pušiš sisoji
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Nemoj ba vrijeđati. Djete je i Trako koji ima 17 godina, jos manje godina od Ramica, djete je, nekada vas, a sada nas, Buljubasic koji isto ima 17 godina.
Nije to vise ni bitno. I vi ste imali nekoliko mladjih oko 20+ godina i to je super.
Samo nastavite raditi, jer mladi igrači slobode su uvije u prvih 5 ekipa u omladinskim ekipama. Nastavite toj djeci davati sansu i biće to dobro.
Nastavimo zajedno u borbi protiv Vice I sudija.
Mene više interesuje zbog čega Sloboda I vi kao navijaci nepokretne priču oko obećanog terena, koji je Vico najavio prije nego je zagospodario savezom.
Sretno u daljim utakmicama
Evo i oni tebe selame!
- feniksptica
- Kontakt:
Joj jest ih Vico izradio za teren..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- HordasOdMalena
- Kontakt:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Ne znam sto se raspravljate sa ovim tuzlanskim sabanima,trn u oku GLAVNI GRAD...to je problem svega
Zar mislis da ce bilo ko da je predsjednik Saveza uradit negdje teren? Evo budi realan i reci
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
čuj od malena, pa ti si još malen,HordasOdMalena je napisao/la: ↑23 avg 2021, 23:41Puši ti kolega, a ti Vici.![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Je.bo li vam vico klub mrtvi, dabogda ugasio ovo smeće od lige i saveza već sutra 

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Al' najjača "da Bog da im se vratilo"
Pa da Bog da Sarajevo vazda imalo suđenje kakvo je Sloboda imala u ovom kolu, to bi bilo fantastično.
Ali nek ste vi nama živi i zdravi, a i Sloboda vječna. Rijetko gdje se može računati na sigurne bodove kao na Tušnju

Ali nek ste vi nama živi i zdravi, a i Sloboda vječna. Rijetko gdje se može računati na sigurne bodove kao na Tušnju

A jeste namazani, pa da igramo Federalku svi, a vi tamo imate iskustva i bolje bi se snašli

Zadnja izmjena: Hantraga, dana/u 23 avg 2021, 23:45, ukupno mijenjano 1 put.
Pitarcici nije nama grad Sarajevo trn u oku, ja svakako dodjem maksuzije tamo i pojedem cevape na Bascarsiji, pricamo o fudbalu i krađi bodova 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- feniksptica
- Kontakt:
Ko vas izradjuje 100 godina za titule ?
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- 19BordoBijeli46
Skoro 3 dana od utakmice a navijaci slobodanke jos o nama pisu. Kakvi kompleksi.
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Krezavi Tuzlak kad mu spomeneš titulu.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
Vjerujte da mi bez vas mozemo. Postojali ili ne, isti na q. Nikakvu ulogu u zivotu nam ne predstavljate, tako da ne moze nikakav trn u oku bit
Volim tebe, više od sebe
- MaroonBjelave
- Kontakt:
E čuj jodirani priča o tituli

Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
-
- Kontakt:
Pa urađen je u Zenici i na Grbavici. Problem je sto je Vico naveo Tuzlu kao prvu i slagao. Ja bih volio da Tusanj bude kao Grbavica, da Hase isto tako bude. Ali sam siguran da od toga nema ništa dok je ovaj, Vico, grobar bosanskohercegovačkog fudbala tu, zajedno sa Pilavom i ostalim prodanim dušama...
Zaboravimo ovo sudjenje, zaboravimo sve nesuglasice ujedinimo se u boljoj Premijer ligi...
Zadnja izmjena: obrijanopile, dana/u 23 avg 2021, 23:50, ukupno mijenjano 2 puta.
Evo i oni tebe selame!
-
- Kontakt:
Boze, samo me spasi ovog "humora" koji imaju pitari. Nekako me sramota za njih, kad vidim sta sve pisu
Volim tebe, više od sebe
Što je najgore on se kao postavlja smajl smjeska, kao nekog nesto provalio.
Nije ni svjestan koliko je glup.
Hvala Bogu dragom na vici i prošlosezonskoj krađi, bit će aBd i ove sezone, pa još barem dvije slijedeće 

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], sarajevo19461987 i 15 gostiju.