Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Jesen 
- Shategabri
- Kontakt:
Napokon
S obzirom da se, prema riječima glasnogovornice Buntić, za doniranje 1KM izjasnilo oko 20 posto korisnika, njih 37 tisuća odlučilo je podržati rad RTV HB.
Patrioti

Patrioti
- feniksptica
- Kontakt:
- Trebinjac94
- Kontakt:
Salje mi kolega slike iz Istanbula, koja ljepota. Blago se ljudima pa mogu poslovno putovati u doba pandemije.
- OldFashioned
- Kontakt:
RIP Lane, veličino...
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Chapman1886
- Kontakt:
Veličina.. Ali sa malijem v
Došao sam da dam podršku Republici Srpskoj i ne samo Republici nego cijelom srpskom narodu. Iz prostog razloga jer tom narodu pripadam i ako se nekom bude učinilo da iza ovoga govori čisti srpski nacionalista, taj i ima pravo – poručio je glumac u videu.
A na pitanje novinara šta za njega znači Republika Srpska, dio Srbije ili inozemstvo, Gutović je odgovorio: „Dio Srbije, zato sam tu. Vidim da se ovdje digla kuka i motika da je unište, a vidim i želju da se prikaže kao tekovina rata, a ne kao suštinska država. Ne razumijem se pretjerano u politiku, ali imam osjećaj za pravdu“.
Došao sam da dam podršku Republici Srpskoj i ne samo Republici nego cijelom srpskom narodu. Iz prostog razloga jer tom narodu pripadam i ako se nekom bude učinilo da iza ovoga govori čisti srpski nacionalista, taj i ima pravo – poručio je glumac u videu.
A na pitanje novinara šta za njega znači Republika Srpska, dio Srbije ili inozemstvo, Gutović je odgovorio: „Dio Srbije, zato sam tu. Vidim da se ovdje digla kuka i motika da je unište, a vidim i želju da se prikaže kao tekovina rata, a ne kao suštinska država. Ne razumijem se pretjerano u politiku, ali imam osjećaj za pravdu“.
Samo Sloboda | COYG
Laka mu zemlja k'o Hum bila.
Ne gori mi lampica za Internet na ruteru od Bh telecoma. Koji je fazon? Zvao ih kaze zvace me brzo. Proslo 4 sata 
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
-
jolicnikola
- Kontakt:
izgubiše HR odbojkašice od prejakih Talijanki, biće zgažene od Rusije, a ako ne onda od Tijane, ybg ne može svako biti Kraljica šoka
-
BIHpatriota
- Kontakt:
jolicnikola je napisao/la: ↑25 avg 2021, 23:12izgubiše HR odbojkašice od prejakih Talijanki, biće zgažene od Rusije, a ako ne onda od Tijane, ybg ne može svako biti Kraljica šoka
Kakve to veze ima sa ovom temom, imaš dvije teme u vezi odbojke na forum.
- Shategabri
- Kontakt:
Chapman1886 je napisao/la: ↑25 avg 2021, 20:48Veličina.. Ali sa malijem v

Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.