Shategabri je napisao/la: ↑24 avg 2021, 10:40
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 avg 2021, 10:38
Napapijri je napisao/la: ↑24 avg 2021, 10:26
Fanimo raskida ugovor ukoliko mu ne isplate i narednu platu, koja bu bila treca. Prosli puta je ostao na nagovor, ovaj puta nece.
Umjesto da ga prodas za 500k eura
I sretan i on,sretan i ti
Ti odbijes ponudu
Njega ni na mapi
Otici ce ti dž
I jos ce te tuziti
Pa ovo nigdje nema
Mogao dobiti milion
Sad ces dobiti qurcinu i jos ces biti tuzen....
Sve stoji, ali eto Sablić je valjda stopirao sve to, e sad on ne može uticati na to što nema para i što se Fanimo zato buni.
Možda bi ga sad pod ovim okolnostima i prodao, ali su ti vozovi prošli.
Kompas uprave je svakako izgubljen, mi se možemo zahvaliti Sabliću što ovo gura (iako ni on nije ispoštovan nego iz svlačionice prati utakmice).
Ma brate ko je naredio da se stopira transfer velika greska
I u tom trenutku znalo se da se Fanimu duguju 2 plate i da mu se ide
Mogao si ispasti gospodin prema njemu i dobit milion na racun
Ovako neces dobiti feninga
Ode on za dž
I ide tuzba za 3 plate
Bravo nesposobnjakovici....
Vozovi su prosli
Septembar je ze heftu
Ne mozes ga sad nikome prodati
Svidja mi se sto se vidi da je Sablic stvarno zainteresovan u rad kluba ali jarane ti si trener
Ne mozes ti stopirati transfer igracu ako su ponudom zadovoljni svi,i sam igrac i navijaci i ostali ljudi u klubu
Tvoje je da radis sa ekipom i kad dodje prijelazni rok da predlozis 4-5 igraca koje bi volio vidjeti,po mogucnosti i sam da ih pokusasas zavrsiti ili nagovoriti
Ali za prodaju igraca treba iskljucivo da se pita ko je zaduzen za to i cija je to funkcija,naravno ako ima neko
Nemas ti sta sa prodajom igraca
Ako je neka mizerna cifra u pitanju kazes da bi volio da taj igrac ostane ali u ovom slucaju nije sekunde mizerna cifra bila
Sablic nas je sad zajebo za milion KM+tuzbu koju cemo popiti
Nadam se da se ovo vise nece ponoviti....