FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
U toj postavi nemas 2 U21 igrača. Lako smo zaboravili naš cilj za ovu sezonu, a to je guranje mladih igrača. Drina, Vrhovac, Malić, Beća, Subašič trebaju biti standardni. Nama je svejedno završili 10ti ili peti, cilj je dobiti neku kvalitetu iz mladih igrača.
Ovo isto vic onajbraco je napisao/la: ↑24 avg 2021, 15:59----------------------Juričić---------------------
-------Mustafa-------Bojo-----------Zdunić--
-----------------Mekić--Hajdar------------
--Malić--------Aco----Vrhovac----Memija--
--------------------Bender-------------------
Ovo sam samo dodao Hajdara i Memiju na sastav iz posljednje 2 tekme kako bi izgledao sa njima dvojicom. Možemo mi crnjačit koliko hoćemo ali realno ovih prvih 11 uopšte nije toliko katastrofalno pa da pričamo da ćemo se borit za opstanak. Ako ništa neka komforna sredina tabele. A desna strana brza ko metak sa Memijom i Zdunićem, po tepihu na Grbavici ima da lete.

Nama je cilj Evropa jer samo od Evrope možemo zaraditi ozbiljan novac, a to sto ćeš Možda dobiti nekog igrača ti ništa ne znači. Jer ako budeš 10 možeš ga prodati samo u Tosk.Mamba1921 je napisao/la: ↑24 avg 2021, 16:56U toj postavi nemas 2 U21 igrača. Lako smo zaboravili naš cilj za ovu sezonu, a to je guranje mladih igrača. Drina, Vrhovac, Malić, Beća, Subašič trebaju biti standardni. Nama je svejedno završili 10ti ili peti, cilj je dobiti neku kvalitetu iz mladih igrača.
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
- Bersaga
- Kontakt:
Imamo u ovoj ekipi dva U21 igrača, ali Zdunić nije domaći igrač. Tako da nam fali jedan U21 domaći. Umjesto Vrhovca ili Kosorića staviti Drinu i to je to. Sastav jako dobar.braco je napisao/la: ↑24 avg 2021, 15:59----------------------Juričić---------------------
Ovo sam samo dodao Hajdara i Memiju na sastav iz posljednje 2 tekme kako bi izgledao sa njima dvojicom. Možemo mi crnjačit koliko hoćemo ali realno ovih prvih 11 uopšte nije toliko katastrofalno pa da pričamo da ćemo se borit za opstanak. Ako ništa neka komforna sredina tabele. A desna strana brza ko metak sa Memijom i Zdunićem, po tepihu na Grbavici ima da lete.
Zadnja izmjena: Bersaga, dana/u 24 avg 2021, 17:16, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
Samo sabura, bit ce ovo dobro na kraju krajeva
Zaboravio sam na U-21 pravilo ali sam spomenuo da je ovo fiktni sastav 2 nova pojačanja koja su dodana u sastav iz prethodna 2 meča. Tako je Tomo birao sastav, a ne ja. Činjenica jeste da bi s ova 2 nova igrača bila ok ekipa i nikakve priče o borbi za opstanak kao što spomenuh u prethodnom postu ne dolaze u obzir.
I Tomo vjerovatno ide na zihericu koliko god pričao o mladim jer vjerovatno i on razmišlja da mu ne bi bilo svejedno kad bi lupam kiksao 3 zaredom s mladim igračima pa stavlja ove starije s kojim možda misli da će izvući povoljnji rezultat. I on gleda malo rezultat, a ne samo mlade. Bar mi tako izgleda jer da nije tako onda ne bi vadio i Beću i Drinu iz rostera. Trenera na klupi drže rezultati i koliko god mi se pravili svi fini i govorili nema veze zbog rezultata, znamo da to tako nije u realnosti i da ako bi su uvezala 2-3 kiksa s mladim igračima da bi se yebala mrtva majka svima. Uglavnom to je moje viđenje situacije što Tomo sad gura malo ove iskusnije, ne kažem da li je to što on radi ispravno ili ne već pokušavam da razumijem kako razmišlja. Realno Tomo malo i svoju guzicu gleda što je prirodno.
I Tomo vjerovatno ide na zihericu koliko god pričao o mladim jer vjerovatno i on razmišlja da mu ne bi bilo svejedno kad bi lupam kiksao 3 zaredom s mladim igračima pa stavlja ove starije s kojim možda misli da će izvući povoljnji rezultat. I on gleda malo rezultat, a ne samo mlade. Bar mi tako izgleda jer da nije tako onda ne bi vadio i Beću i Drinu iz rostera. Trenera na klupi drže rezultati i koliko god mi se pravili svi fini i govorili nema veze zbog rezultata, znamo da to tako nije u realnosti i da ako bi su uvezala 2-3 kiksa s mladim igračima da bi se yebala mrtva majka svima. Uglavnom to je moje viđenje situacije što Tomo sad gura malo ove iskusnije, ne kažem da li je to što on radi ispravno ili ne već pokušavam da razumijem kako razmišlja. Realno Tomo malo i svoju guzicu gleda što je prirodno.
Ma standardno nase. Nista sto nismo vidili do sada. Klub u qovnima, nema para. Idemo bacati sad pricu o nekoj djeci. Mjesec-dva i vec se polahko napusta taj kolovoz, i onda kao slag na torti na iducem transfer roku se dovodu kojekakvi polovnjaci iz regiona itd.KANA je napisao/la: ↑24 avg 2021, 17:04Ovo isto vic onajbraco je napisao/la: ↑24 avg 2021, 15:59----------------------Juričić---------------------
Ovo sam samo dodao Hajdara i Memiju na sastav iz posljednje 2 tekme kako bi izgledao sa njima dvojicom. Možemo mi crnjačit koliko hoćemo ali realno ovih prvih 11 uopšte nije toliko katastrofalno pa da pričamo da ćemo se borit za opstanak. Ako ništa neka komforna sredina tabele. A desna strana brza ko metak sa Memijom i Zdunićem, po tepihu na Grbavici ima da lete.jesu nam djeca dugo trajala
![]()
@igrajlopte 🐦
Budimo realni koji će trener doći da mu se nameće da forsira mlade igrače a da on misli da nisu toliki kvalitet, pri tome da gubi utakmice i sebi napravi problem. Taj trener ne postoji... A to sto vi kući dok gledate noge u vis boli vas tuki, dodjete da pišete nesto je druga priča..
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
Ma dobro vidi se fali kuveta i kvaliteta ovoj djeci,Bece Drine sve je to potanko da se ne lazemo i poslije Zelje kada se malo konsolidujemo vjerujem da ce igrati Federalnu ligu ali treba im dati podrsku ali isto tako razumijem Ivkovica,nece da stavi igraca slabijeg kvaliteta bez obzira sto je mlad,mislim da je to ispravno.
E sad drugo je sto su nama Veselinovic i slicni ogadili i loptu i fudbal i sve zivo pa bi ranije daj i djecu da pojma nemaju samo da ih ne gledamo
E sad drugo je sto su nama Veselinovic i slicni ogadili i loptu i fudbal i sve zivo pa bi ranije daj i djecu da pojma nemaju samo da ih ne gledamo

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Prozivao se i Hiros i Beganovic kao tanki, a gdje su oni sada a gdje mi. Nekad ti jezik za zube nebi skodio.delinjo je napisao/la: ↑24 avg 2021, 18:21Ma dobro vidi se fali kuveta i kvaliteta ovoj djeci,Bece Drine sve je to potanko da se ne lazemo i poslije Zelje kada se malo konsolidujemo vjerujem da ce igrati Federalnu ligu ali treba im dati podrsku ali isto tako razumijem Ivkovica,nece da stavi igraca slabijeg kvaliteta bez obzira sto je mlad,mislim da je to ispravno.
E sad drugo je sto su nama Veselinovic i slicni ogadili i loptu i fudbal i sve zivo pa bi ranije daj i djecu da pojma nemaju samo da ih ne gledamo![]()
-
- Kontakt:
Ovo bi trebala da bude tema za navijace, a dominiraju pljuvaci. Oni otjerase ili promjenise navijace u pljuvace. Sest kola odigrano, a vec se siluju igraci, strucni stab, jos malo i Nazif. Dugo je trajalo.
Znam da ima krtica koji samo gledaju kad ce postaviti nogu ovim sto su sad u klubu, ali ima nas koji nebiramo strane, a ukazujemo na ublehe, ali netreba da ponizavamo igrace i ljude koji rade i vidi se da rade. Ublehu svak ok navijac provali u stopu tipa Ceric i njemu slicni. Kuca im daleko od Grbavice bila, ali ako se vidi da se covjek bori, nemoj ga sputavati. Pruzi ruku ko brat bratu.
Znam da ima krtica koji samo gledaju kad ce postaviti nogu ovim sto su sad u klubu, ali ima nas koji nebiramo strane, a ukazujemo na ublehe, ali netreba da ponizavamo igrace i ljude koji rade i vidi se da rade. Ublehu svak ok navijac provali u stopu tipa Ceric i njemu slicni. Kuca im daleko od Grbavice bila, ali ako se vidi da se covjek bori, nemoj ga sputavati. Pruzi ruku ko brat bratu.
-
- Kontakt:
Protiv Rudara smo se zalili da je bilo prevruce, a sad u nedjelju cemo izgleda u zimskim jaknama doci 

Bukvalno sve kao što sam ja htio napisat,ovdje pišu teški poremećaji ličnosti,mjenjaju mišljenja u roku 2 danasamoposmatram je napisao/la: ↑24 avg 2021, 19:02Ovo bi trebala da bude tema za navijace, a dominiraju pljuvaci. Oni otjerase ili promjenise navijace u pljuvace. Sest kola odigrano, a vec se siluju igraci, strucni stab, jos malo i Nazif. Dugo je trajalo.
BOSANSKA KRAJINA
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Prozivao se i Denis Sadikovic kao rijetko ko.Trener koji je sa igracima svaki dan najbolje moze vidjeti ko od tih mladjih igraca ima za ozbiljnog fudbala i siguran sam da ni jedan trener nece bilo kome od njih nešto uskratiti samo zato što je mlad.Ja koliko sam vidjeo Beca i Drina su sigurno igraci koji ce za godinu-dvije biti nezaobilazni u prvih 11 ako ostanu u Zelji.Moraju stjecati iskustvo,ne moze to doci samo onako.Puno je negativniih ljudi,nezadovoljnih svojim zivotima pa tu negativnu energiju šire kako gdje stignu i time se hrane.Igraci ne trebaju da reaguju na to.Neka im publika sa naseg stadionna bude vodilja i sve ce biti ok.samoposmatram je napisao/la: ↑24 avg 2021, 19:02Ovo bi trebala da bude tema za navijace, a dominiraju pljuvaci. Oni otjerase ili promjenise navijace u pljuvace. Sest kola odigrano, a vec se siluju igraci, strucni stab, jos malo i Nazif. Dugo je trajalo.
Tako je!samoposmatram je napisao/la: ↑24 avg 2021, 18:30Prozivao se i Hiros i Beganovic kao tanki, a gdje su oni sada a gdje mi. Nekad ti jezik za zube nebi skodio.delinjo je napisao/la: ↑24 avg 2021, 18:21Ma dobro vidi se fali kuveta i kvaliteta ovoj djeci,Bece Drine sve je to potanko da se ne lazemo i poslije Zelje kada se malo konsolidujemo vjerujem da ce igrati Federalnu ligu ali treba im dati podrsku ali isto tako razumijem Ivkovica,nece da stavi igraca slabijeg kvaliteta bez obzira sto je mlad,mislim da je to ispravno.
E sad drugo je sto su nama Veselinovic i slicni ogadili i loptu i fudbal i sve zivo pa bi ranije daj i djecu da pojma nemaju samo da ih ne gledamo![]()
Najlakše po djeci srati, a mali Drina za Acu Ramos.
Sralo se i po Dadi a veličao Elsner, Uglješa i slicni, tako se i Memija pljuvao a Sinisa maestro bio.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Cuj ti pljuvac

Opcenito ovdje se uvukao seljakluk ono daj laznu nadu ,pisi kako jhe sve kako treba da ne bi neki pitar to procitao

Opcenito ovdje se uvukao seljakluk ono daj laznu nadu ,pisi kako jhe sve kako treba da ne bi neki pitar to procitao

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Drago mi je vidjeti, da nisam sam ovdje. A jos draze bi mi bilo da neki zadojeni priznaju gresku i okrenu novu stranicu. Sta je bilo bilo je. Nema nista od toga vracati se u proslost i stalno trovati sebe a i druge. I ja sam bruka puta bio zadojen, ali nista mi od toga. Kad mi neko siluje najdrazi klub na terenu ili van njega pa makar se Osim zvao, ja cu ga prvi prozvati. Naravno svako moze doci na tobe. Ali kad vidis da svi daju sve od sebe, onda me poraz manje boli. Jos ako sam i ja dao svoj doprinos plavo srce ko sredozemno more.
tebra moj dobri kad vidis da je nama kapiten Mujezinović lik koji ne zna jel pošao il došao kad izadje na teren kud ces dalje

nismo mi ekipa da mozemo trpiti sexy mujezinovica, blazevica i subasica oni su sve osim fudbalera

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.