AC Milan
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Imam osjecaj da bi Leao imao onakvu facu i da mu J.lo dodje gola i kaze ajde...
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Nije brate jedna utakmica. Prosle sezone koliko je grešaka napravio i koliko je njih vodilo do gola. Najgore je bilo ono njegovo zalijetanje među 3-4 protivnicka igraca koje je radio cesto. Nadam se da je to popravio. Jednostavno lik nekad izgleda kao da nikog nema na terenu kao i sinoc kod one greske.
It’s claimed the ‘solution’ referred by Maldini is the ‘immediate transfer of the player’.
Milan are aware some clubs have already have held talks with Atangana, and Maldini wants to offload the 24-year-old before the window closes, if he doesn’t sign an extension soon. As things stand, Milan, Kessié and his agent are ‘open to everything’.
- muha milanez
- Kontakt:
Samo dodatinextterrain je napisao/la: ↑24 avg 2021, 11:07Znam da je šuplja, ali@Ekremkonur: #Milan is reportedly closing the deal with #ManCity for #BernardoSilva after Rossoneri agreed on personal terms with the Portuguese player.
They will soon find an agreement to make the deal.
![]()
Theo kakav god je nekim utakmicama je krema ovog Milana i nema sumnje da će se vratit starim dobrim igrama. Nema sumnje.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Uhh kako bi legao Silva. Ali nema od toga nista, prosto ne vjerujem 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
This morning’s edition of il Corriere dello Sport (via MilanNews) relays the comments from Maldini, who wanted to send a message to the player and his agent when he was interviewed before the 1-0 win over Sampdoria last night.
“I think there’s a common line in talking about a renewal and a signing. We must act following sustainability, without going beyond certain lines dictated by the ownership. In the past, we have done it and we have paid for it.”
It is therefore a clear statement from Maldini that he is operating within the constraints that Elliott have placed upon him and the rest of the management, and it is certainly not a signal that suggests Milan are willing to bend and adhere to any request from the Ivorian.
- Beduin
- Kontakt:
Nista novo receno, svi mi znamo da Elliott ne zeli previse ulagati, nego s minimalcem izvuci maksimum i sto vise podici cijenu kluba prije prodaje, gdje ce vratiti svoje + dobra zarada.
Ali problem nastaje ako vec ove sezone ne izbore LP, a takodjer ispadnu odmah u grupnoj fazi u predstojecem izdanju LP. Dosta para bi se izgubilo, opada interes igraca da dodju kod nas, opada interes sponzora, sve ode 2 koraka unazad. Vrijeme je da se klub proda u ruke onoga ko ce na vrijeme reagovati sa produzenjem ugovora i nece gubiti igrace zbog 1-2 miliona, dovodjenjem zvucnijih imena privlacis i sponzore, publiku, dizes rejting kluba, a cigancenjem suprotno od toga. A da ne govorimo kako neces dovijeka ubosti sa mladim i jeftinim igracima, samo jedna sezona s pogresnom selekcijom i nema te nigdje.
Mislim da je Elliott dostigao vrhunac i tesko ce se krenuti naprijed s tim silnim cigancenjem i ogranicavanjima vlasnika.
Ali problem nastaje ako vec ove sezone ne izbore LP, a takodjer ispadnu odmah u grupnoj fazi u predstojecem izdanju LP. Dosta para bi se izgubilo, opada interes igraca da dodju kod nas, opada interes sponzora, sve ode 2 koraka unazad. Vrijeme je da se klub proda u ruke onoga ko ce na vrijeme reagovati sa produzenjem ugovora i nece gubiti igrace zbog 1-2 miliona, dovodjenjem zvucnijih imena privlacis i sponzore, publiku, dizes rejting kluba, a cigancenjem suprotno od toga. A da ne govorimo kako neces dovijeka ubosti sa mladim i jeftinim igracima, samo jedna sezona s pogresnom selekcijom i nema te nigdje.
Mislim da je Elliott dostigao vrhunac i tesko ce se krenuti naprijed s tim silnim cigancenjem i ogranicavanjima vlasnika.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
gambler1899
- Kontakt:
Ako su uspjeli da dogovore uslove sa igracem i da je on pristao na dosta manju platu vjerujem da bi sa Cityem usojeli naci neku formulu za otplatu, mozda posudba sa otkupom ili otkup na rate.
Sad se pojafila inf da bi Rafinja iz PSGa mogao doci navodno posudba ( on nit mi smrdi nit mirise ne znam sta bi mislio o njemu)
Sad se pojafila inf da bi Rafinja iz PSGa mogao doci navodno posudba ( on nit mi smrdi nit mirise ne znam sta bi mislio o njemu)
prosto ne vjerujem da mogu pronaći način da otkupe silvin ugovor. čak i ako su uspjeli s njim da dogovore mi je skroz iznenađujuće. znamo kakve plate imaju u engleskoj, a naročito u cityju, a opet, city koliko god ne treba neke igrače, neće ih pustiti po modulima po kojima milan uglavnom radi transfere (posudbe uz otkupe, rate i ostalo), ali dobro... možda se ovaj put stvarno desi.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- muha milanez
- Kontakt:
Bernardo i Rafinha taman bi bilo što se tiče ovog prelaznog roka. Kad bi bilo 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Romano je prenjeo da City ocekuje nove ponude za Silvu i da za sada nemaju dogovor niti sa jednim klubom.
Al kako bi nam Silva legao kao budali samar
Al kako bi nam Silva legao kao budali samar
Potpisujem sve sto si napisao. Dijelimo isto misljenje. Agentu Kessiea saopsteno da ako u narednih 7 dana ne potpise produzenje ugovora, bit ce prodan, bar tako calciomercato prenosi. To je taj Eliott koji ce nas vinuti u visine, koji ce podici vrijednost kluba na milijardu €, samo mozda 2043. HidzretskeBeduin je napisao/la: ↑24 avg 2021, 13:32Nista novo receno, svi mi znamo da Elliott ne zeli previse ulagati, nego s minimalcem izvuci maksimum i sto vise podici cijenu kluba prije prodaje, gdje ce vratiti svoje + dobra zarada.
Isto kao sto su Zlatana iz Barce doveli. Silvu bi pokusali dovesti na posudbu uz otkup na 2-3 rate. Vec su navodno dogovorili uslove s igracem i agentom tako da jedino City ostaje enigma.insider je napisao/la: ↑24 avg 2021, 13:38prosto ne vjerujem da mogu pronaći način da otkupe silvin ugovor. čak i ako su uspjeli s njim da dogovore mi je skroz iznenađujuće. znamo kakve plate imaju u engleskoj, a naročito u cityju, a opet, city koliko god ne treba neke igrače, neće ih pustiti po modulima po kojima milan uglavnom radi transfere (posudbe uz otkupe, rate i ostalo), ali dobro... možda se ovaj put stvarno desi.
Tada je bio Tata Berlusconi i Condor zvani Galliani, i kao slag na tortu "bratski" odnosi sa Raiolom. Dalje, Berla te godine "pecao" glasove i za kraj doveo Robinha i Ibru, tako da je danasnja i tadasnja situacija, Nebo i Zemlja ..Loš si poznavaoc prilika definitivno. Za kraj, ovo da je Bernardo Silva dogovorio je objava nekog turskog novinara/komentatora, koji radi za neprovjerenu tv kucumeepo je napisao/la: ↑24 avg 2021, 14:49Isto kao sto su Zlatana iz Barce doveli. Silvu bi pokusali dovesti na posudbu uz otkup na 2-3 rate. Vec su navodno dogovorili uslove s igracem i agentom tako da jedino City ostaje enigma.insider je napisao/la: ↑24 avg 2021, 13:38prosto ne vjerujem da mogu pronaći način da otkupe silvin ugovor. čak i ako su uspjeli s njim da dogovore mi je skroz iznenađujuće. znamo kakve plate imaju u engleskoj, a naročito u cityju, a opet, city koliko god ne treba neke igrače, neće ih pustiti po modulima po kojima milan uglavnom radi transfere (posudbe uz otkupe, rate i ostalo), ali dobro... možda se ovaj put stvarno desi.
Ljudi moji Elliot jeste ovdje zbog para, ali opet su uspjeli da ostvare extra rezultate u svakom smislu s Milanom. Prije nesto manje od decenije je zadnji put Milan igrao LP. Sa skromnim budzetom Milan ima ok tim i igra LP. Revenu za proslu godinu je bio 150+ miliona ove godine sa LP to bi trebalo dostici 250-300 miliona kao i zadnje sezone kad se igrala LP. Dug je smanjen na 90 miliona i nakon ove sezone bi trebao klub biti u zelenom.
Elliot moze da proda klub vec danas i da ostvari dodatni profit od 40-50 miliona, ali ne zure nigdje hoce jos da skrešu duga i jos da povećaju cijenu klubu. Iduce sezone bi vrijednost mogla lagano da premasi 700 miliona , a trenutna je 550+ miliona.
I na kraju koliko god oni bili teski s parama ovo je godilo Milanu i klub konacno stoji na nogama.
Elliot moze da proda klub vec danas i da ostvari dodatni profit od 40-50 miliona, ali ne zure nigdje hoce jos da skrešu duga i jos da povećaju cijenu klubu. Iduce sezone bi vrijednost mogla lagano da premasi 700 miliona , a trenutna je 550+ miliona.
I na kraju koliko god oni bili teski s parama ovo je godilo Milanu i klub konacno stoji na nogama.
HAHAHHA kako si ti smijesan lik, bez uvrede...S jedne na dr temu preskacesmeepo je napisao/la: ↑24 avg 2021, 15:18Ljudi moji Elliot jeste ovdje zbog para, ali opet su uspjeli da ostvare extra rezultate u svakom smislu s Milanom. Prije nesto manje od decenije je zadnji put Milan igrao LP. Sa skromnim budzetom Milan ima ok tim i igra LP. Revenu za proslu godinu je bio 150+ miliona ove godine sa LP to bi trebalo dostici 250-300 miliona kao i zadnje sezone kad se igrala LP. Dug je smanjen na 90 miliona i nakon ove sezone bi trebao klub biti u zelenom.
Tacno skresat ce jos vise dug, ali nesto ce da pati, a to su igraci, igraci koji ce otici za boljim uslovima, a u klub ce dolaziti svakojaki sljam a sa njima ce mudo msrijanovo podici vrijednost kluba. Nada li su se u projekat stadion ali kako su Kinezi u Interu propali, tako je i projekat propao. Po cemu stoji Milan na nogama? Smanjene plate uveliko, 90 miliona minusa, ne dovode se igraci, pojedini odlaze za 0 eura, itd itd? Sta bi onda rekli npr za Romu, Moruingo 7,5 mil eura, skoro pa mas prestigli sa najskupljim transferom, 100 miliona potroseno i povrh svega toga konferencijska liga
Moj shevcete jedini smijesan lik ovdje si ti. Cim je Milanu krenulo vratio si se na forum , ali barem se malo potrudi da promijeniš stil pisanja da nisi toliko ofiran.Adi33 je napisao/la: ↑24 avg 2021, 15:35HAHAHHA kako si ti smijesan lik, bez uvrede...S jedne na dr temu preskacesNe prodaju klub jer nema interesanata, i da ima opet su i minusu jer su do sada dali 600 mil eura u klub
![]()
Tacno skresat ce jos vise dug, ali nesto ce da pati, a to su igraci, igraci koji ce otici za boljim uslovima, a u klub ce dolaziti svakojaki sljam a sa njima ce mudo msrijanovo podici vrijednost kluba. Nada li su se u projekat stadion ali kako su Kinezi u Interu propali, tako je i projekat propao. Po cemu stoji Milan na nogama? Smanjene plate uveliko, 90 miliona minusa, ne dovode se igraci, pojedini odlaze za 0 eura, itd itd? Sta bi onda rekli npr za Romu, Moruingo 7,5 mil eura, skoro pa mas prestigli sa najskupljim transferom, 100 miliona potroseno i povrh svega toga konferencijska ligaPoznajes materiju
![]()
Druze ne znam o kakvom sefcetu pricas. Odavno citam ovu temu na forumu, a takodjer me ima na dosta str na fb. pa mozda i tamo citas moje koment tako da...Javi se u pvt pa ako si toliko radoznao dam ti fb pa vidis ko stoji iza prof..meepo je napisao/la: ↑24 avg 2021, 15:42Moj shevcete jedini smijesan lik ovdje si ti. Cim je Milanu krenulo vratio si se na forum , ali barem se malo potrudi da promijeniš stil pisanja da nisi toliko ofiran.Adi33 je napisao/la: ↑24 avg 2021, 15:35HAHAHHA kako si ti smijesan lik, bez uvrede...S jedne na dr temu preskacesNe prodaju klub jer nema interesanata, i da ima opet su i minusu jer su do sada dali 600 mil eura u klub
![]()
Tacno skresat ce jos vise dug, ali nesto ce da pati, a to su igraci, igraci koji ce otici za boljim uslovima, a u klub ce dolaziti svakojaki sljam a sa njima ce mudo msrijanovo podici vrijednost kluba. Nada li su se u projekat stadion ali kako su Kinezi u Interu propali, tako je i projekat propao. Po cemu stoji Milan na nogama? Smanjene plate uveliko, 90 miliona minusa, ne dovode se igraci, pojedini odlaze za 0 eura, itd itd? Sta bi onda rekli npr za Romu, Moruingo 7,5 mil eura, skoro pa mas prestigli sa najskupljim transferom, 100 miliona potroseno i povrh svega toga konferencijska ligaPoznajes materiju
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.