FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
dobro mu u snijegu
Nek su posudili Rovcanina nek se malo dozove u Velezu, pa ako se dozove viditi sta dalje s njim, mada on u ovom sistemu igre nija bas pogodan igrac
ne znam sta se raspravljate sa njima , oni su glavni favoriti , najjaci su u ligi , osvajaju 100 % titulu bla bla , ova prica mi je ness poznata od prosle godine
treba smiriti strasti i ocekivanja kao prosle godine , ganjati evropu a bez ikakvog pritiska ponovo doci do titule kao sto je bilo prosle sezone 
- AmanijakzO
- Kontakt:
Lazo u poljskoj za 150.000 Eura? Sretno Lazu ako je to istina. 
Tako su se i Džeki smijali, pa su ostali nasmijani...

"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Ne kazem da je malo , i nek je zeljo dobio te pare. Ali sramotno je to da je on imao priliku zadnjih 15 tak minuta ''da igra za zelju'' i na karaju kad je postao igrac da neko drugi prica kako je imao sve u zelji da je igrao itd .. Bolje malo realno gledati situaciju , da se ne zavaravamo viseVirtu4l je napisao/la:Nije malo dva miliona, nije malo...
U Želji je imao tretman kao i svaki drugi igrač.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Znaci Rowa otisao na posudbu,nek je vala zelim mu sve najbolje i nek obezbjedi opstanak rodjenim,uvali ga Borcu i ja sretan.Nek se vrati jaci,mada sumnjam
ali nikad se ne zna.
Lazinih pljuvaca nema ni na mapi,kad su vidjeli cifru od 100-150 milja evra usutili se,znaci neko prati igrace kroz prizmu,kao sto smo i mi pratili....kako covjek igra za ekipu,to se cijeni vidite i sami.
Znaci napadac nam treba pod hitno,kojeg asa iz rukava ce izvuci super Brko zna samo on.Ja mislim da ce to biti Smajlovic,Purke,Rajovic,Dragicevic ili neko preko Drine.
Kakva je situacija sa Kameruncima ima li kakvih naznaka hoce li ostati,po slikama sa treninga,njima dobro veselica vidjeli snijeg
Ja bi volio kad bi bar jedan ostao,kao sto neko rece radi atrakcije
Lazinih pljuvaca nema ni na mapi,kad su vidjeli cifru od 100-150 milja evra usutili se,znaci neko prati igrace kroz prizmu,kao sto smo i mi pratili....kako covjek igra za ekipu,to se cijeni vidite i sami.
Znaci napadac nam treba pod hitno,kojeg asa iz rukava ce izvuci super Brko zna samo on.Ja mislim da ce to biti Smajlovic,Purke,Rajovic,Dragicevic ili neko preko Drine.
Kakva je situacija sa Kameruncima ima li kakvih naznaka hoce li ostati,po slikama sa treninga,njima dobro veselica vidjeli snijeg
Ja bi volio kad bi bar jedan ostao,kao sto neko rece radi atrakcije
1921-2011
- bistrikboy
- Kontakt:
Lazo je jedan od rijetkih igraca kojima ne zamjeram nista,da su svi bili pozrtvovani kao on na utakmicama i na treninzima,nikad mi Lazu zbog promasenih sansi spomenuli ne bismo,al posto se razni "majstori" vuku po terenu Lazo je za mene gigant,ako ode nek' mu je sa srecom jos ako zaradimo to je super.
Meni licno je krivo vidjeti Daku da ovako zavrsi,ipak je on rame uz rame bio sa Stilom i Bubom,al' bio je neozbiljan tokom povrede i nakon iste,to ga je syebalo nazalost,sretno mu u Mostaru.
Meni licno je krivo vidjeti Daku da ovako zavrsi,ipak je on rame uz rame bio sa Stilom i Bubom,al' bio je neozbiljan tokom povrede i nakon iste,to ga je syebalo nazalost,sretno mu u Mostaru.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Nadam se da će Rovčanin dokazati svoju klasu u Veležu i osigurati im opstanak. Želim mu puno sreće i da najbolje partije pruži protiv Borca, Sarajeva i Širokog i da na indirektan način dokaže da je igrač Želje. Rovčanin je dobar igrač i biće u vrhu liste strijelaca Premijer lige, ovome se ne nadam, u ovo sam uvjeren. Problem bi mogao biti nakon isteka posudbe, jer mu tada ističe ugovor sa Željom. Nadam se da će se potpuno profesionalno posvetiti fudbalu i da će jednog dana igrati i u puno jačoj ligi od naše. Amar će naći rješenje za napad u to sam uvjeren, jer bez kvalitetnog strijelca je teško igrati. Za kraj jedno nagradno pitanje: Ko će startati kao zadnji vezni?
1. Svraka - Stančeski
2. Jamak - Ćulum
3. Savić - Perak
Desni bek: Marković, B. Čolić
Lijevi bek: Radovanović, Stanić
Stoperi: Mešić, Vasilić, Gančev, Bogičević
Desni bočni-krilo: M. Bešlija, E. Čolić
Lijevi bočni-krilo: Višća
Centralni vezni: Zeba, Zolotić ?
Špic: Popović, Baljić, Spahić (šta je s njim?)
Po ovom prikazu najtanji smo na pozicijama centralnog veznog, na krilnim pozicijama i u špicu.
1. Svraka - Stančeski
2. Jamak - Ćulum
3. Savić - Perak
Po ovom prikazu najtanji smo na pozicijama centralnog veznog, na krilnim pozicijama i u špicu.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Perka i Jamak ti nisu defanzvini vezni, a Zolotić jeste.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
moze stanic igrati krilo, a perica ili jamak mogu mjenjati zebu, a i perak koliko mi se cini moze mjenjati M Besliju na njegovoj poziciji, a Zolotic je mislim vise ofanzivno orijentisan, nego defanzivno, uglavnom vidjet cemo na pripremama, ako naravno krene sa ekipom gdje ce igrati i naravno gancev moze igrati bocnog, imamo puno polivalentnih igraca, sto je dobro, a imaju i ova dvojica kamerunaca ako potpisu, koje su njihove tacne pozicije, to ne znam, citam negdje oba vezna, negdje jedan vezni, jedan odbrana . . .avlami97 je napisao/la:Nadam se da će Rovčanin dokazati svoju klasu u Veležu i osigurati im opstanak. Želim mu puno sreće i da najbolje partije pruži protiv Borca, Sarajeva i Širokog i da na indirektan način dokaže da je igrač Želje. Rovčanin je dobar igrač i biće u vrhu liste strijelaca Premijer lige, ovome se ne nadam, u ovo sam uvjeren. Problem bi mogao biti nakon isteka posudbe, jer mu tada ističe ugovor sa Željom. Nadam se da će se potpuno profesionalno posvetiti fudbalu i da će jednog dana igrati i u puno jačoj ligi od naše. Amar će naći rješenje za napad u to sam uvjeren, jer bez kvalitetnog strijelca je teško igrati. Za kraj jedno nagradno pitanje: Ko će startati kao zadnji vezni?
1. Svraka - Stančeski
2. Jamak - Ćulum
3. Savić - Perak
po meni trenutno bilo bi dobro da se dovede kvalitetan napadac i stoper, jer tu trentuno imamo najmanji broj kvalitetnih igraca za ove nase uslove i plus ako lazo ode, onda nam je napadac pod moranje . . .
Za zivot cijeli!
Jamak je kod nas igrao na poziciji zadnjeg veznog. Perak kada ulazi pokušava odigrati zadnjeg ili centralnog veznog, ali mu i nije baš nešto išlo. B. Čolić je obično igrao na beku, ali je u zadnje vrijeme igrao, kada bi ulazio svoju prirodnu poziciju kao zadnji vezni. Za Zolotića nisam siguran, jer ga nisam gledao, te sam zbog toga stavio upitnik. Svraka je također u Travniku, kao i Jamak u Čeliku igrao playmakera.elSaik je napisao/la:Perka i Jamak ti nisu defanzvini vezni, a Zolotić jeste.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
-
TheDinoRules
- Kontakt:
Zolotić je u omladinskim kategorijama igrao playmakera. U našoj formaciji gdje igramo sa 2 zadnja vezna, uvijek imamo jednom ispred i jednog iza. Tako se postavljaju, nikad nisu u liniji. Zolotić bi igrao tu ispred, iza Zebe.avlami97 je napisao/la:Jamak je kod nas igrao na poziciji zadnjeg veznog. Perak kada ulazi pokušava odigrati zadnjeg ili centralnog veznog, ali mu i nije baš nešto išlo. B. Čolić je obično igrao na beku, ali je u zadnje vrijeme igrao, kada bi ulazio svoju prirodnu poziciju kao zadnji vezni. Za Zolotića nisam siguran, jer ga nisam gledao, te sam zbog toga stavio upitnik. Svraka je također u Travniku, kao i Jamak u Čeliku igrao playmakera.elSaik je napisao/la:Perka i Jamak ti nisu defanzvini vezni, a Zolotić jeste.
U mom svijetu važe moja pravila
U suštini se slažem sa tvojom opservacijom, osim pozicije Peraka kada mijenja Bešliju. Bešlija često igra sa Zebom klasičnu sredinu, prema naprijed, a ponekad je na krilu. Amar je često Zebu prebacivao na lijevo krilo, a Bešliju u sredinu. Tada bi obično iz drugog plana bekovi (obično Marković i Stanić) probijali po strani. Perak nešto i može u sredini, ali na krilu teško. Amar ga nikada i nije stavljao skroz na krilo.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:moze stanic igrati krilo, a perica ili jamak mogu mjenjati zebu, a i perak koliko mi se cini moze mjenjati M Besliju na njegovoj poziciji, a Zolotic je mislim vise ofanzivno orijentisan, nego defanzivno, uglavnom vidjet cemo na pripremama, ako naravno krene sa ekipom gdje ce igrati i naravno gancev moze igrati bocnog, imamo puno polivalentnih igraca, sto je dobro, a imaju i ova dvojica kamerunaca ako potpisu, koje su njihove tacne pozicije, to ne znam, citam negdje oba vezna, negdje jedan vezni, jedan odbrana . . .avlami97 je napisao/la:Nadam se da će Rovčanin dokazati svoju klasu u Veležu i osigurati im opstanak. Želim mu puno sreće i da najbolje partije pruži protiv Borca, Sarajeva i Širokog i da na indirektan način dokaže da je igrač Želje. Rovčanin je dobar igrač i biće u vrhu liste strijelaca Premijer lige, ovome se ne nadam, u ovo sam uvjeren. Problem bi mogao biti nakon isteka posudbe, jer mu tada ističe ugovor sa Željom. Nadam se da će se potpuno profesionalno posvetiti fudbalu i da će jednog dana igrati i u puno jačoj ligi od naše. Amar će naći rješenje za napad u to sam uvjeren, jer bez kvalitetnog strijelca je teško igrati. Za kraj jedno nagradno pitanje: Ko će startati kao zadnji vezni?
1. Svraka - Stančeski
2. Jamak - Ćulum
3. Savić - Perak
po meni trenutno bilo bi dobro da se dovede kvalitetan napadac i stoper, jer tu trentuno imamo najmanji broj kvalitetnih igraca za ove nase uslove i plus ako lazo ode, onda nam je napadac pod moranje . . .
-
old school
- Kontakt:
po meni smo slabi na stoperskim pozicijama,realno samo mesic i bogicevic su igraci koji ZNAJU,ali bogicevic je povrijeden dugo bio tako da ne znam sad u kakvom je stanju,po pitanju vasilica nisam ni malo optimistican meni nikad nije bio neki igrac,dok gancev mozda i moze samo da ne bljesne na momenat..i sa pozicijom lijevog beka od kad se patimo sa jednim bekom samo, i na kraju napad nam itekako fali NERMIN VAZDA JE JEDAN 
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Polako sa ovom prodajom Laze, da se sta nedaj Boze ne izjalovi
, mada su i Dzeku prodavali sedmicama tako da ne treba srkletit.
-
lemi_kitao
- Kontakt:
Nemam nista protiv Laze, nego protiv odluka strucnog staba da ga toliko forsiraju...mogli su probati nekada i malo drukcije postaviti napadacki dio ekipe...
Nije cifra 100-150 hiljada, nego je prvobitna bila 50 hiljada, ove prve cifre mi trazimo, a za 25-30 hiljada je otisao ja mislim Hasanovic u Zilinu, kao junior (koliko ja znam), a za Lazu (koji je dvije sezone jedini napadac u prvih 11, osvojio titulu, finale kupa, izlet u kvalifikacijama LŠ) i samo 50 hiljada, nemojte napuhavati stvari...
Nije cifra 100-150 hiljada, nego je prvobitna bila 50 hiljada, ove prve cifre mi trazimo, a za 25-30 hiljada je otisao ja mislim Hasanovic u Zilinu, kao junior (koliko ja znam), a za Lazu (koji je dvije sezone jedini napadac u prvih 11, osvojio titulu, finale kupa, izlet u kvalifikacijama LŠ) i samo 50 hiljada, nemojte napuhavati stvari...
Pamet je najbolje raspoređena stvar na svijetu, niko se ne žali da mu je fali.
he he he he izlet, jasta je nego izlet u trajanju od 35 minlemi_kitao je napisao/la:Nemam nista protiv Laze, nego protiv odluka strucnog staba da ga toliko forsiraju...mogli su probati nekada i malo drukcije postaviti napadacki dio ekipe...
pustite ga sad mu je 28 ili 29 ako nece sad nece nikad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.