BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- NerminFatic
- Kontakt:
Re: BiH tenis
Koji je loser ovaj Setkic to je tesko sresti. Danas nastavio mec od jucer, servirao za pobjedu i MD ch u Varsavi i sve prosu od 5:4 na 5:7. Mislim da su od 9-10 poena skoro 7-8 njegove unforced errors.
Protiv lika koji je 927 u svijetu. To moze samo Aldin. Njemu se i prekjuce stegla ruka protiv nekog rekreativca kod 5:4, ali je uspio nekako pobijediti u prvom kolu. Nema tu vise igre za main draw ch vec opet zuruck na fjucerse.
Nije on loser nego kladioničar. Treba uzeti još koju paru u zalasku karijere.NerminFatic je napisao/la: ↑24 avg 2021, 16:41Koji je loser ovaj Setkic to je tesko sresti. Danas nastavio mec od jucer, servirao za pobjedu i MD ch u Varsavi i sve prosu od 5:4 na 5:7. Mislim da su od 9-10 poena skoro 7-8 njegove unforced errors.Protiv lika koji je 927 u svijetu. To moze samo Aldin. Njemu se i prekjuce stegla ruka protiv nekog rekreativca kod 5:4, ali je uspio nekako pobijediti u prvom kolu. Nema tu vise igre za main draw ch vec opet zuruck na fjucerse.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Mirza izgleda došao da se zayebava u Varšavi. 
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Danas los dan za nase sportiste, Aldin i Mirza izgubili,odbojkasice isto,nade polazemo veceras u naseg Damira psiha.
U drugom kolu Damir ide na šamaranje klincu od 19 godina. Momak je u usponu i realno favorit protiv neozbiljnog Damira neovisno o skoro 500-oj poziciji
Čisto sumnjam, uzima to Damir lagano.
Više volim da me pozitivno iznenadi, nego da me razočara. Sa pristupom, lako ću levata, nigdje nije prispio.
http://www.sportstream.tv/
http://cdn.livetv456.me/webplayer2.php? ... =4205&si=4
Ako ko ima živaca da gleda Damira
http://cdn.livetv456.me/webplayer2.php? ... =4205&si=4
Ako ko ima živaca da gleda Damira
Evo i Damir i ja smo ih izgubili u 6. gemu meča.
Pustio mu Damir prvi da ostane duze na terenu i da se privikne ...
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Ovo bi trebao biti presudan gem, ali on opet melje sa sudijom
Jao kako Khan šiba lopticu, prebrutalna igra.
Jadni mi moj Jadnimi:-)
odgledah malo ovaj 2. set, ubi ga lik lopatom a njega od muke lafo nervira ono 'tjeranje musica' reketom:-)
cudna rutina ali sta da mu radi sudija haha
sta reci osim, khan je buduci top 10 igrac:-)
odgledah malo ovaj 2. set, ubi ga lik lopatom a njega od muke lafo nervira ono 'tjeranje musica' reketom:-)
cudna rutina ali sta da mu radi sudija haha
sta reci osim, khan je buduci top 10 igrac:-)
- ElCartel11
- Kontakt:
Ko jos živ prati Damira i njegov pokusaj od tenisa.
Bolje bi mu bila da ostavi reket, da se ne bruka po svijetu bezveze.
Bolje bi mu bila da ostavi reket, da se ne bruka po svijetu bezveze.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Valja sad hranit zenu i dijete nece dugo moci ovako 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
lik je doslovno puko kad ga je ostavila ona srbijanska opajdara, nikad vise nije zaigrao tenis koji ga je doveo do atp titula.
Kada ga ova ostavi, a u tom svijetu je to velika vjerovatnoca jer novac ce presusiti sa ovakvim rezultatima, lik ce se ponistiti.
hey, on se svadja sa sudijom i naziva ga lazovom sto onaj levat mase reketom haha
ne mogu ja ovako servirati:-)
Kada je napravio break, on kao iskusniji igrač, igra profesinalno tenis 11 godina, trebao je samo stati na loptu potvrdi break i uzeti meč. No, nemam pravu riječ za njega a da ne bude uvredljiva, krene u raspravu sa sudijom, sebe sroza, podigne protivnika, i normalno zijani.babino je napisao/la: ↑27 avg 2021, 10:15lik je doslovno puko kad ga je ostavila ona srbijanska opajdara, nikad vise nije zaigrao tenis koji ga je doveo do atp titula.
Kada ga ova ostavi, a u tom svijetu je to velika vjerovatnoca jer novac ce presusiti sa ovakvim rezultatima, lik ce se ponistiti.
hey, on se svadja sa sudijom i naziva ga lazovom sto onaj levat mase reketom haha
Sinoć nije loše igrao, ali nije mogao pobjediti dvojicu, SEBE i kvalitetnog protivnika.
Sve je bas tako. Jedan od njegovih osnovnih problema je njegov stav, kad igra protiv ovih novajlija, u stilu " hej, ja sam osvojio 3 atp turnira i bio 23 na listi, ko si ti, ne mozes ti meni tako"... Tu se bespotrebno mentalno iscrpljuje, a znamo da mu psiha inace nije jaca stranaJadnimi je napisao/la: ↑27 avg 2021, 10:33Kada je napravio break, on kao iskusniji igrač, igra profesinalno tenis 11 godina, trebao je samo stati na loptu potvrdi break i uzeti meč. No, nemam pravu riječ za njega a da ne bude uvredljiva, krene u raspravu sa sudijom, sebe sroza, podigne protivnika, i normalno zijani.babino je napisao/la: ↑27 avg 2021, 10:15lik je doslovno puko kad ga je ostavila ona srbijanska opajdara, nikad vise nije zaigrao tenis koji ga je doveo do atp titula.
Sinoć nije loše igrao, ali nije mogao pobjediti dvojicu, SEBE i kvalitetnog protivnika.
Ma takve ko Džumhur treba samo šamarat.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 3 gosta.