FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Čini se da je sve gotovo: Sarajevo dobija veznjaka kakvog je želio Sablić
Rifeta Kapića minute dijele od potpisa za FK Sarajevo.
Meni nije jasno Fanimo i Oremuš nas tuže, a Kapić potpisuje.Zar nije bilo logicnije ljude isplatiti,pa dovoditi pojacanje.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 25 avg 2021, 18:11, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Nisam 100% siguran ispravi me neko
Ali mislim da je ovo stara slika
Ali svejedno,nas je

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Osisan se ciniNajvecaRadosti je napisao/la: ↑25 avg 2021, 18:11Nisam 100% siguran ispravi me neko
Ali svejedno,nas je![]()

Ma ovu sliku spo.rt1 objavio
Zadnja izmjena: sonpenn, dana/u 25 avg 2021, 18:12, ukupno mijenjano 2 puta.
Sarajevo ljubavi moja.
E jest ga Delija i osisao

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- Shategabri
- Kontakt:
Naravno da je staraNajvecaRadosti je napisao/la: ↑25 avg 2021, 18:11Nisam 100% siguran ispravi me neko
Ali svejedno,nas je![]()

Joj ko što gledam u prvoj će mu sve po spisku analitičari

Ako dođe jel

Koševo Zapad
https://spo.rt1.oslobo.djenje.ba/**/fud ... lic-685121
Bivši omladinac Bordo kluba je, kako smo i pisali početkom augusta, već duži period u kontaktu sa čelnicima kluba.
Nakon završetka ugovorne obaveze sa ekipom njemačkog Paderborna, Kapić je postao slobodan igrač. Kontakti sa klubom sa Koševa su ostvareni početkom mjeseca, a kako sada stvari stoje čeka se samo potpis ugovora, kako bi se veznjak priključio ekipi Gorana Sablića.
Upravo ga Sablić dobro poznaje iz vremena provedenog u Sheriffu, pa je to dodatni plus za obojicu, kao i sam klub. Upravo je Sablić u jednom od svojih obraćanja medijima, rekao da očekuje dolazak jednog igrača u veznom redu i lijevog bočnog, a čini se da je mislio upravo na Kapića.
Ovo će Kapiću biti treći mandat u Bordo timu. Prvo je kao omladinac stigao iz Krajine, nakon čega je još kao član juniorskog tima otišao u Istru. Potom je stigao na Koševo u sezoni kada je Sarajevo osvojilo duplu krunu, pa će mu ovo biti treći put da oblači Bordo dres. Pored Sarajeva i Istre, Kapić je nastupao za Goricu, Grasshoppers, Sheriff i Paderborn.
Sarajevo je u finišu prelaznog roka angažovalo Darka Bodula, Dražena Bagarića i Rijada Kobiljara, koji su dali novu fizionomiju ekipi Gorana Sablića. Povratkom Kapića i registracijom stranaca koji trenutno nemaju pravo nastupa, nakon reprezentativne pauze, Bordo tim bi mogao imati respektabilan sastav.
Bivši omladinac Bordo kluba je, kako smo i pisali početkom augusta, već duži period u kontaktu sa čelnicima kluba.
Nakon završetka ugovorne obaveze sa ekipom njemačkog Paderborna, Kapić je postao slobodan igrač. Kontakti sa klubom sa Koševa su ostvareni početkom mjeseca, a kako sada stvari stoje čeka se samo potpis ugovora, kako bi se veznjak priključio ekipi Gorana Sablića.
Upravo ga Sablić dobro poznaje iz vremena provedenog u Sheriffu, pa je to dodatni plus za obojicu, kao i sam klub. Upravo je Sablić u jednom od svojih obraćanja medijima, rekao da očekuje dolazak jednog igrača u veznom redu i lijevog bočnog, a čini se da je mislio upravo na Kapića.
Ovo će Kapiću biti treći mandat u Bordo timu. Prvo je kao omladinac stigao iz Krajine, nakon čega je još kao član juniorskog tima otišao u Istru. Potom je stigao na Koševo u sezoni kada je Sarajevo osvojilo duplu krunu, pa će mu ovo biti treći put da oblači Bordo dres. Pored Sarajeva i Istre, Kapić je nastupao za Goricu, Grasshoppers, Sheriff i Paderborn.
Sarajevo je u finišu prelaznog roka angažovalo Darka Bodula, Dražena Bagarića i Rijada Kobiljara, koji su dali novu fizionomiju ekipi Gorana Sablića. Povratkom Kapića i registracijom stranaca koji trenutno nemaju pravo nastupa, nakon reprezentativne pauze, Bordo tim bi mogao imati respektabilan sastav.
Sarajevo ljubavi moja.
Da je jos koga umjesto rumenog nac

Kada neko kaže stabilan i samoodrživ klub to treba da izgleda ovako, nadam se da ćemo i mi jednog dana ovako akoBogda.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Njihova potrazivanja su puno veca nego sto ce Kapic dobiti(ako i dobije išta za sam potpis).
U prevodu trenutno jeftinije je puno dovest Kapica nego ove isplatiti. Ali eto docice svakako sve na naplatu kad tad.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Tuziti ce nas i Kapic ali za godinu dana otprilike !

Kod nas svi potpisuju na 'dodjemo ti'

Isplate su kvartalne a najcesce ni tada !

Tajpi Pejovica i Mesanovica !!

- PeakyBlinders
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Islamović imao tešku povredu, ne znam trenira li uopšte. Imamović skroz pogubljen, Pidro trenutno bolji od njega.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
- PeakyBlinders
- Kontakt:
ORIGINAL 1987
Rekli su da ce pojacanja nac kad se sredi investitor. Tako nekako 
A oni Rikija vec sarnuli

A oni Rikija vec sarnuli
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Drug mi hvali drama jednog od njih dvojice, kaže ne znam što forsira Pidru, mali kida na lijevom beku. Kaže: "Ma neki sa muslimanskim prezimenom."umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑25 avg 2021, 18:49Islamović imao tešku povredu, ne znam trenira li uopšte. Imamović skroz pogubljen, Pidro trenutno bolji od njega.PeakyBlinders je napisao/la: ↑25 avg 2021, 18:47Dobri su i Islamović i Imamović. Na njegovoj poziciji

ORIGINAL 1987
- Devetomjesto
- Kontakt:
Kako to mislis velkoski prvi tim?PeakyBlinders je napisao/la: ↑25 avg 2021, 18:50Prvi tim
Drugi tim
Treći tim
Načuh da se Đokanović prodaje, pa zato tim tri.
- JavierBosnia
- Kontakt:
PJANIĆ DOLAZI NA POSUDBU NIŠTA OD KAPIĆA, TO JE NAŠA NOVA OSMICA
LULIĆ KAO SLOBODAN IGRAČ DOLAZI UMJESTO PIDRE!

Ma nisam ja dobar
LULIĆ KAO SLOBODAN IGRAČ DOLAZI UMJESTO PIDRE!

Ma nisam ja dobar
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3