Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

reds_forever
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la reds_forever » 13 maj 2009, 21:04

ma znate ljudi da se sa benitezom nikad ne zna...al mi ne izlazi iz glave onaj nadimak sto je dao kuytu ...Mr Duracell po onim baterijama :lol:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 13 maj 2009, 21:55

ma Silva je igracina i bilo bi extra da dodje.SCUM gubi dabogda tako i zavrsilo.

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 13 maj 2009, 23:40

Torres_9 je napisao/la:ma Silva je igracina i bilo bi extra da dodje.SCUM gubi dabogda tako i zavrsilo.

i opet dobise tekmu na prevaru!
pa dokle vise, zna li iko koliko su utakmica dobili s jednim golom razlike?
a ja tima braco draga...
ali dogodine .... :D
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 14 maj 2009, 00:00

ma bili su bolji veceras a i ocekivano su pobijedili... nisam ocekivao da ce ove sezone ovako dobro proci jer nisu pokazali nicim da su najbolji tim ove sezone osim mozda one tekme protiv chelsea. ali ovo je najbolji dokaz da se liga osvaja na malim utakmicama i nadam se da ce to rafa napokon nauciti jer me vise nervira sto se (nazalost moram se ovako izraziti :D) zajebava protiv ovih manjih timova
You are someone else I am still right here

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 14 maj 2009, 00:02

ackeey je napisao/la:
Torres_9 je napisao/la:ma Silva je igracina i bilo bi extra da dodje.SCUM gubi dabogda tako i zavrsilo.

a ja tima braco draga...
Pa ovo je nevjerovatno. Opet su pobijedili. Taj Mančester. Mislim da je ova sezona izgubljena za Liverpool i da se treba okrenuti pojačanjima za sljedeću sezonu. Svakako prioritet je napadač, ali Liverpool pregovara sa jošnekoliko igrača sa drugih pozicija. Nadam se da će Liverpool dovesti dobra pojačanja i da će sljedeće sezone zaustaviti vladavinu Mančestera.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 14 maj 2009, 00:06

reds_forever je napisao/la:
TheScouser je napisao/la:
YNWA je napisao/la:dovesti silvu bi bilo odlicno, i on je igrac kojeg bi najvise zelio vidjeti u liverpoolu, ali negdje sam procitao da je izjavio da je valensija dopustila juvetu da pregovara sa njim ali on ne zeli ici iz valensije, a i ne vjerujem da ce ga valensija pustiti za 15 miliona funti
Navodno je to Rafina posljednja ponuda, znaci uzmi ili ostavi za Valenciu! Silvi je dopusteno da pregovara i sa Juventusom i Liverpoolom, ali mislim da ako Valencia prihvati ponudu, on ce prije doci nama nego 'talijanima...

meni bi bilo draze da on ostane u valenciji ako zeli da ostane i ako ga oni mogu zadrzati nego da dodje kod nas i pruza lose partije :roll: Meni je draze da dodje neki igrac koji je i kvalitetan a i voli liverpool nego da dodje igrac koji ce doci samo zato sto ne moze ostati u nekom drugom klubu :roll:
ja bi ga volio vidjeti u liverpoolu bez obzira dali on voli ili ne liverpool, on je profesionalac i igrac koji bi u ovom trenutku bio najvece moguce pojacanje, njegove izjave da ne zeli napustiti valensiju govore da mu nije stalo samo do para i da mu mnogo znaci klub za koji igra i samo se mogu diviti takvim igracima malo ih je nazalost
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

LAVOV4Lfc
Kontakt:

Post Postao/la LAVOV4Lfc » 14 maj 2009, 00:15

silva jeste dobar igrac ,ali mislim da on nema fizicku konstituciju za PL(mozda grijesim ,ovo je moje misljenje) licno bi volio viditi downinga , glena , barry-a u LFC nego jos ti spanaca (nemam nista protiv ,al' sto je puno puno je )
Steven GERRARD

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 14 maj 2009, 00:42

LAVOV4Lfc je napisao/la:silva jeste dobar igrac ,ali mislim da on nema fizicku konstituciju za PL(mozda grijesim ,ovo je moje misljenje) licno bi volio viditi downinga , glena , barry-a u LFC nego jos ti spanaca (nemam nista protiv ,al' sto je puno puno je )
downinga-gledao sam ga u zadnje vrijeme i nije nesto posebno pokazao, i mislim da je daleko kvalitetniji silva
glen-njega bi volio vidjeti u liverpoolu, jedan englez vise jedan spanac manje u prvih 11
barry- nemam nista protiv njegovog dolaska mogli bi se on i masch mijenjati, on nek igra protiv ekipa koje igraju bunker na anfieldu a masch u jacim utakmicama
dolaskom silve jedan bi spanac na klupu ili nazad u spaniju, ovo drugo mi se vise sviđa, sebicnog spanca treba vratiti u espanjol ili neki drugi klub, mozda u valensiju za silvu i naravno jos se koji milion mora dodati
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 14 maj 2009, 12:11

ackeey je napisao/la:

a ja tima braco draga...
ima scum srece ,ali da mi nismo grijesili onoliko koliko jesmo i to protiv malih ekipa sad bi slavili titulu,mi nismo izgubili titulu zbog scuma vec zbog nase ocajne igre na anfieldu protiv hulla,stokea,west hama,fulhama :roll:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Amauri
Kontakt:

Post Postao/la Amauri » 14 maj 2009, 12:14

reds_forever je napisao/la:
ackeey je napisao/la:

a ja tima braco draga...
ima scum srece ,ali da mi nismo grijesili onoliko koliko jesmo i to protiv malih ekipa sad bi slavili titulu,mi nismo izgubili titulu zbog scuma vec zbog nase ocajne igre na anfieldu protiv hulla,stokea,west hama,fulhama :roll:[/quote

Protiv "malih" klubova se gube titule. Iako nijedan klub koji igra u Premiershipu nije mala ekipa, eno Championship u gledanosti ispred Serie A :roll:
Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !

"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero

barca_messi
Kontakt:

Post Postao/la barca_messi » 14 maj 2009, 12:19

ima scum srece ,ali da mi nismo grijesili onoliko koliko jesmo i to protiv malih ekipa sad bi slavili titulu,mi nismo izgubili titulu zbog scuma vec zbog nase ocajne igre na anfieldu protiv hulla,stokea,west hama,fulhama :roll:[/quote

Protiv "malih" klubova se gube titule. Iako nijedan klub koji igra u Premiershipu nije mala ekipa, eno Championship u gledanosti ispred Serie A :roll:[/quote][/quote]

TO STE U PRAVU,NAJACA LIGA........SVAKA CAST LFC........SJAJNO IGRAJU.....DA DODU BARRY,DZEKO,SILVA I GLEN BILI BI NAJACA EKIPA U ENGLESKOJ.........ZAMISLITE TENDEM DZEKO TORRES..OLEEEEEEEEEEEEEEEEE

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 14 maj 2009, 13:53

Nadam se da će dovesti nekoliko pojačanja. Slažem se da dovedu i Džeku. Torres i Džeko u napadu, a iza njih Gerrard. Još pojačati tim sa Barryjem i Glenom i to će biti šampionski tim.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 14 maj 2009, 15:12

Pitanje koliko bi se Dzeko snasao u Engleskoj,bolje da uzme vec nekog oprobanog napadaca iz Premiershipa,poput recimo Abgonlahora, koji bi sa Barryem cinio tandem :D

Thescouser sorry nisam znao da nick vec postoji :!:
Zadnja izmjena: the scouser, dana/u 14 maj 2009, 15:15, ukupno mijenjano 1 put.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 14 maj 2009, 15:14

Pa neznam koliko bi se snašao sa davanjem golova, ali sa fizičkim stanjem bi bio dobar. Lupali su ga dosta ove sezone po svim dijelovima tijela. Nekoliko utakmica je završio sa povezom na glavi.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 14 maj 2009, 15:17

Dzeko bi trebao biti golgeter,ne neko ko ce izdrzavati udarce,a smatram da je Bundesliga liga po njegovoj mjeri.... :roll:

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 14 maj 2009, 19:43

the scouser je napisao/la:Dzeko bi trebao biti golgeter,ne neko ko ce izdrzavati udarce,a smatram da je Bundesliga liga po njegovoj mjeri.... :roll:
Pa koliko ja znam fizicki je jaci od Torresa, a vidjeli smo da su i njega znali dobro nalemati :D ... nista novo danas sto se transfera tice :(
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 14 maj 2009, 20:15

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 14 maj 2009, 21:53

Je li Rafa stavio kakav deadline za odluku Valencie hoce li prodati Silvu :?:

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 14 maj 2009, 22:34

the scouser je napisao/la:Je li Rafa stavio kakav deadline za odluku Valencie hoce li prodati Silvu :?:
Mislim da nije stavio nikakav rok, na njima je da prihvate ili odbiju. To je posljednja ponuda a nadam se i ona 'the offer they can't refuse...' ;)
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 14 maj 2009, 22:36

TheScouser je napisao/la:
the scouser je napisao/la:Je li Rafa stavio kakav deadline za odluku Valencie hoce li prodati Silvu :?:
Mislim da nije stavio nikakav rok, na njima je da prihvate ili odbiju. To je posljednja ponuda a nadam se i ona 'the offer they can't refuse...' ;)
Nadam se.....

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.