AC Milan
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Dani Longo: Milan's offer for Adli is 10M+2M bonus but Bordeaux is asking for 15. The player wants to sign for Milan.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Bakayoko je vjerovatno sutra doci u Milano,a do kraja nek rjese jos Adlija i B Silvu 
Najvise od svega bi zelio da se rijesi pitanje Kessiea i Romangolija,jednostavno su trebali reci do 10-og augista ako ne potpisu idu na transfer listu i to je to,a ne ovako
Najvise od svega bi zelio da se rijesi pitanje Kessiea i Romangolija,jednostavno su trebali reci do 10-og augista ako ne potpisu idu na transfer listu i to je to,a ne ovako
Oko toga se mislim svi slažemo. Definitivno se to trebalo riješiti početkom mercata. Ko ce ga znati, možda je to već i potpisano ali ne žele objaviti zbog tržišne strategije. Sve je moguće. Ako pak to nije slučaj onda nisu ništa naučili na greškama. Vidjet ćemo.
Il Club più titolato al mondo!
Vjeruj da me to nekako vise nervira nego ovo sto ne dovodimo igrace za pozicije koje su nam kriticne,ta famozna 10-ka i to jos vise famozno desno krilomuxa je napisao/la: ↑25 avg 2021, 19:17Oko toga se mislim svi slažemo. Definitivno se to trebalo riješiti početkom mercata. Ko ce ga znati, možda je to već i potpisano ali ne žele objaviti zbog tržišne strategije. Sve je moguće. Ako pak to nije slučaj onda nisu ništa naučili na greškama. Vidjet ćemo.
Simone Rovera: The Arsenal player Willian has been proposed to AC Milan.
Maldini appreciates the profile of the player.
Gdje ovog izvukoše.
Standardno milion igrača u pregovoru sa Milanom u jednom prelaznom roku, ništa novo.
Maldini appreciates the profile of the player.
Gdje ovog izvukoše.
Standardno milion igrača u pregovoru sa Milanom u jednom prelaznom roku, ništa novo.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kakav ba Willian, em 33 godine em 10kg viška, em plata previsoka.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
AC Milan are working on a deal to sign Bernardo Silva– on loan with obligation to buy. Manchester City would want around €60M. The player would be open for a move to Milan. #MCFC #ACMilan
Eh kad bi se ovo čudo desilo + Adli i Bakayoko. Ekipa bi dobila skroz novu dimenziju. Mislim da bi onda scudetto u ovim okolnostima bio više od pukog sna.
Eh kad bi se ovo čudo desilo + Adli i Bakayoko. Ekipa bi dobila skroz novu dimenziju. Mislim da bi onda scudetto u ovim okolnostima bio više od pukog sna.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Beduin
- Kontakt:
U ovih dan-dva poceli intenzivno izvlaciti kojekakva imena, pored Seria B Messia, spominje se Corona, Faivre (navodno njegovi predstavnici bi trebali stici u Casa Milan uskoro?), Adli takodjer opet intenzivirali pricu. 0cekujem jos barem 5 imena s kojima "pregovaramo".
Jos kad procita kako Pobegu saljemo u Torino na dry loan, jer navodno Milan ga ne zeli prodati (wtf), pozlilo mi. U cijeloj nasoj sirotinji mi kobajagi necemo da prodamo igraca na kojem ne racunamo i saljemo ga godinama na pozajmice, ovo ne vjerujem ni 1%.
Jedina lijepa glasina je ova oko Samua i Getafea za 8mil, da su navodno poslali ponudu i cekaju da prihvatimo. I ovo mi zvuci neistinito, da bismo se mogli rijesiti i njega, hahaha.
Jos kad procita kako Pobegu saljemo u Torino na dry loan, jer navodno Milan ga ne zeli prodati (wtf), pozlilo mi. U cijeloj nasoj sirotinji mi kobajagi necemo da prodamo igraca na kojem ne racunamo i saljemo ga godinama na pozajmice, ovo ne vjerujem ni 1%.
Jedina lijepa glasina je ova oko Samua i Getafea za 8mil, da su navodno poslali ponudu i cekaju da prihvatimo. I ovo mi zvuci neistinito, da bismo se mogli rijesiti i njega, hahaha.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pobega je igrač koji postepeno napreduje. Torino je lijepa destinacija i dobar korak naprijed za Pobegu. Jer tamo je jedan od najboljih trenera lige. Tako da bi u Torinu se mogao naigrati i dodatno napredovati prije nego se vrati u Milan.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Što se tiče Silve, Milan navodno nudi nešto više od 5M za pozajmicu, te 45M za otkup, što bi bilo plaćeno kroz 3 godine. Dakle 50M.
Što se tiče Pobege mi prihvatamo samo suhu pozajmicu bez mogućnosti otkupa jer bi isti bio postavljen na malu cifru i ne žele da se desi Locatelli no. 2 sto mi je sasvim OK
- Beduin
- Kontakt:
Ti valjda postavljas uslov kupovine, tj. odredis mu visinu obaveze otkupa i vozdra ili ga prodas odmah. Ali moguce da racunaju na njega u buducnosti, mada ne znam ni do kad momak ima ugovor sa nama.
Nego, svi ovi novi su stasavali pod budnim okom Monchade, Balo, Baka, Pelegri, a i ovaj Favri sto se spominje. Bog zna koliko jos tih momaka je u notesu Monchade i koga sve on ima na piku.
Nego, svi ovi novi su stasavali pod budnim okom Monchade, Balo, Baka, Pelegri, a i ovaj Favri sto se spominje. Bog zna koliko jos tih momaka je u notesu Monchade i koga sve on ima na piku.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pileće nogice poznatiji kao Castillejo i dalje odbija ponude iz Španije. Kakav kancer.
Nije baš neki provjeren izvor to za Samua, ali me ne bi čudilo da je istina. Nije ni da ga krivim, nikad u karijeri neće igrati za veći klub od Milana i sa većom platom, realno ne bi se ni meni išlo na njegovom mjestu. 
Ovaj Faivre isto još jedno ime iz Moncadinih tekica iz doba Monaca. Imam osjećaj da se ovo izvlače neki igrači koji su tamo bili neki plan LJ u junu, alternative alternativa alternativa alternativa.
Ali mali je stvarno talentovan, samo se postavlja pitanje šta je to sa Adlijem jer igraju na sličnim pozicijama.
Ovaj Faivre isto još jedno ime iz Moncadinih tekica iz doba Monaca. Imam osjećaj da se ovo izvlače neki igrači koji su tamo bili neki plan LJ u junu, alternative alternativa alternativa alternativa.
Ali mali je stvarno talentovan, samo se postavlja pitanje šta je to sa Adlijem jer igraju na sličnim pozicijama.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Adli je očito predviđen za CMF ulogu. Uz povremeno premještanje malo ofanzivnije. Dok je ovaj drugi momčić podjednako dobar na skoro sve tri ofanzivne pozicije.
A s obzirom da Pioli koristi 3 formacije od ove sezone kako stvari stoje. Onda ima puno tu mjesta za razne stvari i varijante.
4-2-3-1 primarna formacija
3-5-2 ili 3-4-3 kao prve alternative
A tu je o 4-3-3
A s obzirom da Pioli koristi 3 formacije od ove sezone kako stvari stoje. Onda ima puno tu mjesta za razne stvari i varijante.
4-2-3-1 primarna formacija
3-5-2 ili 3-4-3 kao prve alternative
A tu je o 4-3-3
Hoce navodno nekakvog Coronu iz Porta, kao sto neko napisa medije veze nemaju a sve je ovo alternativa alternativoj alternatvi, jer zadnjih 10 dana je najmanje 15 igraca lafo blizu Milana
Nego, omladino, sutra je izvlacenje CL grupa u 18:00. Posto smo 7 dugih godina odsutni iz CL mogla bi biti paklena grupa:
Pot 1
Chelsea, Villarreal, Atletico Madrid, Manchester City, Bayern Munich, Inter, Lille, Sporting Lisbon
Pot 2
Real Madrid, Barcelona, Juventus, Manchester United, PSG, Liverpool, Sevilla, Borussia Dortmund
Pot 3
Porto, Ajax, RB Leipzig, Atalanta, Zenit, Benfica, Besiktas, Dinamo Kiev
Pot 4
Milan, Club Brugge, Young Boys, Malmoe, Wolfsburg
Dakle, mirise li vam:
Villarreal, Dortmund, Besiktas, Milan - ili ipak Bayern, Real Madrid, Ajax, Milan ?
Nego, omladino, sutra je izvlacenje CL grupa u 18:00. Posto smo 7 dugih godina odsutni iz CL mogla bi biti paklena grupa:
Pot 1
Chelsea, Villarreal, Atletico Madrid, Manchester City, Bayern Munich, Inter, Lille, Sporting Lisbon
Pot 2
Real Madrid, Barcelona, Juventus, Manchester United, PSG, Liverpool, Sevilla, Borussia Dortmund
Pot 3
Porto, Ajax, RB Leipzig, Atalanta, Zenit, Benfica, Besiktas, Dinamo Kiev
Pot 4
Milan, Club Brugge, Young Boys, Malmoe, Wolfsburg
Dakle, mirise li vam:
Villarreal, Dortmund, Besiktas, Milan - ili ipak Bayern, Real Madrid, Ajax, Milan ?
Ma može iz prvog pot-a i Lille, Sporting. Iz drugog može i Sevilja pa i Barca. Treći Zenit, Dinamo
Kad ulaziš u takmičenje iz četvrtog šešira, vrlo su velike šanse da će ti svaka izvučena grupa biti grupa smrti, tako da sam se pripremio na taj scenario.
A aj nema veze kako god da završi, bar će se konačno zaigrati LŠ i uzeti lova. Pa ako šta i uspiju uraditi, super.
Sviđa mi se ovaj mali Faivre. Ipak nije veznjak (iako i to može pokriti) već je igrao kao desno krilo u 442 formaciji.
Tehnički ne bi trebao isključiti Adlijev transfer iako mi malo djeluje nerealno da će Milan uložiti 30m za njih.
A aj nema veze kako god da završi, bar će se konačno zaigrati LŠ i uzeti lova. Pa ako šta i uspiju uraditi, super.
Sviđa mi se ovaj mali Faivre. Ipak nije veznjak (iako i to može pokriti) već je igrao kao desno krilo u 442 formaciji.
Tehnički ne bi trebao isključiti Adlijev transfer iako mi malo djeluje nerealno da će Milan uložiti 30m za njih.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ma valja nam ispasti ko god da dođe 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.