NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Razočaran! Sramota! Nikad lošija igra Zvijezde. Uprava ko da su kočijaši, psuju. Nisu dorasli da tu budu. Vidi se rad menadžera, Ede, Husare. Njihovi igrači moraju igrati. Upropastit će nas. Borba za opstanak slijedi. Navijača će biti sve manje. Ovo možete gledati kao pljuvanje kako to direktor kaže, ali vjerujte nije.
Znaci nista propustio nisam
pa haj izgubit nije sramota, gubili smo od Toska i prije ljudi nas nadigraju svaka cast, al znaci igra opet 0..po meni igraci po imenima i nisu losi, meni je trener tu prevaga. Tanak bez iskustva al haj, stabilizacija necemo ispast ima gorih, uc svakako ne možemo, zlatna sredina 
-
- Kontakt:
Ma lose skroz al pisko odmah dere se kae on vako ako mozete bolje bujrum. Ili evo posle utakmice preuzmite klub vi. Halo ba ljudino pa sutnuli po golu nismo. Ko je dovodio igrace. Ja ili ti. Ljudi nas takticki nadigraali. Sto neustanes i kazes nismo dobro kompletirali ekipu.i to je to. Sad im postavi uslov 4 boda iz 2 utakmice pa ili 20 % na platu ili od plate. Kako im volja. Ima tu potencijala ali golmana i napadaca moramo dovest...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
-
ko da smo kantonalna liga ... tako smo igrali ... ja se izvinjajem svim igracina koje sam kudijo a otisli su ... sad u ekipi imamo kockara imamo i alkoholicara nekoliko , a uzasno igraju svi .. uzasno dovodjenje igraca a taktika jos gora ... mjenjat i trrnera i pola ekipe ... kakvi su rezultati i prica o nama ubrzo ce biti vise igraca na terenu nego navijaca na tribinama ... nece niko dolaziti ovaj ocaj da gleda
sljedeca tekma bau bau ... zgazit ce nas ... a onda gradina i kakanj ... mozda bod izvucemo iz sljedece tri utakmice osim ako dogovorimo 3 za 3 s nekim , i onda sesto kolo protiv mladosti ... oni su slabi , to mozemo pobjediti vjerujem
sljedeca tekma bau bau ... zgazit ce nas ... a onda gradina i kakanj ... mozda bod izvucemo iz sljedece tri utakmice osim ako dogovorimo 3 za 3 s nekim , i onda sesto kolo protiv mladosti ... oni su slabi , to mozemo pobjediti vjerujem
-
- Kontakt:
Baš ima i plata?crvenobijeli je napisao/la: ↑22 avg 2021, 00:23Ma lose skroz al pisko odmah dere se kae on vako ako mozete bolje bujrum. Ili evo posle utakmice preuzmite klub vi. Halo ba ljudino pa sutnuli po golu nismo. Ko je dovodio igrace. Ja ili ti. Ljudi nas takticki nadigraali. Sto neustanes i kazes nismo dobro kompletirali ekipu.i to je to. Sad im postavi uslov 4 boda iz 2 utakmice pa ili 20 % na platu ili od plate. Kako im volja. Ima tu potencijala ali golmana i napadaca moramo dovest...
-
- Kontakt:
Pa kako su igrali ova dva kola nisu je ni zasluzili...Manijakdolopate je napisao/la: ↑22 avg 2021, 13:42Baš ima i plata?crvenobijeli je napisao/la: ↑22 avg 2021, 00:23Ma lose skroz al pisko odmah dere se kae on vako ako mozete bolje bujrum. Ili evo posle utakmice preuzmite klub vi. Halo ba ljudino pa sutnuli po golu nismo. Ko je dovodio igrace. Ja ili ti. Ljudi nas takticki nadigraali. Sto neustanes i kazes nismo dobro kompletirali ekipu.i to je to. Sad im postavi uslov 4 boda iz 2 utakmice pa ili 20 % na platu ili od plate. Kako im volja. Ima tu potencijala ali golmana i napadaca moramo dovest...
Uz duzno postovanje, vidim konstantno se spominje neka stabilizacija, ostanak u ligi itd itd.
Realno imate jednu od najskupljih ekipa. Imate Vidovica koji je jedan od najskupljih igraca lige, doveli ste Hukaru koji je kod nas trazio enormne uslove itd itd.
Liga nikad nije bila losija nego ove godine i ako vam je stvarno cilj stabilizacija, onda ste mogli puno jeftiniju ekipu napraviti a da ne strahujete za opstanak.
Realnost je da vas je TOSK dobio sa nikad jeftinijom ekipom otkako smo usli u prvu ligu.
Kao sto neko napisa ranije, menadzeri vam kroje ekipu i sve dok je tako, ovo ce vam se desavati.
Realno imate jednu od najskupljih ekipa. Imate Vidovica koji je jedan od najskupljih igraca lige, doveli ste Hukaru koji je kod nas trazio enormne uslove itd itd.
Liga nikad nije bila losija nego ove godine i ako vam je stvarno cilj stabilizacija, onda ste mogli puno jeftiniju ekipu napraviti a da ne strahujete za opstanak.
Realnost je da vas je TOSK dobio sa nikad jeftinijom ekipom otkako smo usli u prvu ligu.
Kao sto neko napisa ranije, menadzeri vam kroje ekipu i sve dok je tako, ovo ce vam se desavati.
FGR !
Daj vise j.ebem i menadzere ko to mora igrat, koga guraju menadzeri.. Hukara je vama trazio pare, kao sto su nama pojedini igraci, pa kad ne prodje daj sta das al u drugom klubu.JohnDoe je napisao/la: ↑23 avg 2021, 08:48Uz duzno postovanje, vidim konstantno se spominje neka stabilizacija, ostanak u ligi itd itd.
Moje mišljenje je da su ovdje problem neisplaćene plate i konstatno kašnjenje s isplatom. Da li bi se vama radilo/igralo da ne primite platu 2-3 mjeseca u svojoj firmi i da ono što dobijete nije na vrijeme?
Nadam se boljim danima naše Zvijezde
Nadam se boljim danima naše Zvijezde

Tzv. menaderi su cudo nevidjeno to ce coeka ubijedit da je bijeli zid ustvari crn i da je to za tebe jos bolje, djaba sto vidis da je bijelo to je crno i tacka i sve po zakonu niko nikog nije tjero nista a oko tebe sve menaderi i ustvari i nemas nikog drugo ubacit nego njihove igrace a oni svi u talu.
Tako isto ubijedi igraca da igra bez para i da je to, bolje za njega, jer on se treba borit i dokazat pa ce to kasnije bit dobro... i on kasnije dobije 500 maraka a klub 1000 i evo ga profitirali svi a menadjer se samo smjeska i govori im kako je zid crn i da mu je dobro sto je igro bez plate
Tako isto ubijedi igraca da igra bez para i da je to, bolje za njega, jer on se treba borit i dokazat pa ce to kasnije bit dobro... i on kasnije dobije 500 maraka a klub 1000 i evo ga profitirali svi a menadjer se samo smjeska i govori im kako je zid crn i da mu je dobro sto je igro bez plate
-
- Kontakt:

Evo mene ,čekao da malo prodje da vidim kakvi smo i eto nikakvi,gledo protiv Toška i katastrofa.Pitam se hoće li se ljudi iz uprave prestati ponašati ko zadnji ološ.Drugo,hoće li uprava napokon priznati da ne rade dobar posao a bez da ne reknu "ako umiješ bolje haj ti"?Šta bi sa raznim transferima i obećanjima Husare i njemu sličnih menađerčića,hajroval tu šta klub ili samo oni? Ako jeste gdje su dugovi da se riješe i zaostale plate? Mislite da je njih briga što je liga takva, igraju za dogovorene pare a dogovore ste VI aminovali.Gdje vam nestadose silni sponzori?Možete vi reči da je tek početak i da će bit bolje al po ovome svemu teško. Vidi nam tabele,daj Bože da doguramo i do sredine.Pričam ja i sa vama a i sa igračima i nikako se vaša priča ne slaže sa njihovom. Eto ako je ovo pljuvanje onda neka je a nije,imamo pravo ovdje reči svoje mišljenje a Boga mi dosta nas misli isto. Sretno nam na dalje.
Lahko je gledat tabelu i taktizirat... Evo jedno pitanje za tebe mozes nac sponzora da bar 200 km mjesecno daje?Psihijatar18 je napisao/la: ↑24 avg 2021, 09:20
Evo mene ,čekao da malo prodje da vidim kakvi smo i eto nikakvi,gledo protiv Toška i katastrofa.Pitam se hoće li se ljudi iz uprave prestati ponašati ko zadnji ološ.Drugo,hoće li uprava napokon priznati da ne rade dobar posao a bez da ne reknu "ako umiješ bolje haj ti"?Šta bi sa raznim transferima i obećanjima Husare i njemu sličnih menađerčića,hajroval tu šta klub ili samo oni? Ako jeste gdje su dugovi da se riješe i zaostale plate? Mislite da je njih briga što je liga takva, igraju za dogovorene pare a dogovore ste VI aminovali.Gdje vam nestadose silni sponzori?Možete vi reči da je tek početak i da će bit bolje al po ovome svemu teško. Vidi nam tabele,daj Bože da doguramo i do sredine.Pričam ja i sa vama a i sa igračima i nikako se vaša priča ne slaže sa njihovom. Eto ako je ovo pljuvanje onda neka je a nije,imamo pravo ovdje reči svoje mišljenje a Boga mi dosta nas misli isto. Sretno nam na dalje.
Ljudi daju svoj maximum, drugih nemamo... Ako se i ovi izvuku iz kluba mozemo pratit Zvijezdu po selima
Husein-kapetan Gradaščević
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ljudi ako hoce da seru, srat ce i kad bi pozlatio sve dole. Da smo se doveli u situaciju da nam je najpoznatije ime u ekipi Facic ili Dugi, ovdje bi pisali ispast cemo, srozali su klub, nece niko da nam dodje itd.Orhan je napisao/la: ↑26 avg 2021, 13:25Lahko je gledat tabelu i taktizirat... Evo jedno pitanje za tebe mozes nac sponzora da bar 200 km mjesecno daje?Psihijatar18 je napisao/la: ↑24 avg 2021, 09:20
Ljudi daju svoj maximum, drugih nemamo... Ako se i ovi izvuku iz kluba mozemo pratit Zvijezdu po selima
Eto nek se vrati neko na moje starije postove kada sam pisao da su ocekivanja nerealna i da nam je boravak u ovoj ligi trenutno maksimum, ali jok, jos uvijek ima ljudi koji vjeruju kako mi trebamo biti Premijer liga i da nam je igranje u ovoj ligi ispod nivoa, sto nema veze s realnoscu.
Ja od pocetka imam jednu zamjerku na njihov rad, a to je njihovo ponasanje na utakmicama, ono svadjanje po internetu i raznorazne prepiske itd. To zna i Piska i svi ostali. Ali sto se tice ostalog, uradjeno je dosta pozitivnih stvari, bilo je i gresaka ali boze moj..
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
-
- Kontakt:
Pisko daj nadji golmana. Maslic je mlad da ga gurnete odmah u vatru treba njemu jos da se kali..
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Ljudi moram da vam čestitam na današnjem bodu koji vrijedi kao 5. Danas ste od prve minute imali sve napakovano da izgubite. Hrabra igra i hladan tuš za domacina koji ni sa 3 sudije i sudjenje 70:30 nije mogao do pobjede. Respekt.
Sad ce nam piska dovest Dalibora Kozića na gol
ne možemo sa ovom djecom na golu bodove donosit a i kuci cemo ih gubit.

Hvala na čestitkama,teska utakmica na kraju smo ih mogli i kazniti do krajaHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑28 avg 2021, 19:45Ljudi moram da vam čestitam na današnjem bodu koji vrijedi kao 5. Danas ste od prve minute imali sve napakovano da izgubite. Hrabra igra i hladan tuš za domacina koji ni sa 3 sudije i sudjenje 70:30 nije mogao do pobjede. Respekt.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
bravo za Zvijezdu i za gospodina Piskica prijatelja Jedinstva, svaka cast kako sam cuo trebali ste izgunut ovu utakmicu ali ste srcem odigrali, cestitke i sve najbolje Zvijezdi
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
bravo za Zvijezdu i za gospodina Piskica prijatelja Jedinstva, svaka cast kako sam cuo trebali ste izgunut ovu utakmicu ali ste srcem odigrali, cestitke i sve najbolje Zvijezdi 

Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Hvala na cestitkama i korektnom komentaru. I ja cestitam igracima, trenerima i upravi.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑28 avg 2021, 19:45Ljudi moram da vam čestitam na današnjem bodu koji vrijedi kao 5. Danas ste od prve minute imali sve napakovano da izgubite. Hrabra igra i hladan tuš za domacina koji ni sa 3 sudije i sudjenje 70:30 nije mogao do pobjede. Respekt.
Nadam se da ce ovo vidjeti i pljuvaci koji se predstavljaju navijacima Zvijezde. Inace ovo je u 3 kola treca utakmica na kojoj sudije rade protiv Zvijezde. Protiv TOSKa kod 0:1 nije sviran cist penal za Zvijezdu kao i igranje rukom ispred 16-terca. U 3 kola 10-tak zutih i jedan crveni karton kao da smo kostolomci. U Banovicima takodje 60:40 % najmanje za domacina sudjenje. Nova ekipa, uigravanje, slabosti koje evidentno postoje, greske odbrane protiv TOSK-a. Komentarisite brate realno, kritikujte realno i argumentovano, dozvolite i drugacije misljenje i raspravu. Sjetite se i pozitivnih stvari pa opletite
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.