Pa i vraćaju se prethodna dva Spidermana u ovom.ReX je napisao/la: ↑24 avg 2021, 11:40Prva dva filma glumio betu Starku, sad u trecem Strangu. Nedo Bog da se jos vrate prethodna dva Spidermana haha.
Kad ce Feige dopustiti Parkeru da bude glavna faca svog filma a ne da mora nonstop ovisiti o svojim novim ocuhima? Oh well.![]()
Solidan trailer, ali smo mnoge ove stvari vec vidili, nista novo. Spasio ga je zadnjih 10ak sekundi i tease Goblina kao i povratak majstora Alfreda Moline kao OO.
Film i kinematografija
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Film i kinematografija
Bice interesantno vidjeti kako ce uklopiti ovo sve. Bojim se da ce Hollandov Spiderman totalno se izgubiti u moru povratka prethodni OG karaktera. Maguire, Molina, jos ako se vrati Dafoe kao Goblin.. omg!
Opet kazem, malo mi smeta sto ovaj Spiderman u MCU nonstop ovisi o nekom drugom . Ali dobro, neka nova vremena, nove price.. Mora se pustiti prosli filmovi, comicsi itd i guess
Opet kazem, malo mi smeta sto ovaj Spiderman u MCU nonstop ovisi o nekom drugom . Ali dobro, neka nova vremena, nove price.. Mora se pustiti prosli filmovi, comicsi itd i guess
@igrajlopte 🐦
Tobey i Andrew su potvrđeni.
Najviše me raduje tease Sinister Sixa.
Najviše me raduje tease Sinister Sixa.
LONG KISS GOODNIGHT, Lara prije Lare Croft.
Gledam The amazing spiderman 2 sad na TV, i mogu reci da je muzika brutalna u ovom filmu. Cak bi se zakleo da mogu cuti cuveni "docking scene" iz interstellara
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Meni je prvi Spiderman najbolji, iako su i ostali epic. Valjda jer je prvi pa ga pamtis
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Tobey Maguire definitivno najjači Spiderman ikad. Sva tri njegova filma su umjetnost za ovo šta Disney snima.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Prije par godina je bila rasprava, ja sam govorio da ne kn daleko najbolji spiderman, napali su me ljudi. O ukusima se ne raspravlja.
BoixosNois1899 je napisao/la: ↑24 avg 2021, 23:59Tobey Maguire definitivno najjači Spiderman ikad. Sva tri njegova filma su umjetnost za ovo šta Disney snima.
Meni licno se ovaj MCU-Spiderman uopste ne svidja, jednostavno nije moj cup of tea. Holland je simpatican, nako pase mu ta uloga ali i on mi ponekad ide na zivce sa svojim manirima (doduse ima i do rezisera). Ne svidja mi se ton, prica, MCU matrica.. iako ima tu i dobri neki stvari, ovaj drugi film i nije tako los, ali opcenito jedno veliko meh.
Ja bi radije cak pogledao obadva TASM (prvi film mislim da je dosta podcijenjen) prije ove MCU-Spiderman filmove, ali nadam se da ce im ovaj treci film biti pun pogodak i donekle ublaziti ovo sve.
@igrajlopte 🐦
Nece nista ublaziti, furace i dalje ovaj fazon koji furaju.
Andrew Garfield objektivno puno bolji Spiderman od Tobeya
A najtužnija scena u čitavom MCU je smrt Gwen Stacy u njegovom drugom dijelu. To mi je tužnije nego kad je Iron Man umro.
A najtužnija scena u čitavom MCU je smrt Gwen Stacy u njegovom drugom dijelu. To mi je tužnije nego kad je Iron Man umro.
Spojlaj ljudima
Ko cita stripove, iznenaditi ce se
Ko cita stripove, iznenaditi ce se
Tomin spektakl za MI7
Za razliku od onog sljama od fransize sto je postao FF, Tomica moze napraviti jos 10 MI-filmova a da znas da ce biti veoma solidni action thrilleri.

@igrajlopte 🐦
Tomica pomjera granice 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Solidan.
Dosadila je sa previše "žena", bilo je sasvim kul sa Penny plus još jedna, ali nedostaje. Od serija žalim za ovom, jer je kratko trajala (po epizodi), a naravno da mi najviše nedostaje najbolja serija svih vremena, dr. House.
Bruce opet zaradio milion za ništa truda
Zadnja izmjena: Drape, dana/u 01 sep 2021, 22:36, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 321 gost.