Nisi ti bas kapacitet da skontas poentu..KapitenK je napisao/la: ↑25 avg 2021, 22:42Molim? Nisu ga doveli nego SE ON VRATIO? Nisu ga doveli nego se on vratiolijevapolutka je napisao/la: ↑25 avg 2021, 21:37Pa nisu oni dovodili Hajdara nego se on vratio. A neće niko za đaba igrati![]()
Dosao Hajdarevic, dobar dan - dobar dan, kaze evo ja se vraćam, hoću da potpišem? Niko ništa nije pitao ove u klubu, ruke im bile vezane.
Jel i sam sebi sastavio ugovor i potpisao u ime obje strane?
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
Koliko ste govorili za Jahića on će biti pravi stoper ja konto Ramos došao a on ne može ljude iz prve smjene čuvati.
Opet nam pitari orgijaju po temi?
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
Po ovome sastav protiv Slobode:Željezničar je igrao u sastavu: Muftić – Mućaj, Jahić, Drina, Vištica – Mekić, Beća – Hrelja, Bekrić, Gasal – Jaganjac. U drugom poluvremenu su u igru ušli: Stjepanović, Duraković, Grubešić i Hajdarević.
----------------Juričić--------------
--Mustafa----Subašić----Zdunić-
-----Mate/Mekić--Bojo----------
Malić----Vrhovac---Aco---Ante--
---------------Bender------------
Mekić je pretpostavljam igrao danas da ne ispadne iz ritma budući da je propustio prošlo kolo.
Vidjelo se protiv Radnika koliko nam je trenutno Mekic potreban u prvom timu, a nadam se da cemo onog malog Jaganjca vidjeti bar jedan dio tekme sasvim solida igrac bar moje misljenje neko...braco je napisao/la: ↑25 avg 2021, 23:38Po ovome sastav protiv Slobode:Željezničar je igrao u sastavu: Muftić – Mućaj, Jahić, Drina, Vištica – Mekić, Beća – Hrelja, Bekrić, Gasal – Jaganjac. U drugom poluvremenu su u igru ušli: Stjepanović, Duraković, Grubešić i Hajdarević.
Mekić je pretpostavljam igrao danas da ne ispadne iz ritma budući da je propustio prošlo kolo.
Ne bi se on vratio nama nikad da je imao bilo koju opciju po Turskoj ili cak ovdje tipa Zrinjski i to. Dokaz je za to i Memija koji je nas, a odbio nas zbog para. A i realno ko ce traziti igraca koji nije igrao, a i ovdje se nije isticao pa da ga se sjeti neko i raspituju se.samoposmatram je napisao/la: ↑25 avg 2021, 22:16Jeli to znas da ga je neko drugi odbio? I da nije imao nijednu drugu opciju?9
Koliko je tesko bilo pogoditi kod Osima sastav toliko je lahko kod Ivkovica sad.braco je napisao/la: ↑25 avg 2021, 23:38Po ovome sastav protiv Slobode:Željezničar je igrao u sastavu: Muftić – Mućaj, Jahić, Drina, Vištica – Mekić, Beća – Hrelja, Bekrić, Gasal – Jaganjac. U drugom poluvremenu su u igru ušli: Stjepanović, Duraković, Grubešić i Hajdarević.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Hvala Bogu da se zna prvi sastav,a ne mijenjanje 30 igrača i 35 puta drugačijih prvih 11,to je sramota prošle godine bilaLjoZee je napisao/la: ↑25 avg 2021, 23:59Ne bi se on vratio nama nikad da je imao bilo koju opciju po Turskoj ili cak ovdje tipa Zrinjski i to. Dokaz je za to i Memija koji je nas, a odbio nas zbog para. A i realno ko ce traziti igraca koji nije igrao, a i ovdje se nije isticao pa da ga se sjeti neko i raspituju se.samoposmatram je napisao/la: ↑25 avg 2021, 22:16Jeli to znas da ga je neko drugi odbio? I da nije imao nijednu drugu opciju?9
Koliko je tesko bilo pogoditi kod Osima sastav toliko je lahko kod Ivkovica sad.braco je napisao/la: ↑25 avg 2021, 23:38Po ovome sastav protiv Slobode:Željezničar je igrao u sastavu: Muftić – Mućaj, Jahić, Drina, Vištica – Mekić, Beća – Hrelja, Bekrić, Gasal – Jaganjac. U drugom poluvremenu su u igru ušli: Stjepanović, Duraković, Grubešić i Hajdarević.
Mekić je pretpostavljam igrao danas da ne ispadne iz ritma budući da je propustio prošlo kolo.![]()
BOSANSKA KRAJINA
-
- Kontakt:
Nije tragična situacija u klubu koliko ste tragični vi koji mislite da Željo za pare između 900-2500 KM može dovesti nekoga ko pravi prevagu i u prvoj federacije.
Samo 3 igrača imaju iznad te plate u klubu sad, ne znam koji i koliko, ali primanja koja igrači imaju su manja od administracije.
Samo 3 igrača imaju iznad te plate u klubu sad, ne znam koji i koliko, ali primanja koja igrači imaju su manja od administracije.
Ovo nam je vjerovatno zadnja utakmica bez ogranicenja...poslije pauze ce sigurno biti potrebne vakcine i testovi, tako da trebamo iskoristiti priliku, napuniti stadion...svi na Grbavicu, nema izgovora, termin je idealan! 

Mislim da je pregrubo reći nesposobnost. U slučaju da imaš provjerenu informaciju da je imao opcija boljih od trenutnih pa nije znao odabrati, ok, ali ne prodaju se igrači na autopijaci sa ocjenama ko na sokeru pa da znamo ko je bolji. Jel fazon samo dovesti igrača, samo da je novo ime, pa kakav god bio? Po meni nije i smatrat nekog nesposobnim jer nije našao bolje rješenje je pretjerano, pogotovo jer svi znamo za situaciju u klubu. Najlakše je reći dovedi kvalitetnije, al kako i gdje tražiti? Imamo šta imamo i to treba podržati, a pogotovo trenera koji je tu 6 zvaničnih tekmi, i mislim da je pogrešno zvati ga nesposobnim.LjoZee je napisao/la: ↑25 avg 2021, 21:16Nije ovdje najveci problem sredina pa cak ni rezultat (iako je bruka) nego to sto nam je desnog beka igralo dijete cija je pozicija ofanzivni vezni. Zbog nesposobnosti Uprave da namakne novac za solidnog desnog beka i Ivkoviceve nesposobnosti da preko neke veze dovuce nekoga sad svi kolektivno moramo svaki dan moliti Boga da Blazevic sto manje bude odsutan jer nema zamjene. Uz to ima vec i dva zuta kartona. Za njega i Juricica dove upucivati svakih 10 minuta da ih Bog cuva sto je vise moguce od povreda i da ih sudija postedi kartona.
Pozdrav
Tačno tako. Naši ljudi neće da shvate da dobri igrači neće da dolaze da igraju u našu ligu. Prvo zbog loših financijskih uslova a onda sto nam je liga najgora u ligi.
by KANA
by KANA
Ima puno bolju ponudu Zrinjskog mi smo mu ponudili koliko su mogli. Do njega je sad sve.
Republička liga BiH:1946
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Kakav ba Zrinjski ne lupetaj Boga ti, ode čovjek vani
by KANA
by KANA
Zrinjski.
Zna li neko kad ce ulaznice za slobodu bit pustene u prodaju?
Ne kazem ja da nuzno mora kvalitetnije, ali ti treba nekog jer nemas nikakve druge opcije za te pozicije. Od starta znas da desnog beka uz Blazevica nemas, od Slavije da nemas uz Juricica. Kako si popunio prazninu na lijevom beku tako je trebalo na desnom. Ovako kao cekali kraj augusta i normalno ne mogu se nositi sa ponudom Zrinjskog i Memija otpao i sad gledaj kud Sunce hoda i moli Boga da Blazevic ne fasuje treci karton.Kova991 je napisao/la: ↑26 avg 2021, 13:05Mislim da je pregrubo reći nesposobnost. U slučaju da imaš provjerenu informaciju da je imao opcija boljih od trenutnih pa nije znao odabrati, ok, ali ne prodaju se igrači na autopijaci sa ocjenama ko na sokeru pa da znamo ko je bolji. Jel fazon samo dovesti igrača, samo da je novo ime, pa kakav god bio? Po meni nije i smatrat nekog nesposobnim jer nije našao bolje rješenje je pretjerano, pogotovo jer svi znamo za situaciju u klubu. Najlakše je reći dovedi kvalitetnije, al kako i gdje tražiti? Imamo šta imamo i to treba podržati, a pogotovo trenera koji je tu 6 zvaničnih tekmi, i mislim da je pogrešno zvati ga nesposobnim.
Pozdrav
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."