobjeguljo sta si pisao !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Moze li neko navesti pet posljednjih kapitena mlade repke
Mlada repka ili menadzerski lobi. Razumijem ja patriotizam za repku, ljubav prema sportu ali ovo je preslo svaki granicu normale i ovaj otpad, bas kao i repku ne mogu niit necu gledati mimo konacnog rezultata iz principa. Savez, pocevsi od klosara prije dolaska novog klosara je glavni krivac za ovo zlo koje se nanosi Bosni i Hercegovini.
Mlada repka ili menadzerski lobi. Razumijem ja patriotizam za repku, ljubav prema sportu ali ovo je preslo svaki granicu normale i ovaj otpad, bas kao i repku ne mogu niit necu gledati mimo konacnog rezultata iz principa. Savez, pocevsi od klosara prije dolaska novog klosara je glavni krivac za ovo zlo koje se nanosi Bosni i Hercegovini.
Od napadača na ovom spisku (Mašić, Alić, Zubanović), nijedan nije standardan na klupskom nivou. Mehanović nije na spisku, a ni on ne igra redovno. Ne pamtim goru situaciju po ovom pitanju u U21 selekciji. Na nekim pozicijama nismo ni toliko loši, ali bez dobre devetke teško da možemo išta ozbiljno napraviti. Kakav je Daniel Lukić?
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Drži se Zukane Švabije i transfermarkta. A mi koji smo u Bosni ćemo razmišljati šta i kako sa državom.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- ASD
- Kontakt:
Napad je po meni standardno tanak. Vezni red standardno dobar. Ono što za sad ne valja je što odbrana nije nešto. U prošlom ciklusu smo imali iskristalisan dvojac Šerbečić-Mujakić koji je za ovaj nivo bio baš dobar. Ne znam da su i na jednoj utakmici bili slab kvalitet u odnosu na protivnika.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Ko ce uopste ciniti stoperski dvojac od ovih, samo Barisica poznajem
Sjeca li se neko kapitena mlade repke? Sada je igrac Borca? Sjecam se Srdjana da je i on bio kapiten a ima je preko 20 nastup la za mladu repku. Je li i Bilbija nekad davno bio kapiten?
Šukilović je standardan stoper u Tuzli, koja je uz Zrinjski najbolja ekipa u ligi, to nije bilo dovoljno da dobije poziv. Još uvijek može igrati i za U19ASD je napisao/la: ↑23 avg 2021, 23:48Napad je po meni standardno tanak. Vezni red standardno dobar. Ono što za sad ne valja je što odbrana nije nešto. U prošlom ciklusu smo imali iskristalisan dvojac Šerbečić-Mujakić koji je za ovaj nivo bio baš dobar. Ne znam da su i na jednoj utakmici bili slab kvalitet u odnosu na protivnika.
- Djokanovic
- Mujakic
- Cavar
- Civic
- Memija
- Piric
- Hodzic
- Grahovac
- Bilbija
Bio je i Gojak jedno vrijeme koliko se sjecam. A Petar Pan je bio kapiten Edinu, Vedadu i Sejadu.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Ko je Petar Pan? Ibricic? 
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Zukan zivi u Sarajevu.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑23 avg 2021, 23:28Drži se Zukane Švabije i transfermarkta. A mi koji smo u Bosni ćemo razmišljati šta i kako sa državom.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Tek sad mi je jasno da si ti Zoran28 ili Belosevic28NazorUso je napisao/la: ↑23 avg 2021, 23:14Harise je napisao/la: ↑23 avg 2021, 17:085 igraća iz Borca na spisku, a Borac je najgorja ekipa trenutno u našu ligu zamisli sudije nemože njih više izvadit iz g.ovana. Valdja su dobili poziv redi premije. Ovu mladu reprezentaciju moraš ugasit nema smisla da bude neki Cetkovic, Kujundic, Zukanovic, Nikic, Tahric i još neki anti talente. Gdje je Subasic? Salcin? Trako? Ramic? Aljkanovic? Brajlovic? Da bogda nas suspendovali ovo nema više smisla!!
Evo pobjeguljo sta si pisao !!!
- Beduin
- Kontakt:
Hajmo biti realni, zasto si ti pobjeg'o iz te svoje metropole ako je tako dobro? A sad bi kao drugog zvao tu. Pa tu je dulum placa i dalje 5000KM, j3bo ga ti.feniksptica je napisao/la: ↑23 avg 2021, 22:21Nemas se gdje vratit ? Dat cu ti plac napravi sebi kucu..ako nemas para sprat cijeli ces dobit ako ces se vratit. A hoces qurac...ne pricaj gluposti Bgti nemoj lazne patetike na to se vise niko ne peca. Dobro ti je reko..Gasi sta hoces tamo gdje si i tjt. Jedno je komentarisat i kritikovat a drugo je kad umislis da imas jednako pravo glasa kao i raja ovdje.Harise je napisao/la: ↑23 avg 2021, 22:14Ćuj ovog bota od Fk SarajevaNazorUso je napisao/la: ↑23 avg 2021, 21:46
Opet bi ti dijasporac gasio nesto ? Takvi ko ti su htjeli ugasiti drzavu i jednu naciju i vjeru !
Cuj Brajlovic, referenca mu unuk od Seje Brajlovica![]()
Nema gasenja, nego korjenite promjene u svim sferama Nogometnog saveza ! Gasi tamo gdje si bio dok su nasi krvarili...![]()
kakve veze ima dijaspora sa ovu temu? Da si ti samo proćito moj komentar bolje umjesto daovakav glupost napišeš! Odkud će ti bogami znati da li su dijasporci slobodno napustili državu? Možda su protjerani i nemaju više gdje vratit, jesil to razmišlao? Prati ti dalje Bakira i SDA pa čemo vidjeti da li će on vas zaposliti i izvuć iz g.ovana nakon što je vas g.ovna bacio. Ti si tipićni ofurani mahalac iz Sarajeva koji misli da je nešto bolje samo što je iz Sarajeva. Ja volim Sarajevo i Sarajlije, a mrzim ovakve primitivce kao tebe koji hoće dijasporu za svaku krivicu optužiti. Zar su neke Majke koji su izbjegli iz Srebrenici koji danas živi u dijasporu isto gledali kako krvari ljudi u Bosni ili su možda lićno doživili kako krvari svoju familiju pred svojim oćima?
Da se vratimo u temi, ako hočeš i dalje ovog četnika podržati iz Saveza onda slobodno to uradi. Ako hočeš i dalje ovaj bezobrazluk gledati kako uništi našu ligu i reprezentaciju onda si ti veći još veći dušman od one dušmani koji želje sve pokvarit što volimo, jer si lićno protiv svoj narod. Trebamo biti podršku jednim drugima umjesto da budemo protiv jer živi neko vani.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Nego, i ovo pozivanje Alica iz Slobode je nazor, ne vjerujem da nemamo boljih i iskusnijih mladih napadaca?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Amar Memic ali mislim da ne znaj nas selektor ko je on.
edit: moram naci novi avatar
edit: moram naci novi avatar
Denis Alijagic je komotno mogao bit na spisku,mislim da je on trenutno najperspektivniji napadac kojeg imamo.
S obzirom na podmlađenu ekipu Zelje ocekivao sam da Gasal bude jedan od vođa svoje ekipe a on minutazu dobija na kapaljku.Ima strasnu lijevu nogu al je izgleda problem kod njega u glavi
S obzirom na podmlađenu ekipu Zelje ocekivao sam da Gasal bude jedan od vođa svoje ekipe a on minutazu dobija na kapaljku.Ima strasnu lijevu nogu al je izgleda problem kod njega u glavi
Trenutno korisnika/ca: 231983, Benko123, CudanLik, DeeWa, DegaLouis, drakemayelover, dubrovnik, fukara87, General505, Google [Bot], Google Adsense [Bot], HariTz, invincible1921, Kaunas, L-Train, labostarmomosa, legendarnadruga, M1k3y, MostarNeretva, NKZ199207, PingoFTW, Scholl, Sheyi, soccerfan, zikerrz21 i 157 gostiju.