Premijer liga BiH - aktuelno

svrakino1921
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la svrakino1921 » 26 avg 2021, 16:54

zagor1987 je napisao/la:
26 avg 2021, 15:27
svrakino1921 je napisao/la:
26 avg 2021, 15:21
Pozitivni signali stižu sa drugog sprata da bi se registracija igrača mogla riješiti sljedećih sedam dana. Sigurno da ja očekujem da se to riješi što prije. Što se tiče igrača koji su poslali opomenu, bolje da komentariše neko iz kluba, ali ja računam na njih dok ispunjavaju obaveze. Imaju prava i nije nikome lako. Narednih dana ćemo vidjeti kako i na koji način će se riješiti situacija. Ono što ja mogu reći je da moram zaštititi ekipu i da je ekipa ispred bilo kojeg pojedinca. Mogu napomenuti, vidim da se provlači iako ne pratim i ne čitam, dolazi do mene informacija da zaustavljam neke transfere. Niti imam tu ovlast, niti bih tako postupio, koliko ja imam informacija nijedna ponuda nije stigla za igrače, na njima je da odluče o svojoj sudbini. Da li će se malo strpiti ili neće, razumijem oboje. Koliko imam informacije, ljudi u klubu žele da se to riješi što je prije moguće. Ne mijenja se situacija ni po pitanju Oremuša koji je karakterno jedinica koju bi svaki trener poželio da se odnosi na poslu. Fanimo je povrijeđen, vuče povredu zgloba otkako sam stigao u klub koja ga je onemogućivala u pripremama, posljednja tri dana je bio na rehabilitaciji, jučer mu je istekla radna dozvola, ali kako njima tako i nama svima ili obrnuto. Klub će donijeti rješenje po tom pitanju. Volio bih da svi ostanu na okupu, ali ne želim izdvajati nijednog pojedinca u odnosu na ekipu, dodao je trener Bordo tima i zatim se osvrnuo na fudbalere koji nisu registrovani i kojima fali utakmica.

Joj cirkusa od kluba
I oni nama nesto pricaju

:urnebes:
Ti si bas bolestan idi ba pisi malo na svojoj temi klub ti u rasulu a ti pises o nama svest cemo racune na kraju sezone strpi se malo
Ja pisem o vama
Ovo je copy izjava vaseg trenera koji sjedi na tribinama i hodnicima za vrijeme vase utakmice

Necu da pisem na svojoj temi
Moj klub mozda jeste u rasulu
Al i takav je donio milione u Kanton Sarajevo sa svojom imovinom
:beba:

CroCop
Kontakt:

Post Postao/la CroCop » 26 avg 2021, 16:58

Tesko je odbiti ponudu velikana makar bio i rezerva :kafa:
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.

Devetomjesto
Kontakt:

Post Postao/la Devetomjesto » 26 avg 2021, 17:02

Memija ide stepenicu po stepenicu. Zeljo mu ponudio dobar ugovor; haj kae kod nas, a pare ces dobiti kad te prodamo :rol:

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 26 avg 2021, 17:32

Novim odlukama Vlade FBiH, premijerligaši ponovo pred praznim tribinama?

Vlada FBiH je danas zasjedala i donijela određene naredbe koje se odnose na spriječavanje širenja pandemije koronavirusa.
Čini se da se situacija komplikuje, a svakog dana dolaze vijesti o većem broju zaraženih na području cijele BiH.

Vrlo je vjerovatno da će "ceh platiti" i publika na stadionima u BiH. Činilo se da se sve vraća u normalu sa publikom na stadionima, ali to po svemu sudeći više neće biti slučaj jer je Vlada FBiH donijela odluku koja kaže da je dozvoljeno okupljanje od najviše 100 ljudi na otvorenom prostoru.

Ukoliko se ta odluka bude odnosila i na fudbalske stadione, odnosno sportska takmičenja, to definitivno znači da publika u velikom broju neće moći prisustvovati premijerligaškim utakmicama koji se igraju na terenima u Federaciji Bosne i Hercegovine.

Budući da i dalje nema tumačenja za utakmice niti konkretnih informacija da li će se ovo zaista odnositi i na prisustvo publike na stadionima, čekaju se daljnje preporuke i vijesti po ovom pitanju.

Naredbe i preporuke donesene su s rokom važenja od 14 dana računajući od 26. 8.2021. godine kao danom početka njihove primjene.

Iako smo pokušali dobiti informacije od nadležnih organa, odgovora na naše pozive nije bilo, pa nam svima ostaje da čekamo šta će odlučiti krizni štabovi.

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 26 avg 2021, 17:38

26 avg 2021, 16:54
zagor1987 je napisao/la:
26 avg 2021, 15:21
Pozitivni signali stižu sa drugog sprata da bi se registracija igrača mogla riješiti sljedećih sedam dana. Sigurno da ja očekujem da se to riješi što prije. Što se tiče igrača koji su poslali opomenu, bolje da komentariše neko iz kluba, ali ja računam na njih dok ispunjavaju obaveze. Imaju prava i nije nikome lako. Narednih dana ćemo vidjeti kako i na koji način će se riješiti situacija. Ono što ja mogu reći je da moram zaštititi ekipu i da je ekipa ispred bilo kojeg pojedinca. Mogu napomenuti, vidim da se provlači iako ne pratim i ne čitam, dolazi do mene informacija da zaustavljam neke transfere. Niti imam tu ovlast, niti bih tako postupio, koliko ja imam informacija nijedna ponuda nije stigla za igrače, na njima je da odluče o svojoj sudbini. Da li će se malo strpiti ili neće, razumijem oboje. Koliko imam informacije, ljudi u klubu žele da se to riješi što je prije moguće. Ne mijenja se situacija ni po pitanju Oremuša koji je karakterno jedinica koju bi svaki trener poželio da se odnosi na poslu. Fanimo je povrijeđen, vuče povredu zgloba otkako sam stigao u klub koja ga je onemogućivala u pripremama, posljednja tri dana je bio na rehabilitaciji, jučer mu je istekla radna dozvola, ali kako njima tako i nama svima ili obrnuto. Klub će donijeti rješenje po tom pitanju. Volio bih da svi ostanu na okupu, ali ne želim izdvajati nijednog pojedinca u odnosu na ekipu, dodao je trener Bordo tima i zatim se osvrnuo na fudbalere koji nisu registrovani i kojima fali utakmica.

Joj cirkusa od kluba
I oni nama nesto pricaju

Ti si bas bolestan idi ba pisi malo na svojoj temi klub ti u rasulu a ti pises o nama svest cemo racune na kraju sezone strpi se malo
Ja pisem o vama
Ovo je copy izjava vaseg trenera koji sjedi na tribinama i hodnicima za vrijeme vase utakmice

Švrakino prijatelju, nismo vam mi krivi što vam je poraz od užasnog Borca na domaćem terenu i remi u Bijeljini sa još užasnijim Radnikom postao uspjeh.

Smiri se brate
Pući će ti čir :bih:
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 26 avg 2021, 17:55

MortemHz je napisao/la:
26 avg 2021, 16:29
miky_hz je napisao/la:
26 avg 2021, 16:21
5Korpus je napisao/la:
26 avg 2021, 16:14
Gigović na Grbavici,pitanje je ko Vici više smeta mi ili Sloboda? E taj će biti oštećen....
Sloboda poslije Grbavice igra sa Borcem,pa valjda je jasno sta ce mu biti zadatak,vjerovatno da osakati Slobodu sa kartonima .
Znači trpamo na želju
Pa sta vam je sad ljudi vidite da smo zadnji na tabeli kakvo sakacenje kartonima jeste normalni :urnebes: kako god okrenes teorije zavjere su tu.ne valja kad si prvi ne valja kad si zadnji :mrgreen:

Devetomjesto
Kontakt:

Post Postao/la Devetomjesto » 26 avg 2021, 18:00

jubitubi je napisao/la:
26 avg 2021, 17:55
MortemHz je napisao/la:
26 avg 2021, 16:29
miky_hz je napisao/la:
26 avg 2021, 16:21

Sloboda poslije Grbavice igra sa Borcem,pa valjda je jasno sta ce mu biti zadatak,vjerovatno da osakati Slobodu sa kartonima .
Znači trpamo na želju
Pa sta vam je sad ljudi vidite da smo zadnji na tabeli kakvo sakacenje kartonima jeste normalni :urnebes: kako god okrenes teorije zavjere su tu.ne valja kad si prvi ne valja kad si zadnji :mrgreen:
Drzte se sredine :mrgreen:

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 26 avg 2021, 18:06

Machak je napisao/la:
26 avg 2021, 14:06
miky_hz je napisao/la:
26 avg 2021, 13:50
SIPA se aktivirala povodom tužbi u Nogometnom savezu BiH, FK Mladost napravila novi korak
Da se hoce aktivirati opcenito radi saveza i fudbala u BiH pa neka nas UEFA suspenduje na 5. godina totalno to je pocetak oporavka.
Zadnji put su nas suspendovali kad je Zeljo osvajao titule a znamo i kako !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 26 avg 2021, 18:13

Miljacka je napisao/la:
26 avg 2021, 17:38
26 avg 2021, 16:54
zagor1987 je napisao/la:

Ja pisem o vama

Švrakino prijatelju, nismo vam mi krivi što vam je poraz od užasnog Borca na domaćem terenu i remi u Bijeljini sa još užasnijim Radnikom postao uspjeh.

Smiri se brate
Pući će ti čir :bih:
1:1 smo igrali sa Borcem

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 26 avg 2021, 18:19

Na današnji dan prošle godine bila je ona pljačka u Brestu

:facepalm:

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 26 avg 2021, 18:22

braco je napisao/la:
26 avg 2021, 17:32
Novim odlukama Vlade FBiH, premijerligaši ponovo pred praznim tribinama?

Vlada FBiH je danas zasjedala i donijela određene naredbe koje se odnose na spriječavanje širenja pandemije koronavirusa.
Čini se da se situacija komplikuje, a svakog dana dolaze vijesti o većem broju zaraženih na području cijele BiH.

Vrlo je vjerovatno da će "ceh platiti" i publika na stadionima u BiH. Činilo se da se sve vraća u normalu sa publikom na stadionima, ali to po svemu sudeći više neće biti slučaj jer je Vlada FBiH donijela odluku koja kaže da je dozvoljeno okupljanje od najviše 100 ljudi na otvorenom prostoru.

Ukoliko se ta odluka bude odnosila i na fudbalske stadione, odnosno sportska takmičenja, to definitivno znači da publika u velikom broju neće moći prisustvovati premijerligaškim utakmicama koji se igraju na terenima u Federaciji Bosne i Hercegovine.

Budući da i dalje nema tumačenja za utakmice niti konkretnih informacija da li će se ovo zaista odnositi i na prisustvo publike na stadionima, čekaju se daljnje preporuke i vijesti po ovom pitanju.

Naredbe i preporuke donesene su s rokom važenja od 14 dana računajući od 26. 8.2021. godine kao danom početka njihove primjene.

Iako smo pokušali dobiti informacije od nadležnih organa, odgovora na naše pozive nije bilo, pa nam svima ostaje da čekamo šta će odlučiti krizni štabovi.
http://fbihvlada.gov.ba/bosanski/prepor ... B_26.8.pdf
[
ko se sve danas zove novinarom :puke:
slika
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 26 avg 2021, 19:58

26 avg 2021, 18:13

1:1 smo igrali sa Borcem
Dobro si :thumbup:
Prošle sezone ste slavili poraz od Borca, ali to je bilo zato što mi nećemo biti prvaci :urnebes:

A sad slavite remi s Radnikom :oops:

Pa šta vam je više?
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 26 avg 2021, 20:17

Gibraltar na pragu da dobije predstavnika u grupama ECL-a :mrgreen:

Ko je ostao pored nas, San Marino, imal iko više jbt :facepalm:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 avg 2021, 20:48

bodi123 je napisao/la:
26 avg 2021, 20:17

Koje smece od lige je Premijer liga BiH :rol:

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 26 avg 2021, 20:54

Neutral je napisao/la:
26 avg 2021, 20:48
bodi123 je napisao/la:

Pa dok se budu titule osvajale kao Borac lani teško da ćemo ikad imati. Imali bi ove godine da smo imali normalnog prvaka.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 avg 2021, 21:01

emil02in je napisao/la:
26 avg 2021, 20:54
Neutral je napisao/la:
26 avg 2021, 20:48
bodi123 je napisao/la:

Pa dok se budu titule osvajale kao Borac lani teško da ćemo ikad imati. Imali bi ove godine da smo imali normalnog prvaka.
Ima i toga.

Ispali su od amatera, od Dudenlangea nije bilo vece sramote. Dudenlange je tada bio na nivou Linfielda ako ne i gori. Ljudi su razvili ligu za razliku od nase koja stagnira.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 26 avg 2021, 21:15

I nije Memija nešto, nula od igrača. :hmmmm:

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 26 avg 2021, 21:20

Sad ozbiljno,kakav je ovaj Memija nesto ga slabo pamtim?
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 avg 2021, 21:25

Antipolitika3 je napisao/la:
26 avg 2021, 21:20
Za Premijer liga uslove odličan.

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 26 avg 2021, 21:48

Neutral je napisao/la:
26 avg 2021, 21:25
Antipolitika3 je napisao/la:
26 avg 2021, 21:20
Za Premijer liga uslove odličan.
Ko god je otiso iz Sarajeva ili Želje procvjeto u Zrinjskom😂 Nazalost ali tako je... Kad se sjetim pusti Sarajevo Bilbiju ko nista...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Grk1234, sarajevo19461987, Zigazaga i 32 gosta.