FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Frajer je dovoljno dugo očajan da mu treba pokazati da je takav, neće mu valjda pljeskati i titrati mu jajca, nek ga probaju na lijevoj strani a ako i tu bude failao, onda ga ****...
- FranckRibery
- Kontakt:
nas odbjegli sin Alaba ljubi grb Reala. Hahahah ko je nasim navijacima "legenda" kluba.Inace opet kriv za gol, nista novo od njega, uzasan u prvoj utakmici. Sreca pa je otisao, dobio bi nas i Köln.
Ndombele bi zelio preci u Bayern, spekulira se da je sam zatrazio od kluba da se zavrsi transfer u Bayern, svidja mu se ideja igrati za nas
Tolisso i 20 mil € je ponuda koju razmatraju u Tottenhamu, neki novinari su i pisali da je odbijena jer je Ndombele placen 60 prije koju godinu
Ndombele bi zelio preci u Bayern, spekulira se da je sam zatrazio od kluba da se zavrsi transfer u Bayern, svidja mu se ideja igrati za nas

- muhamedhulk
- Kontakt:
i tolisso je placen 40+ prije neku godinu
taman.
bravo za kimmicha, sad lagano u onu pravu formu pa da deremo guzove u ligi.
za sanea sam govorio prije da nije za njemacku (kad i nije isao na euro mislim) jer je nonsalantan do bola - izgleda da se nista nije promijenilo..i dalje nema te ozbiljnosti, rada van terena i sl. kad im vidim (njemu i gnabryju ig profil vidis da ih treba dobro napalicati, alaba je isto tako bio poceo pa je propo).

bravo za kimmicha, sad lagano u onu pravu formu pa da deremo guzove u ligi.
za sanea sam govorio prije da nije za njemacku (kad i nije isao na euro mislim) jer je nonsalantan do bola - izgleda da se nista nije promijenilo..i dalje nema te ozbiljnosti, rada van terena i sl. kad im vidim (njemu i gnabryju ig profil vidis da ih treba dobro napalicati, alaba je isto tako bio poceo pa je propo).
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
Za Sanea imas osjecaj da je onaj tip igraca koji misli da je bolji od kluba i svakog drugog igraca u istom. Lijen je do bola, bitnije mu je da ga kamera uhvati kako malo frizuricu popravlja umjesto da se fokusira na teren i grize maksimalno. Odudara od Bayernovog radnickog gena, odavno nisam vidio da je neko toliko nezainteresovan za fudbal.
A Hasin Sarr ne zeli da ide iz Bayerna iako je imao dvije ponude iz inostranstva. Sto bi kad ima platu oko 2.5 miliona eura godisnje sto ne bi nigdje dobio ni blizu. I tako gubis mogucnost da dovedes kako treba desnog beka. Kako ovaj Salihamidzic nije ni blizu otkaza meni nije jasno s obzirom koliko promasaja je imao. Jedino mozda ga Hoeness drzi jer preko njega ima uticaja na klub.
A Hasin Sarr ne zeli da ide iz Bayerna iako je imao dvije ponude iz inostranstva. Sto bi kad ima platu oko 2.5 miliona eura godisnje sto ne bi nigdje dobio ni blizu. I tako gubis mogucnost da dovedes kako treba desnog beka. Kako ovaj Salihamidzic nije ni blizu otkaza meni nije jasno s obzirom koliko promasaja je imao. Jedino mozda ga Hoeness drzi jer preko njega ima uticaja na klub.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Previše toga se svaljuje na Brazzu. Hasan radi svoj poso odlično, ma šta ko govorio ...Bundesliga je napisao/la: ↑24 avg 2021, 10:52Za Sanea imas osjecaj da je onaj tip igraca koji misli da je bolji od kluba i svakog drugog igraca u istom. Lijen je do bola, bitnije mu je da ga kamera uhvati kako malo frizuricu popravlja umjesto da se fokusira na teren i grize maksimalno. Odudara od Bayernovog radnickog gena, odavno nisam vidio da je neko toliko nezainteresovan za fudbal.

- Omerbavarac
- Kontakt:
Koji su to Bracini sve promasaji?
Ali kad se nabroje promasaji onda treba nabrojati i dobre odluke te sve sabrati i vidjecemo da na kraju sve ide na njegovu stranu.
Veci su promasaji Gotze i Tolisso pa niko nista ne spominje.
Braco je dobio odrijesene ruke vezano za transfere i ima vecu rijec od Kahna te ce uz saradnju sa Neppeom, glavnim skautom zavrsavati vecinu transfera.
Ganja on Sabitzera za 10 miliona.
Ali kad se nabroje promasaji onda treba nabrojati i dobre odluke te sve sabrati i vidjecemo da na kraju sve ide na njegovu stranu.
Braco je dobio odrijesene ruke vezano za transfere i ima vecu rijec od Kahna te ce uz saradnju sa Neppeom, glavnim skautom zavrsavati vecinu transfera.
Ganja on Sabitzera za 10 miliona.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
halo bato, Hasan je clan uprave, kakav ba otkaz hahaBundesliga je napisao/la: ↑24 avg 2021, 10:52Za Sanea imas osjecaj da je onaj tip igraca koji misli da je bolji od kluba i svakog drugog igraca u istom. Lijen je do bola, bitnije mu je da ga kamera uhvati kako malo frizuricu popravlja umjesto da se fokusira na teren i grize maksimalno. Odudara od Bayernovog radnickog gena, odavno nisam vidio da je neko toliko nezainteresovan za fudbal.
samo sanjajte o tome, jedini koji mu moze dat otkaz je on sam ili oliver kahn/hainer, a oni su prezadovoljni njegovim radom
Ma budaleština čista.Omerbavarac je napisao/la: ↑24 avg 2021, 11:50Koji su to Bracini sve promasaji?
Ganja on Sabitzera za 10 miliona.![]()
Pa i taj Bouna Sarr je doveden kao desni bek koji u napadu može odigrati nešto, ne bil se za L.Sanea negdje stvorio i napravio prostor da pokaže svoj talenat. Sarr je zadnju sezonu u Marseju imo osam golova i jedanaest asistencija, očekivalo se makar pola te statistike u Bundesligi.
Haso ce dovesti igrac/e u slucaju da se rijesi viska kojeg imamo.
-
- Kontakt:
Gdje nisu promašaji kada su zadnja 2 prelazna roka bila fail. Te se zbog toga i počelo pričati kako nema još puno kredita jer je u prošlosti svaki sportski direktor koji je imao 2 promašena prelazna roka dobivao otkaz. Prošle sezone je jedan od glavnih razloga zašto Bayern nije mogao odbraniti sve trofeje upravo potpuno promašen prelazni rok. Sarr, Costa, Roca. Tri igrača od kojih ama baš nikakve koristi nije bilo. I onda igraš u gostima kod PSG-a a najbolji ti igrač na klupi Musiala. Smiješno za pričati uopšte. Prije toga Odriozola, Cuisance isto beskorisni. Također je bio najzaslužniji za dovođenje Kovača kao trenera. Najviše je urgirao za njega. A znamo šta je bilo nakon toga. Onda potrošiti 80 miliona na Hernandeza koji nije isplatio ni 30 realno otkako je došao. Costa primao 12 miliona godišnje nizašta plus otišao prije kraja sezone u Brazil, ni medalju nije dobio.
I Gotze uopšte nije toliko promašaj transfer kakvim ga se predstavlja. U Bayernu je u 73 odigrane utakmice zabio 22 gola u razmaku od tri godine. U Dortmundu prije toga je u 83 utakmice zabio 22 gola. I to u razmaku od 4 godine. Dakle statistički je bio bolji u Bayernu nego li prije toga u Dortmundu. Plus Bayern ga je kasnije prodao opet Dortmundu za dobre pare. Tolisso je čisti promašaj i tu nema priče.
Zbrojite promašaje Sammera i Salihamidžića pa ćemo vidjeti ko je imao više i ko je imao više korisnih transfera. Ovo za omladince uopšte ne brojim jer kada je Sammer bio SD uopšte se nije posvećivalo ni blizu pažnje omladincima. Sa Sammera na Salihamidžića je ne kao da si sišao sa konja na magarca već sa konja na kokošku. Dobro je da sada ima Neppe jer će biti dosta bolje s njim.
Do kraja prelaznog roka će sigurno doći Sabitzer, možda i Adli iz Toulousea. I to je vjerovatno to. I to nije loše uopšte u poređenju s trenutnim.
I Gotze uopšte nije toliko promašaj transfer kakvim ga se predstavlja. U Bayernu je u 73 odigrane utakmice zabio 22 gola u razmaku od tri godine. U Dortmundu prije toga je u 83 utakmice zabio 22 gola. I to u razmaku od 4 godine. Dakle statistički je bio bolji u Bayernu nego li prije toga u Dortmundu. Plus Bayern ga je kasnije prodao opet Dortmundu za dobre pare. Tolisso je čisti promašaj i tu nema priče.
Zbrojite promašaje Sammera i Salihamidžića pa ćemo vidjeti ko je imao više i ko je imao više korisnih transfera. Ovo za omladince uopšte ne brojim jer kada je Sammer bio SD uopšte se nije posvećivalo ni blizu pažnje omladincima. Sa Sammera na Salihamidžića je ne kao da si sišao sa konja na magarca već sa konja na kokošku. Dobro je da sada ima Neppe jer će biti dosta bolje s njim.
Do kraja prelaznog roka će sigurno doći Sabitzer, možda i Adli iz Toulousea. I to je vjerovatno to. I to nije loše uopšte u poređenju s trenutnim.
Dobro si to napisao
Samo za Hernandeza, dobar igrac ali igraca kojeg si platio 80 miliona eura, a konstantno ne igra zbog povreda je veliki fail.
Sada sam pogledao minutazu koju je imao u dvije sezone kod nas, katastrofa.
Ako se dobro sjecam i prije dolaska kod nas je imao tesku povredu ligamenata i opet je doveden?

Samo za Hernandeza, dobar igrac ali igraca kojeg si platio 80 miliona eura, a konstantno ne igra zbog povreda je veliki fail.
Ako se dobro sjecam i prije dolaska kod nas je imao tesku povredu ligamenata i opet je doveden?
Sane i Hernandez su igrači koji vrijede pare i promašaji su samo zato sto Bayern nije klub za taj profil igrača.
-
- Kontakt:
Zato sam i rekao da se nije isplatio ni 30 miliona upravo zbog toga što je često povrijeđen i rijetko kad igra. To je igrač od 50 miliona maksimalno. Preplaćen debelo. Jeste imao povredu ligamenata koljena i doveden je bez obzira na to. Ajde za njega još ima vremena, ali gori su ovi nabrojani od kojih nikakve koristi nije bilo. Što se tiče Sanea, bio je odličan igrač u Schalkeu, u Cityu isto na momente svjetska klasa. Povrede su ga unazadile i nezainteresovanost, psiha. Kada se vratio u City nakon povrede igrao je za rezerve jer je toliko odudarao od prvog tima. Sane prije povrede i poslije povrede nisu dva ista igrača. Ali to ne zamjerim upravi jer se takva prilika ne propušta. Nakon Riberya i Robbena ne možeš na krilima imati neke prosjek igrače.Neutral je napisao/la: ↑24 avg 2021, 13:09Dobro si to napisao![]()
Što se tiče Salihamidžića, ovdje se pokazuje bolest naše nacije i Balkana uopšteno. Brani se isključivo jer je iz Bosne a ko šiša to šta je uradio.
Za manje zla kojeg su uradili, otisli su Nerlinger i Sammer.
Najveći problem je što tamo još uvijek vlada nered u vodstvu kluba, jedni druge blokiraju, SD ima ograničenje preko kojega ne može dovoditi igrače, igrači odlaze džabe, ne produžuju se ugovori na vrijeme itd...
Teško je biti **** i pošten, a oni pokušavaju biti oboje, trošili bi a opet bi stisnuli...
Teško je biti **** i pošten, a oni pokušavaju biti oboje, trošili bi a opet bi stisnuli...
Sammer nije otisao zbog 'lošeg' rada nego je čovjek imao moždani udar i tražio da ga oslobode posla.
Slažem se. Isto se vidilo i kod Nike Kovača - nakon Klinsmana ubjedljivo najgori trener u historiji Bayerna ili ovog Stanišića novi Christian Lell.Bundesliga je napisao/la: ↑24 avg 2021, 13:32Što se tiče Salihamidžića, ovdje se pokazuje bolest naše nacije i Balkana uopšteno. Brani se isključivo jer je iz Bosne a ko šiša to šta je uradio.
-
- Kontakt:
I o tome sam govorio. Uli ima uticaj na klub preko Salihamidžića. Nisu samo transferi u pitanju već i način na koji je Salihamidžić postupio kada je rekao Boatengu da mu ugovor neće biti produžen pred utakmicu sa PSG-om. Onda kako se prepirao sa Flickom te na taj način ga otjerao. Zatim ona provala sa Odoijem.Bayo je napisao/la: ↑24 avg 2021, 13:42Najveći problem je što tamo još uvijek vlada nered u vodstvu kluba, jedni druge blokiraju, SD ima ograničenje preko kojega ne može dovoditi igrače, igrači odlaze džabe, ne produžuju se ugovori na vrijeme itd...
Nisam siguran da je samo to bio razlog. Znaš da je imao velike razmirice sa Guardiolom.
Nemojte tako, napadate Stanišića samo zbog prezimena...
Hernandez dosta nije igrao zbog Flicka koji ne tjerao inat upravi. Forsirao Kraft in Jesusa koji je failao iz utakmice u utakmicu. Kad god je Hernandez igrao “grizao” je . Pobrede jesu peh al je pokazao da zeli i moze igrati na vrhunskom nivou. Sane nakon povrede nije pokazao sta sve moze i mediji su se obrusili na njega konstanto. Naravno da je pao i psihicki nakon toga. Ovaj prelazni rok su se trebali hitno rijesiti Komana i Tolissoa i dovesti na sredinu nekog ko obecava dugorocno. Musialu gurnuti u vatru, pokazao je da moze. Na ostalim pozicijama ne skripi toliko.
Nur der FCB
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.