Jao Ferencvaroša
Na 1:1 fulaju penal i uz igrača više primaju dva gola Do kraja su dali gol, ali mislim da u revanšu neće uspjeti izbaciti yb, jednostavno su previše toga propustili u Bernu.
Nije ga ranije bilo. Rekoše onaj kanal ima ekskluzivna prava na prenos Dinama.
Dinamo mnogo bolji, morali su voditi 1:0, ovako je krajnje nerealno očekivati da postignu tri gola u nastavku meča. Ako do 60 ne zabiju, vjerujem da su ispali.
Prosto nevjerovatno da su nastradali sa 3:0 u prvom meču. Dobili su blackout u najgorem mogućem trenutku. Ali dobro, ima evropska liga.
Red Bull Salzburg prvi put upada u LP preko kvala i to s momčadi koja je prosječne mladosti 22,5 godine! Direktni ulasci iz prvenstva AUS Bundeslige koje su maltene sami fantastičnim izdanjima u EL osigurali dali su im čaroliku protiv kiksa.
Niko Kovač preokrenuo de Zerbija,bilo bi čudno da Shakhtar "kući" olako prospe šansu.
Kako odmiče ova utakmica, čini se da igraju još sedam dana, Dinamo ne bi postigao gol, ali isto tako se čini kada bi postigli gol da bi natrpali Sheriffa.
Kako odmiče ova utakmica, čini se da igraju još sedam dana, Dinamo ne bi postigao gol, ali isto tako se čini kada bi postigli gol da bi natrpali Sheriffa.
'ajde deco spavanjac, kasno je, i manje mastarija i lupetanja ubuduce
Serif zasluzeno u Ligi sampiona, takticki su bili prejaki i za Zvezdu i za Dinamo. Vernidub na klupi im je najjaca karika, u sve cetiri utakmice je ocitao lekciju i Stankovicu i Krznaru, trenerima koji jos uvek peku zanat na klupama svojih klubova.
Za Dinamo i Zvezdu je Liga Evrope realnost, tu ce biti konkurentniji i ocekujem da oba kluba imaju ponovo dobru sezonu u tom takmicenju. Sto se tice Lige sampiona vec drugu sezonu je propustaju i to ocigledno nije slucajno. Serif i Malme su prijatna iznenadjenja kvalifikacija i bice ih zanimljivo ispratiti i u LS, iz vise razloga, a obe ekipe imaju i nekoliko vrlo interesantnih igraca koji ce ubrzo otici i na poznatije adrese.
A za ove bajke i gluposti koje sam ovako dokon citao, da zavrsim sa jednom lepom pesmicom za mladje uzraste koji vole da pisu i citaju takav zanr:
Sa'ce Dinamo "zabit" ja mislim, pa jedno 73 gola u drugom poluvremenu (najavise decica koja citaju bracu Grim)
Nivo iznad...
Iz ove pozicije, mogu reci da smo se mi bukvalno samoubili vs Sherifa. Prvo sa Stankovićevim izborem igraca u Bgu (Dioni i Falco ispred Pavkova i Bena), drugi, Kangin crveni i 40 min s igracem manje, gdje smo opet bili vise nego ravnopravan rival...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...