Ne mislimo, tu smo negdje, kao sto smo tvrdili i prije 20-ak dana...

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Ne mislimo, tu smo negdje, kao sto smo tvrdili i prije 20-ak dana...
Ne, pricam na osnovu rezultata unazad par godina i trenutnih ekipa.OldFashioned je napisao/la: ↑25 avg 2021, 22:54Realno druže, niste.
Osim ako to gledaš iz ugla, "klub koji je izbacio nas je izbacio njih još uvjerljivije".
Nema osnove za takve tvrdnje.OldFashioned je napisao/la: ↑25 avg 2021, 23:00Dinamo je stepenica iznad, ali pitanje koliko dugo jer Jurči... pardon Krznar čini sve da se to uveliko promijeni.
UEFINA ljestvica?Felixians4 je napisao/la: ↑25 avg 2021, 23:00Nema osnove za takve tvrdnje.OldFashioned je napisao/la: ↑25 avg 2021, 23:00Dinamo je stepenica iznad, ali pitanje koliko dugo jer Jurči... pardon Krznar čini sve da se to uveliko promijeni.
Kako onda objasnjavas da je koeficijent u koji ulazi zadnjih 5 sezona ovakav:
I šta? Dinamo 10-ak pozicija ispred zvezde? Pa jel to li-la? Retoričko pitanje., Osijek je 2 pozicije ispred CSKA Sofije. Koja ih je u par godian dvaput zbacila. A lani Basel izbacio Osijeka(u Osijeku),a onda rundu potom CSKA izbacio Basela i šta sad?Cesc44 je napisao/la: ↑25 avg 2021, 23:03UEFINA ljestvica?Felixians4 je napisao/la: ↑25 avg 2021, 23:00Nema osnove za takve tvrdnje.OldFashioned je napisao/la: ↑25 avg 2021, 23:00Dinamo je stepenica iznad, ali pitanje koliko dugo jer Jurči... pardon Krznar čini sve da se to uveliko promijeni.
Jeste bio, ali prije 4-5 godina...Stepenica iznad su ekipe poput onih boljih (ne najboljih iz liga 5). Dinamo i Zvezda su srednji nivo evro fudbala, poput Slavije, Olympiakosa, Young Boysa itd...OldFashioned je napisao/la: ↑25 avg 2021, 23:00Dinamo je stepenica iznad, ali pitanje koliko dugo jer Jurči... pardon Krznar čini sve da se to uveliko promijeni.
Pa tako sto smo prvu sezonu koja tu ulazi u obzir bili krsh, ispali od Kairata, kojeg smo sad pregazili. Vidjeces na kraju ove sezone kakva ce situacija biti kad nam se bude obrisala ta sezona, a uracunala ova...PatriceKwedi je napisao/la: ↑25 avg 2021, 23:04Kako onda objasnjavas da je koeficijent u koji ulazi zadnjih 5 sezona ovakav:
Dinamo 40.500
Crvena Zvezda 31.000
I to Dinamo ima onu jednu sezonu kad nije igrao nista u Europi
https://www.uefa.com/memberassociations ... /#/yr/2022marconato je napisao/la: ↑25 avg 2021, 23:11Jeste bio, ali prije 4-5 godina...Stepenica iznad su ekipe poput onih boljih (ne najboljih iz liga 5). Dinamo i Zvezda su srednji nivo evro fudbala, poput Slavije, Olympiakosa, Young Boysa itd...OldFashioned je napisao/la: ↑25 avg 2021, 23:00Dinamo je stepenica iznad, ali pitanje koliko dugo jer Jurči... pardon Krznar čini sve da se to uveliko promijeni.
Pa tako sto smo prvu sezonu koja tu ulazi u obzir bili krsh, ispali od Kairata, kojeg smo sad pregazili. Vidjeces na kraju ove sezone kakva ce situacija biti kad nam se bude obrisala ta sezona, a uracunala ova...PatriceKwedi je napisao/la: ↑25 avg 2021, 23:04Kako onda objasnjavas da je koeficijent u koji ulazi zadnjih 5 sezona ovakav:
Dinamo 40.500
Crvena Zvezda 31.000
I to Dinamo ima onu jednu sezonu kad nije igrao nista u Europi![]()
Da, mislio sam da je racunata ta sezona 2016-2017. Moja greska onda. Medjutim, moras uzeti u obzir da smo u tom periodu mi 2x igrali LS, a oni samo jednom i taj drugi put su skupljali bodove kroz LE, dok smo mi imali u grupi Liverpool, PSG i Napoli...PatriceKwedi je napisao/la: ↑25 avg 2021, 23:14https://www.uefa.com/memberassociations ... /#/yr/2022marconato je napisao/la: ↑25 avg 2021, 23:11Jeste bio, ali prije 4-5 godina...Stepenica iznad su ekipe poput onih boljih (ne najboljih iz liga 5). Dinamo i Zvezda su srednji nivo evro fudbala, poput Slavije, Olympiakosa, Young Boysa itd...OldFashioned je napisao/la: ↑25 avg 2021, 23:00Dinamo je stepenica iznad, ali pitanje koliko dugo jer Jurči... pardon Krznar čini sve da se to uveliko promijeni.
Pa tako sto smo prvu sezonu koja tu ulazi u obzir bili krsh, ispali od Kairata, kojeg smo sad pregazili. Vidjeces na kraju ove sezone kakva ce situacija biti kad nam se bude obrisala ta sezona, a uracunala ova...PatriceKwedi je napisao/la: ↑25 avg 2021, 23:04
Kako onda objasnjavas da je koeficijent u koji ulazi zadnjih 5 sezona ovakav:
Dinamo 40.500
Crvena Zvezda 31.000
I to Dinamo ima onu jednu sezonu kad nije igrao nista u Europi![]()
Koja je to sezona?
Dinamo ima ovu sa 1.500 sto je mizerja, kad to izadje jos ce vise pobjeci Zvezdi
A treba li uzet u obzir ovih Dinamovih 1.500 ako ti je vec prvi argument bio da je Zvezda imala jednu sezonu ispod svake razine? I ovih 10.000 razlike je ogromno, pogotovo ako vidimo da Dinamo ima prakticki sezonu manje i da im to uskoro istice i da ce pobjec jos vise ..marconato je napisao/la: ↑25 avg 2021, 23:19Da, mislio sam da je racunata ta sezona 2016-2017. Moja greska onda. Medjutim, moras uzeti u obzir da smo u tom periodu mi 2x igrali LS, a oni samo jednom i taj drugi put su skupljali bodove kroz LE, dok smo mi imali u grupi Liverpool, PSG i Napoli...PatriceKwedi je napisao/la: ↑25 avg 2021, 23:14https://www.uefa.com/memberassociations ... /#/yr/2022marconato je napisao/la: ↑25 avg 2021, 23:11
Jeste bio, ali prije 4-5 godina...Stepenica iznad su ekipe poput onih boljih (ne najboljih iz liga 5). Dinamo i Zvezda su srednji nivo evro fudbala, poput Slavije, Olympiakosa, Young Boysa itd...
Pa tako sto smo prvu sezonu koja tu ulazi u obzir bili krsh, ispali od Kairata, kojeg smo sad pregazili. Vidjeces na kraju ove sezone kakva ce situacija biti kad nam se bude obrisala ta sezona, a uracunala ova...![]()
Koja je to sezona?
Dinamo ima ovu sa 1.500 sto je mizerja, kad to izadje jos ce vise pobjeci Zvezdi![]()
Pa ja ti pricam da mi je argument da je Dinamo bio prije 4-5 godina iznad Zvezde, kad Zvezda uopste nije bila na ovom nivou kao sto je sada...Uostalom, zasto bi bilo relevantno ono sto je bilo.prije 2-3-5 godina. Pricamo o sadasnjim timovima i rezultatima. Svakako je mjerodavnije to sto sam vidio u ovih koliko 3-4-5 utakmica kvakifikacija, nego nas mec sa Liverpoolom ili njihov sa Atalantom...PatriceKwedi je napisao/la: ↑25 avg 2021, 23:23A treba li uzet u obzir ovih Dinamovih 1.500 ako ti je vec prvi argument bio da je Zvezda imala jednu sezonu ispod svake razine? I ovih 10.000 razlike je ogromno, pogotovo ako vidimo da Dinamo ima prakticki sezonu manje i da im to uskoro istice i da ce pobjec jos vise ..marconato je napisao/la: ↑25 avg 2021, 23:19Da, mislio sam da je racunata ta sezona 2016-2017. Moja greska onda. Medjutim, moras uzeti u obzir da smo u tom periodu mi 2x igrali LS, a oni samo jednom i taj drugi put su skupljali bodove kroz LE, dok smo mi imali u grupi Liverpool, PSG i Napoli...PatriceKwedi je napisao/la: ↑25 avg 2021, 23:14
https://www.uefa.com/memberassociations ... /#/yr/2022
Koja je to sezona?
Dinamo ima ovu sa 1.500 sto je mizerja, kad to izadje jos ce vise pobjeci Zvezdi![]()
Pa ironicno je sto ta prva sezona jedina debelo na strani Zvezde, a bila je prije 4 godine, a ti kazes da je tad Dinamo bio jaci, a kasnije kad je sibao Zvezdu debelo koeficijentom je bio li-la s njima. Mislim, mozes imat stav kakav hoces, ali nema veze sa realnoscu.marconato je napisao/la: ↑25 avg 2021, 23:28Pa ja ti pricam da mi je argument da je Dinamo bio prije 4-5 godina iznad Zvezde, kad Zvezda uopste nije bila na ovom nivou kao sto je sada...Uostalom, zasto bi bilo relevantno ono sto je bilo.prije 2-3-5 godina. Pricamo o sadasnjim timovima i rezultatima. Svakako je mjerodavnije to sto sam vidio u ovih koliko 3-4-5 utakmica kvakifikacija, nego nas mec sa Liverpoolom ili njihov sa Atalantom...PatriceKwedi je napisao/la: ↑25 avg 2021, 23:23A treba li uzet u obzir ovih Dinamovih 1.500 ako ti je vec prvi argument bio da je Zvezda imala jednu sezonu ispod svake razine? I ovih 10.000 razlike je ogromno, pogotovo ako vidimo da Dinamo ima prakticki sezonu manje i da im to uskoro istice i da ce pobjec jos vise ..![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.