Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - općenito
Jao teme, imate navijacka prepucavanja.
Tuga sto tzv repka igra pa pauza u ligi nakon sljedeceg kola. Ne znam sto je pauza kada niko iz lige nije pozvan. Igraju nam i dalje anonimusi preko menadzerskih repki, a tek lista pozvanih igraca u mladu repku je epic fail.
Tuga sto tzv repka igra pa pauza u ligi nakon sljedeceg kola. Ne znam sto je pauza kada niko iz lige nije pozvan. Igraju nam i dalje anonimusi preko menadzerskih repki, a tek lista pozvanih igraca u mladu repku je epic fail.
-
- Kontakt:
Prosli i stali na stabilne noge, vas tek ceka i tada slijedi SEKS. Ma pusit ce ti sestra, i njemu i meni, ne sikiraj seHordasOdMalena je napisao/la: ↑23 avg 2021, 23:19Poželio bih isto, ali ti je klub sve to prošao. Druga liga, primitivci!Sky9 je napisao/la: ↑23 avg 2021, 23:15Sve najgore klubu ti mrtvome želimHordasOdMalena je napisao/la: ↑23 avg 2021, 23:13Hvala Osimu što je ove primitivce naguzio i izbacio iz lige. Bit će toga još.![]()
@volimsisoju napuši se Lutvi qrca, opet će vas stari lisac karati.
Volim tebe, više od sebe
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Kriv nego šta.let3 je napisao/la: ↑23 avg 2021, 23:20Otkad ste to prihatili te mitomanske narative kako je Osim kriv za njihovo ispadanjeHordasOdMalena je napisao/la: ↑23 avg 2021, 23:13Hvala Osimu što je ove primitivce naguzio i izbacio iz lige. Bit će toga još.![]()

I hvala mu na tome.

@pušimsisoji druga liga uskoro.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Radujem se scenariju tom, što prijeantisisoja1919 je napisao/la: ↑23 avg 2021, 23:21Prosli i stali na stabilne noge, vas tek ceka i tada slijedi SEKS.HordasOdMalena je napisao/la: ↑23 avg 2021, 23:19Poželio bih isto, ali ti je klub sve to prošao. Druga liga, primitivci!
@volimsisoju napuši se Lutvi qrca, opet će vas stari lisac karati.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ma pusti ba ne pominji djecu, nekim vasim igracima se odmah zamanta...antisisoja1919 je napisao/la: ↑23 avg 2021, 23:15Evo ga opet izjave level obdaniste su IN. Kako su nam samo sarajlije kreativne, imam osjecaj da se s djecom iz obdanista raspravljam

-
- Kontakt:
Ova tema je detektor za mentole i debile od pitara. Ko na traci ih izbacuje. A sto pusis sisoji kad mozes i meni. Moj je vise slanHordasOdMalena je napisao/la: ↑23 avg 2021, 23:23Kriv nego šta.let3 je napisao/la: ↑23 avg 2021, 23:20Otkad ste to prihatili te mitomanske narative kako je Osim kriv za njihovo ispadanjeHordasOdMalena je napisao/la: ↑23 avg 2021, 23:13Hvala Osimu što je ove primitivce naguzio i izbacio iz lige. Bit će toga još.![]()
![]()
I hvala mu na tome.![]()
@pušimsisoji druga liga uskoro.![]()
Volim tebe, više od sebe
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Priznaj da te je bilo stid što je u subotu na terenu bilo više golmana nego što Beztofejka ima titula.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Lik hladno puši sisoji, aferimantisisoja1919 je napisao/la: ↑23 avg 2021, 23:25Ova tema je detektor za mentole i debile od pitara. Ko na traci ih izbacuje. A sto pusis sisoji kad mozes i meni. Moj je vise slanHordasOdMalena je napisao/la: ↑23 avg 2021, 23:23Kriv nego šta.![]()
I hvala mu na tome.![]()

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Tebi je davno vrijeme bilo za spavanje, jos si ti zelen za ovogHordasOdMalena je napisao/la: ↑23 avg 2021, 23:27Priznaj da te je bilo stid što je u subotu na terenu bilo više golmana nego što Beztofejka ima titula.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Ma naviko. Misli dat ce mu sisoja sta na ruke, ako mu ga obali, bice premijaSky9 je napisao/la: ↑23 avg 2021, 23:28Lik hladno puši sisoji, aferimantisisoja1919 je napisao/la: ↑23 avg 2021, 23:25Ova tema je detektor za mentole i debile od pitara. Ko na traci ih izbacuje. A sto pusis sisoji kad mozes i meni. Moj je vise slanHordasOdMalena je napisao/la: ↑23 avg 2021, 23:23
Kriv nego šta.![]()
I hvala mu na tome.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Volim tebe, više od sebe
Skoro je bila parada, vidi pitarcica sto su nestasni

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Tako su mali i jadni , da to nije normalno.antisisoja1919 je napisao/la: ↑23 avg 2021, 23:28Tebi je davno vrijeme bilo za spavanje, jos si ti zelen za ovogHordasOdMalena je napisao/la: ↑23 avg 2021, 23:27Priznaj da te je bilo stid što je u subotu na terenu bilo više golmana nego što Beztofejka ima titula.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Preko sto, a još je nevina.
Eto Brke iza ugla.
Eto Brke iza ugla.
-
- Kontakt:
Hoces mi ga i ti popusit? Evo samo da ovaj zavrsiamypitar je napisao/la: ↑23 avg 2021, 23:31Tako su mali i jadni , da to nije normalno.antisisoja1919 je napisao/la: ↑23 avg 2021, 23:28Tebi je davno vrijeme bilo za spavanje, jos si ti zelen za ovogHordasOdMalena je napisao/la: ↑23 avg 2021, 23:27Priznaj da te je bilo stid što je u subotu na terenu bilo više golmana nego što Beztofejka ima titula.
Volim tebe, više od sebe
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Aha i za govornicom neki derpaš iz Tuzle se žalio da ne može normalno otići u kino, pozorište i sl.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Spomeneš titulu, krezavi Tuzlaci se uzbuđuju. 

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Igrači će odmah na trening.