Nisi ni svjestan kako bi se zajebali.

Nisi ni svjestan kako bi se zajebali.
Na koliko je dobio banadmin je napisao/la: ↑25 avg 2021, 10:10Evo za tebe besplatan prevoz, pa ga ti pozdravi sam.
Imate temu za prepucavanja
viewtopic.php?f=3&t=15203&start=2120
Nemojte ovu unistavati, ne citaju se svakom interne posalice 5-6 humorista
U načelu da, međutim sve je nakaradno u ovoj državi i to je trenutno u drugom planu.inside je napisao/la: ↑25 avg 2021, 13:28Pa jeste ako si glavni, ne daj Bože još ako si novinarShategabri je napisao/la: ↑25 avg 2021, 13:26Što je ružno ovo je forum, nije I b gimnazije![]()
Iznenadio bi se koliko su neki prof dr nepismeni tako da je bezveze nekog prozivati na anonimnom forumu.![]()
Al' eto, nije moje da sudim.
Ma neće da igra, lijen
GradKamena2 je napisao/la: ↑25 avg 2021, 13:48Ma sve znam vidio sam pratim,neg zajebajem se malo,znam da se neces primit,jer si jedan od rijetkih likova sa kojim se moze "progovorit" ovde![]()
Pa jbg da si vidio, a mislim da jesi sta se sve pisalo i ti bi mislio kao ja.
Pa ja na onoj sa Celticom i Radnikom. Ostalosvrakino1921 je napisao/la: ↑25 avg 2021, 14:32Tino Sven Sušić više nije igrač FK Sarajevo, nakon što je danas dogovoren sporazumni raskid ugovora sa ovim igračem. FK Sarajevo se ovim putem zahvaljuje Tini na profesionalnosti i dobrim partijama koje je pružio u dresu naše ekipe, te mu želi svu sreću u nastavku karijere", saopšteno je iz Bordo kluba.
![]()
![]()
![]()
![]()
Haj sve, al plaćaju Štilića za kojeg niko ne zna gdje je, a i bivši im šef ima još ugovor
Samo da poselamim raju iz metropole, da se nikad ne zaboravi odakle nam dolaze dusmani.
Beduin je napisao/la: ↑25 avg 2021, 15:00Samo da poselamim raju iz metropole, da se nikad ne zaboravi odakle nam dolaze dusmani.![]()
Samo mi zao sto se ovakvve pi4kice ne smiju javljati sa pravog profila, nego i po FB piskaraju sa onih patriotskih laznjaka "Gazija", "Bosna ponosna" i ti fazoni.
Saray Bosna nasa, steta za tako lijep grad, a kakvi sve smecari tamo zive.
Pa jbg nekad su ga dizali u nebesa,pogotvo zaljubljenici u trenerski rad njegovog amidze.. Jedna iluzija je razbijena.. cekamo jos da Pape sjedne na klupu Sarajeva pa da se i ta iluzija razbije...
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amidzaa, Bing [Bot] i 23 gosta.