Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Tino Sven Sušić.
Tabaković se oporavio od povrede i opet zabio gol, u 2021. godini ima 18 golova i pet asistencija u samo 16 utakmica (2. liga Austrije). U zadnjih pet utakmica u ligi ima 11 golova i to sve u ekipi koja uopće ne spada u vrh te lige.
Problem može biti što mu je već 27 godina, ali ako izbori dobar transfer i naredne sezone bude dobar u solidnom klubu ne vidim problem u tome da se pozove. Hrvatska viceprvak svijeta pa pozove Čolaka iz "nekog " Malmea sa 27 godina, a Budimir je recimo debitovao za njih tek u 30. godini.
Problem može biti što mu je već 27 godina, ali ako izbori dobar transfer i naredne sezone bude dobar u solidnom klubu ne vidim problem u tome da se pozove. Hrvatska viceprvak svijeta pa pozove Čolaka iz "nekog " Malmea sa 27 godina, a Budimir je recimo debitovao za njih tek u 30. godini.
Austrijska druga liga druže
- bavariapivo
- Kontakt:
Jesi smijesan, Colak ima iskustvo iz njemacke Bundeslige, Budimir iz LaLige i ti njih usporedjujes sa tamo nekim igracem iz austrijske druge ligeTopRemove je napisao/la: ↑26 avg 2021, 01:00Tabaković se oporavio od povrede i opet zabio gol, u 2021. godini ima 18 golova i pet asistencija u samo 16 utakmica (2. liga Austrije). U zadnjih pet utakmica u ligi ima 11 golova i to sve u ekipi koja uopće ne spada u vrh te lige.
Ja citim mislim nije lose ako je mlad igrac. onda pise " 27 godina" 
Kao da ja pišem o nekom levatu, a ne o bivšem reprezentativcu Švicarske koji je obećavao. Momak je dvaput pauzirao po godinu dana zbog teških povreda. Niko naravno ne kaže da ga sad treba zvati nego ako se pokaže i u dobroj ligi.
Vama bi stvarno bilo čudno da naredne sezone igra u prvom rangu takmičenja i da tu zasluži poziv repke? Stevanović iz te Švicarske ima preko 30 godina i trenutno je jedan od naših najboljih igrača, a kad se počelo ozbiljnije računati na njega u repci? Nedavno. U Tabakovićevim godinama također igrao drugu švicarsku ligu.
Vama bi stvarno bilo čudno da naredne sezone igra u prvom rangu takmičenja i da tu zasluži poziv repke? Stevanović iz te Švicarske ima preko 30 godina i trenutno je jedan od naših najboljih igrača, a kad se počelo ozbiljnije računati na njega u repci? Nedavno. U Tabakovićevim godinama također igrao drugu švicarsku ligu.
E ovo je vec za gasenje lige na period od minimum 5 godina.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Znaci lista svakog augusta manja i manja. BiH, KS, CG, Malta 
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Da li u Gibraltarskoj ligi ima igraca sa bh. korijenima? Ivaylo reaguj.
Gibraltar, Armenija, Estonija...
U Alashkertu imamo Aleksandra Glisica ne bi bilo lose probati momka, kad je mogao antitalenat Irfan Hadzic moze i on.
Gibraltar, Armenija, Estonija...
U Alashkertu imamo Aleksandra Glisica ne bi bilo lose probati momka, kad je mogao antitalenat Irfan Hadzic moze i on.
Da li bi ovaj Lincoln bio top tri regiona kod nas? 
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Ne brukaj se vise smiju ti se ljudi, kakva sreca kao 100godina jel nesreca zadesi upravo bh amaterske klubove?? O cemu pricas ispali od milsamija, vlaznije, linfielda zato sto su amateri kud ces lakse protivnike? Koga su trebali izvuc da udju u grupe? Lincoln iz gibraltara???
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Mene zanima da li Lincoln ima talente od 1,5 mil € tipa Andrej Đokanović?bhfanatic14 je napisao/la: ↑26 avg 2021, 21:06Ne brukaj se vise smiju ti se ljudi, kakva sreca kao 100godina jel nesreca zadesi upravo bh amaterske klubove?? O cemu pricas ispali od milsamija, vlaznije, linfielda zato sto su amateri kud ces lakse protivnike? Koga su trebali izvuc da udju u grupe? Lincoln iz gibraltara???da imaju morala za vikend odgodit sve utakmice seoske lige.
Ti mi kazes ko se bruka? pa idi na temu Vrancic i tamo pisi kako je on Modric.
nije sreca od 8 utakmica 2 dobiti i igrati grupu.
svi znamo da ste botovi i samo dolazite kad treba nesto protiv nasi igraca/ligu da se pise. svaka vam cast
nije sreca od 8 utakmica 2 dobiti i igrati grupu.
svi znamo da ste botovi i samo dolazite kad treba nesto protiv nasi igraca/ligu da se pise. svaka vam cast
Stvarno se blamiraju pojedini, da je cringe citati..
Prestanite se tjesiti tako. Vec shvatite da je liga kao i klubovi, u qurcu. A kakav savez tako i sve ostalo.
Prestanite se tjesiti tako. Vec shvatite da je liga kao i klubovi, u qurcu. A kakav savez tako i sve ostalo.
@igrajlopte 🐦
Kad smo vec kod druge lige austrije.
Abdulah Ibraković: "Po meni je kvalitet fudbala u 2. ligi Austrije veći nego u našoj Premijer ligi"
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Brate daj novu kartu evrope.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Trenutno korisnika/ca: DjaniTarik, General505, Google Adsense [Bot], Hrammm1921, hurem, izdzezveubrazil, Kaunas, lol89, LoveFootball1987, maroonGiant, nebeskasila, NebeskaSila96, Rimes87, travuljasSs, zikerrz21 i 142 gosta.