FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ulaznice su u prodaji u prostorijama Bordo FAN SHOP-a po sljedećim cijenama:
SJEVER: 5 KM
ISTOK: 8 KM
ZAPAD: 10 KM
JUNIOR: 2 KM

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ništa od tog, samo pitam odakle ti ta računica pa kontam možda je to neka prekodrinska formula.feniksptica je napisao/la: ↑26 avg 2021, 16:30Ti neki frajer il pokusavas biti smijesan ili se uvuci nekom u dupe ?SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑26 avg 2021, 16:21Znači bolje da ne igra ni ovih 80% kad nije igrao ovih prvih 20%? Zanimljivo. Jel to neka računica sa Rajkovog severa?feniksptica je napisao/la: ↑26 avg 2021, 16:03Kapic i da dodje ne moze igrat sutra. Dovodimo igraca nakon sto je otprilike proslo 20% prvenstva. Tako se igrac dovodi ako je sve u super stanju. Da ons amo uleti u vec uhodanu masineriju. Mi cemo ga ubacit u najvecu zbrku ikad u klubu.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Na današnji dan prošle godine bila je ona pljačka u Brestu
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Valahi ahbabu doHbro si mu rekHno, Allah te nagraHdio, sebija heroJina, Bake suHltan nas, mashallah
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- napoleon72
- Kontakt:
Moguce da je ovo zadnja pred publikom,opet neka zatvaranja spominju

Vrlo je vjerovatno da će "ceh platiti" i publika na stadionima u BiH. Činilo se da se sve vraća u normalu sa publikom na stadionima, ali to po svemu sudeći više neće biti slučaj jer je Vlada FBiH donijela odluku koja kaže da je dozvoljeno okupljanje od najviše 100 ljudi na otvorenom prostoru.
Ukoliko se ta odluka bude odnosila i na fudbalske stadione, odnosno sportska takmičenja, to definitivno znači da publika u velikom broju neće moći prisustvovati premijerligaškim utakmicama koji se igraju na terenima u Federaciji Bosne i Hercegovine.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nego, nije mi ovo za Jurilja jasno, kakve mi veze s time imamo, u smislu on ne bi mogao sada doci kod nas, jer je gotov rok, a tek sad treba raskinuti ugovor. Neka me neko ispravi ako ovo nije tacno.
Jos sutra sa navijacima i dalje bez navijaca, ko da gledam
Jos sutra sa navijacima i dalje bez navijaca, ko da gledam

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Iskreno kako vrijeme odmiče ja sve više vjerujem da nema od njega ništa...
Da li ste znali?
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
miky_hz je napisao/la: ↑26 avg 2021, 17:32Moguce da je ovo zadnja pred publikom,opet neka zatvaranja spominju![]()
Vrlo je vjerovatno da će "ceh platiti" i publika na stadionima u BiH. Činilo se da se sve vraća u normalu sa publikom na stadionima, ali to po svemu sudeći više neće biti slučaj jer je Vlada FBiH donijela odluku koja kaže da je dozvoljeno okupljanje od najviše 100 ljudi na otvorenom prostoru.
Ukoliko se ta odluka bude odnosila i na fudbalske stadione, odnosno sportska takmičenja, to definitivno znači da publika u velikom broju neće moći prisustvovati premijerligaškim utakmicama koji se igraju na terenima u Federaciji Bosne i Hercegovine.

http://fbihvlada.gov.ba/bosanski/prepor ... B_26.8.pdf
ja novinara i k.urca
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
bi valjalo kad bi ovi iz marketinga izbacili neke zvanicne wallpapere u dobroj rezoluciji, promijenio mobitel trazim neku lijepu pozadinu, nema nijedna veca od 800x600 kako treba
I kada teško je i kada je dobro, uvijek ću pjevat' za BIJELE I BORDO
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
- napoleon72
- Kontakt:
Ja vjerujem da ce doc al da ce bit promasaj
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Rile je profesionalac, vjerujem da radi individualno svaki dan i ako dođe mislim da će biti spreman momentalno za prvi tim. Samo da ga dovedu, i ja sve manje vjerujem da će od toga biti šta, previše se odužilo.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Doći će Riki, doći će ovaj-onaj, samo izgleda niko umjesto Rummeniggea iz Bugojna.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
-
- Kontakt:
Braćo, recite mi da nisam jedini koji misli da je vođenje klupskih profila na socijalnim mrežama na amaterskom nivou. Pa ko zaposli onog Bakira Arapovića, čime je to momak zaslužio? Ako se skupimo sad nas par sa foruma i napravimo podcast, hoće li i nama Sabra dati posao?
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Opet Kova skida zicere. 

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Pravo amaterski marketing, dan pred derbi kola, super termin petak 20 sati, nigdje reklame ništa, a i generalno videi slike su sa tako malo truda urađene, jedino par ovih dobrih u zadnjih par dana grafika i to je to
I kada teško je i kada je dobro, uvijek ću pjevat' za BIJELE I BORDO
- Devetomjesto
- Kontakt:
Svi u listicu!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Arhitekt, benko21, bosnas_, gh0stHZ, jurisicduska, mosarajvosa83, nedimmmm1337, Sazg, Sinfoc1986, soe, ubipara i 72 gosta.