FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- grbavicka1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Da je valjao ne bi se ni vraćao, nego iz jače lige poput HR išao dalje, kao i mnogi prije njega.
Ne razumijem čemu rezanje vena za beka koji je bare-bare Siniši bio ako ne i gori, od Blaževića je teško biti gori btw?
Ne razumijem čemu rezanje vena za beka koji je bare-bare Siniši bio ako ne i gori, od Blaževića je teško biti gori btw?
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Kad je Amar sto ne bi i igraci, mnogi igraci, a da ne pricamo o ostalim u i oko kluba sto veze nemaju sa fudbalom pa su itekako na Zelji zardili.
Mjau !
Vala si i ti opsjednut Amarom Boze sacuvaj.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Ma boli mene Dela qrac za Memiju bezveze fudbaler bio i tad i sad, nego sto laze sto dolazi na treninge prijateljske ovo ono a onda ovako slina ispadne.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
quote=LjoZee post_id=8482075 time=1629979273 user_id=41709]
[/quote]
Hvala drug.
Sutra se pustaju karte u prodaju.
[/quote]
Hvala drug.
Zadnja izmjena: cuvarkuca, dana/u 26 avg 2021, 14:37, ukupno mijenjano 1 put.
- kontrasviju
- Kontakt:
Pichkice jedna obična, fuj.
Luka Juričić, Petar Bojo
iz dana u dan ste mi sve draži.
Luka Juričić, Petar Bojo

1921
-
- Kontakt:
Pa tebi da ponudi neko 2.000 ili 5.000 sta bi uzeo?
Yebiga ljudi i njemu je fudbal hljeb, logično je da će otići tamo gdje ima sigurnu lovu i platu nego ovdje kod nas gdje je pitanje hoće li je dobiti ili neće.
Svako ide tamo gdje mu je bolje.
A izjava k'o izjava, šta god da kaže neko će ga pljuvati.
Svako ide tamo gdje mu je bolje.
A izjava k'o izjava, šta god da kaže neko će ga pljuvati.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Kakav šupački potez Memije. Imamo Stanića 2. Pokazao si kako se to radi. Bravo Memija, prop'o ko žeton
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Stanica i Bekrica, Memija klupa ces biti.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Jbg,treba nastaviti hrakati po Blažu,Aci,Muletu,Subašiću....
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
"Ne znam šta bih rekao po pitanju povratka. Da, bio sam na stadionu i bilo je neke priče sa ljudima iz kluba, ali ništa zvanično… Lijep je osjećaj kada znaš da nisi otišao na ružan način. Ako se budem vraćao u BiH, teško se mogu zamisliti u ijednom drugom klubu. Tako razmišljam."
Dobro je pa maske same spadaju i sto tzv. Zeljovci napokon pokazuju svoje pravo lice..
Kad vidis ovakve sline poput Memije, Stanica, Stilica i slicnih, porastu mi u ocima jos vise Bojo i Juricic..
Dobro je pa maske same spadaju i sto tzv. Zeljovci napokon pokazuju svoje pravo lice..
Kad vidis ovakve sline poput Memije, Stanica, Stilica i slicnih, porastu mi u ocima jos vise Bojo i Juricic..
-
- Kontakt:
Doživotnu zabranu treba udariti bivšim igračima, pogotovo legendama, sinovima legendi i budućim legendama.
Bujrum djeci iz Kaknja, Kalesije, Hrvatske i sličnih destinacija.
Čim to na trening dolazi u Audiju A6, u Maxicama od 200 eura i trenerci od isto toliko, to su žive ublehe i bankomati.
Eto Hajdar je dolazio u Fiatu Puntu i nije neko ko ima, malo bio u inostranstvu skroz, pa se opet vratio nazad u naše gnijezdo.
Zato samo djeca željna igre kao što su Malić, Seda, Mule iako nije dijete, Bojo koji je bogataš i pokazao da je željovac i njima slični.
Bujrum djeci iz Kaknja, Kalesije, Hrvatske i sličnih destinacija.
Čim to na trening dolazi u Audiju A6, u Maxicama od 200 eura i trenerci od isto toliko, to su žive ublehe i bankomati.
Eto Hajdar je dolazio u Fiatu Puntu i nije neko ko ima, malo bio u inostranstvu skroz, pa se opet vratio nazad u naše gnijezdo.
Zato samo djeca željna igre kao što su Malić, Seda, Mule iako nije dijete, Bojo koji je bogataš i pokazao da je željovac i njima slični.
Pa i Hajdara su zvali ali se zahvalio.
QRCA NAM SE NAPUSITE I TI I NEDO !
QRCA NAM SE NAPUSITE I TI I NEDO !
Da bog da obje noge slomio na cetiri mjesta yebem ti sestru
Maksimalna podrska ovim momcima koji su sada tu, tek sad vidimo koliko je veliko sto su Juricic i Boko produzili, sto se Hajdar vratio i svi ostali.
SVI NA GRBAVICU
SVI NA GRBAVICU
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
A i Nedi isto sve najgore smecwru jedan. Yebo te i on i tvoje misljenje