Ma džaba, ne bi ja njega volio vidjeti na golu ni protiv trećeligaša. Žao mi je što Keno ima već dva žuta, zamisli onaj stane na gol protiv Veleža ili za derbi.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma džaba, ne bi ja njega volio vidjeti na golu ni protiv trećeligaša. Žao mi je što Keno ima već dva žuta, zamisli onaj stane na gol protiv Veleža ili za derbi.
vjerovatno, ovako ce tesko moci na kontre igratiMortemHz je napisao/la: ↑26 avg 2021, 13:57Primarno Ikić i Jurilj. Ovaj Kolega je dobijao 20 minuta po utakmici a Mujan je izgleda solidan igrač. 26 godina a toliko utakmica HNL i Slovenijiznači konstantan je ako ništa. Ko bi im mogao protiv nas igrati na krilnim pozicijama? Samo im je Sesar izgleda ostao, vjerovatno će formaciju promijeniti.
Mene strah ovi izostanaka, polako nas opustaju, lako cemo. Gotovo da vise niko ne spominje nase standardne igrace suspendovane u Tuzli.
Velkoskog nije trebalo produživati, to su stare zasluge, on više ne može ništa dati ovoj ekipi.Samozdravlje je napisao/la: ↑26 avg 2021, 13:53Hajde da na stranu ostavimo Dizdarevice,Ramice,Trake,Hodzice .. Recimo da su nebitni izuev onog"zasticeno godiste".Shategabri je napisao/la: ↑26 avg 2021, 11:25Ja da se pitam ovakvi kao Ramić bi dobili pravu priliku, a ne sticajem okolnosti, međutim znamo kako kod nas stvari stoje, dalje ako je istina da je došao Kapić, nije sigurno tu da bi grijao klupu Ramiću.Samozdravlje je napisao/la: ↑26 avg 2021, 11:05
Kapic slicno kao N.Hadzic,Sadiku,Veladzic, samo slicno jer smo za nabrojane uzimali po 300k€, a za Kapica 0(nula)€.
Ono sto je sigurno Kapic(26) NIKAD nece biti Pjanic, a Ramic(18) ? Naravno Sablic zna najbolje i tu je kraj price. Sta je odigrao Kapic za najjaci FKS ?
Drago mi je jedino sto Kapica euforicno dozivljava vecina navijaca na ovom pdf. Zbog toga "NEKE MINUTE" nikad necemo biti samoodrziv klub, a ovakve stvari:+13 , dugovi PU,dugovi igracima, placanje sudkih troskova ce nam se ponavljati svake druge godine. Bolje je da ste Vi u pravu, ali iskustvo .....
Po meni goruci problem FKS su stranci koji su bareba sa domacim igracima. Oremus-Šabanovic u 5 dkg(plate ???), Velkoski-Bodul ? Cmiljnic-Bagaric(Kobiljar), Lazic-Kurdic u 5 dkg. Oremus-Djokanovic ? Da ne spominjem Pejovice...
Fanimo i Sevelj vjerovatno prevaga u odnosu na domace igrace.
Od svih pomenutih samo Fanimo da ode sad dzaba se isplatio(Celtic), nadam se da nece dzaba. Stranac nek ima 40 god. ako ce biti ala Bodul je dobrodosao, jer ce mladi imati sta nauciti od njega.
Politika oko stranih igraca nam je veca fula. Stranci kao Benko,Delac,Jajalo,Fanimo uvijek imaju mjesta, ovi nasi nisu nista ili samo malo bolji od domacih. Za 7-8 god.(zbirno-suma) imamo li 5 utakmica za pamcenje Oremusa-Velkoskog-Cmiljanica, za jeftinog Fanima u 1,5 god ima bar 7-8 tekmi
Bitno je šta Sablić misli i kako će postaviti ekipu.amypitar je napisao/la: ↑26 avg 2021, 14:05Mene strah ovi izostanaka, polako nas opustaju, lako cemo. Gotovo da vise niko ne spominje nase standardne igrace suspendovane u Tuzli.
Atmosfera se stvorila takva kao da smo kompletni sa registrovanim igracima.
A znam nas nek prvo poliuvrijeme ostane 0-0 eto pritiska i vode u uši.
Dosta I 1-0 ovakve utakmice se ne smiju kiksati.
Pješke.
sesar je na posudbiMortemHz je napisao/la: ↑26 avg 2021, 13:57Primarno Ikić i Jurilj. Ovaj Kolega je dobijao 20 minuta po utakmici a Mujan je izgleda solidan igrač. 26 godina a toliko utakmica HNL i Slovenijiznači konstantan je ako ništa. Ko bi im mogao protiv nas igrati na krilnim pozicijama? Samo im je Sesar izgleda ostao, vjerovatno će formaciju promijeniti.
Ne mora to momci nista znaciti. I mi smo proslo kolo u Tuzlu otisli sa tako reci B ekipom i malo ko je ocekivao remi a kamoli 3 boda pa smo ih na kraju uzeli.
Zaboravljaš jednu bitnu stvar..ElCartel11 je napisao/la: ↑26 avg 2021, 14:23Ne mora to momci nista znaciti. I mi smo proslo kolo u Tuzlu otisli sa tako reci B ekipom i malo ko je ocekivao remi a kamoli 3 boda pa smo ih na kraju uzeli.
Može se sad sreca okrenuti pa, da mi promasimo gore Boga oca, a Široki iz jedne sanse zabije gol
Ali se nadam, da ce Bagaric opravdati "kletvu bivšeg" igraca i zabiti Širokom laganini![]()
Ti iz svega izvuces zaključak, najčešće negativan.Shategabri je napisao/la: ↑26 avg 2021, 13:45Pa rekao je Kasum, ništa dok Mirvić i Nam na raspetljaju.
Nama trenutno boli q, pogotovo ako je zaiskao neku lovu kao što se govori o parama od Kove.