FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bez Jurilja također na Koševu
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Za derbi na Koševu nema kartoniranih, ali Ivanković neće moći računati na ozlijeđene Ivana Ikića i Tonija Kolegu, nove igrače koji čekaju radnu dozvolu, te Alena Jurilja koji je odstranjen iz momčadi zbog nezadovoljstva.
Sta je sa Fanimom mozemo li ga sutra ocekivati.
Ne znam ni njemu ni klubu ova situacija ne odgovara.
Ne znam ni njemu ni klubu ova situacija ne odgovara.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma jok, istekla dozvola jučer
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mogu samo misliti koliko je frustrirajuće Ševelju npr čekati ovoliko registraciju i pitati se gdje je došao. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Shategabri
- Kontakt:
Pa rekao je Kasum, ništa dok Mirvić i Nam na raspetljaju.
Nama trenutno boli q, pogotovo ako je zaiskao neku lovu kao što se govori o parama od Kove.
Nama trenutno boli q, pogotovo ako je zaiskao neku lovu kao što se govori o parama od Kove.
Koševo Zapad
- Devetomjesto
- Kontakt:
Krenule su pare
Znam zato me i iznenadilo kad je pitao za Fanima hocel igrat,reko da nismo novog vlasnika dobiliShategabri je napisao/la: ↑26 avg 2021, 13:45Pa rekao je Kasum, ništa dok Mirvić i Nam na raspetljaju.
- Shategabri
- Kontakt:
Neće to brzo sigurno, ne vidim što bi Mirvić dao ovom nešto više nego je dogovoreno, a razumijem i njega ako konta uzeti neku lovu, mora da je zglajzo tokom ove korone i gleda da nešto uzme kad već izlazi.samoSA je napisao/la: ↑26 avg 2021, 13:47Znam zato me i iznenadilo kad je pitao za Fanima hocel igrat,reko da nismo novog vlasnika dobiliShategabri je napisao/la: ↑26 avg 2021, 13:45Pa rekao je Kasum, ništa dok Mirvić i Nam na raspetljaju.
Koševo Zapad
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Odlično, Jurilj im je bio standardan.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Njemu to i odgovara svakako mu se ne igraSanchez1987 je napisao/la: ↑26 avg 2021, 13:50A zamisli Fanimu tek, koji je IMAO radnu dozvolu al je docekao da mu ISTEKNE,i uopste nije mogao predati za novu![]()
Moze vala i Kanuric na gol sad

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Hajde da na stranu ostavimo Dizdarevice,Ramice,Trake,Hodzice .. Recimo da su nebitni izuev onog"zasticeno godiste".Shategabri je napisao/la: ↑26 avg 2021, 11:25Ja da se pitam ovakvi kao Ramić bi dobili pravu priliku, a ne sticajem okolnosti, međutim znamo kako kod nas stvari stoje, dalje ako je istina da je došao Kapić, nije sigurno tu da bi grijao klupu Ramiću.Samozdravlje je napisao/la: ↑26 avg 2021, 11:05Historicar je napisao/la: ↑26 avg 2021, 08:35
Slicno kao sa Kenanom Handžićem, kada ga je Varešanović stavio u prvih 11 sa 19 godina i još mu dao kapitensku traku.
Kapic slicno kao N.Hadzic,Sadiku,Veladzic, samo slicno jer smo za nabrojane uzimali po 300k€, a za Kapica 0(nula)€.
Ono sto je sigurno Kapic(26) NIKAD nece biti Pjanic, a Ramic(18) ? Naravno Sablic zna najbolje i tu je kraj price. Sta je odigrao Kapic za najjaci FKS ?
Drago mi je jedino sto Kapica euforicno dozivljava vecina navijaca na ovom pdf. Zbog toga "NEKE MINUTE" nikad necemo biti samoodrziv klub, a ovakve stvari:+13 , dugovi PU,dugovi igracima, placanje sudkih troskova ce nam se ponavljati svake druge godine. Bolje je da ste Vi u pravu, ali iskustvo .....
Po meni goruci problem FKS su stranci koji su bareba sa domacim igracima. Oremus-Šabanovic u 5 dkg(plate ???), Velkoski-Bodul ? Cmiljnic-Bagaric(Kobiljar), Lazic-Kurdic u 5 dkg. Oremus-Djokanovic ? Da ne spominjem Pejovice...
Fanimo i Sevelj vjerovatno prevaga u odnosu na domace igrace.
Od svih pomenutih samo Fanimo da ode sad dzaba se isplatio(Celtic), nadam se da nece dzaba. Stranac nek ima 40 god. ako ce biti ala Bodul je dobrodosao, jer ce mladi imati sta nauciti od njega.
Politika oko stranih igraca nam je veca fula. Stranci kao Benko,Delac,Jajalo,Fanimo uvijek imaju mjesta, ovi nasi nisu nista ili samo malo bolji od domacih. Za 7-8 god.(zbirno-suma) imamo li 5 utakmica za pamcenje Oremusa-Velkoskog-Cmiljanica, za jeftinog Fanima u 1,5 god ima bar 7-8 tekmi
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
Kad pogledas plate,propali transfer,radna dozvola,pa i razumijem ga onda.samoSA je napisao/la: ↑26 avg 2021, 13:51Njemu to i odgovara svakako mu se ne igraSanchez1987 je napisao/la: ↑26 avg 2021, 13:50A zamisli Fanimu tek, koji je IMAO radnu dozvolu al je docekao da mu ISTEKNE,i uopste nije mogao predati za novu![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Primarno Ikić i Jurilj. Ovaj Kolega je dobijao 20 minuta po utakmici a Mujan je izgleda solidan igrač. 26 godina a toliko utakmica HNL i Sloveniji