FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SarajevoForza
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Lincoln s Gibraltara usao u grupe hahahahaha
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
-
- Kontakt:
Kova odbranio bar 3 100% sanse u prvom poluvremenu
Lincoln(Gibraltar) usao u grupnu fazu,a mi ispadamo u 1.pretkolu protiv nakvi levata,konobara iz Moldavije....
Lincoln(Gibraltar) usao u grupnu fazu,a mi ispadamo u 1.pretkolu protiv nakvi levata,konobara iz Moldavije....
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Primi ga kova, frajer izvlači ovaj rakow moglo 4;0 biti komotno
I kada teško je i kada je dobro, uvijek ću pjevat' za BIJELE I BORDO
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
Log da ce uci u grupnu fazu, kad su bili prosli u 2 pretkolo lige pravaka, tu popusili od Cluja pa onda od Slovana u 3 pretkolu LE i onda u play offu igrali protiv Rige.
Nas jedini nacin sa udjemo u grupnu fazu, jeste sa ponovimo proslu godinu.
Nas jedini nacin sa udjemo u grupnu fazu, jeste sa ponovimo proslu godinu.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Tako je
Ne mozes ti uci u grupnu fazu ako nisi prvak
Ne moze jednostavno
Trebas proci 4 kola od toga 3 nisi nosilac
Nemoguca misija
Dok ovako
Prvak si
1.pretkolo lige prvaka nosilac
Dodju ti neki levati
Prodjes njih i imas osiguran play off ove Koferencijske lige u najgorem slucaju,gdje si nosilac jer si prvak drzave i dolazis iz champions path-a
Ne moze jednostavno
Nemoguca misija
Dok ovako
Prvak si
Dodju ti neki levati
Prodjes njih i imas osiguran play off ove Koferencijske lige u najgorem slucaju,gdje si nosilac jer si prvak drzave i dolazis iz champions path-a
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Devetomjesto
- Kontakt:
A zbog cega vi mislite da je bih bolja od giblartara?
Uci u grupe evropske lige a posebno konferencijske lige nije nikakav sportski uspjeh. To je zajebancija, treba ti skromni tim ,u prosjeku 10-15 miliona eura vrijednosti,ciji kostur je bar dvije tri godine zajedno. Ako si iz žlj lige s tim timom si zaredom 3-4 godine prvak i onda ti je otvoren put u konferenciju. Tako da to ne govori nista o onima koji udju u grupe,nego o nama koji ne ulazimo. Kaze nam se koji smo odron i jad.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 avg 2021, 20:42Kova odbranio bar 3 100% sanse u prvom poluvremenu
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pa bolja je, bolja je i od moldavske.Devetomjesto je napisao/la: ↑26 avg 2021, 21:27A zbog cega vi mislite da je bih bolja od giblartara?
Mi imamo 7-8 poluprofesionalnih ekipa koja se nijedna ne ističe, oni imaju vjerovatno jednu extra ekipu a ostale ultraamaterske.
U takvim ligama je lakše uspjeti, primjer: prvaka ne može niko ugroziti, svake sezone pumpaju koliko toliko koeficijent, nemaju sezona bez ikakvih koeficijent bodova, svaki put kreću od LP..
Mi imamo sezona i bez evrope u zadnjih 5 godina, imamo i ispadanja u prvom kolu, ne možemo više od dva puta uzastopno igrati LP... Nemamo prijeko potrebni koeficijent.
Mi da smo osvojili titulu prošle sezone sad bi bili u grupama konferencijske lige, sto posto.
Sljedeća naša ekipa koja osvoji ligu i bez turbulencija dočeka evropu, uz uslov da bude nositelj u prvom kolu LP (to smo samo mi i Zrinjski) će se plasirati u grupe.
Da je ovo treće takmičenje bilo i prije ovako i da je ovaj šampionski put odavno, davno bi mi igrali grupe i to redovno.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Dušan Hodžić novi igrač Radnik Surdulica
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Jaoooo ode Tino, peljator lopte i probacivač fotbala kroz none. 

Neshvaceni genijalacGalileoGalilei je napisao/la: ↑26 avg 2021, 21:44Jaoooo ode Tino, peljator lopte i probacivač fotbala kroz none.![]()
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
I mi bismo prosle godine igrali grupe konferencije i to bez ovog playoffa, to sto se njima potrefilo da izbace folu i rigu i domognu se grupe ne znaci da odmah treba njih uzdizati a nas spustati...
Kojim grupama, ne mozes amatere proci? Nemas ljetne prireme. Ne znas ni ko ti igra u ekipi, a ko ne. Amaterizam totalni.BordoSarajevo je napisao/la: ↑26 avg 2021, 21:35Pa bolja je, bolja je i od moldavske.Devetomjesto je napisao/la: ↑26 avg 2021, 21:27A zbog cega vi mislite da je bih bolja od giblartara?
Mi imamo 7-8 poluprofesionalnih ekipa koja se nijedna ne ističe, oni imaju vjerovatno jednu extra ekipu a ostale ultraamaterske.
U takvim ligama je lakše uspjeti, primjer: prvaka ne može niko ugroziti, svake sezone pumpaju koliko toliko koeficijent, nemaju sezona bez ikakvih koeficijent bodova, svaki put kreću od LP..
Mi imamo sezona i bez evrope u zadnjih 5 godina, imamo i ispadanja u prvom kolu, ne možemo više od dva puta uzastopno igrati LP... Nemamo prijeko potrebni koeficijent.
Mi da smo osvojili titulu prošle sezone sad bi bili u grupama konferencijske lige, sto posto.
Sljedeća naša ekipa koja osvoji ligu i bez turbulencija dočeka evropu, uz uslov da bude nositelj u prvom kolu LP (to smo samo mi i Zrinjski) će se plasirati u grupe.
Da je ovo treće takmičenje bilo i prije ovako i da je ovaj šampionski put odavno, davno bi mi igrali grupe i to redovno.
- ElCartel11
- Kontakt:
Djelomicno se slazem.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 avg 2021, 20:57Tako je
Ne moze jednostavno
Nemoguca misija
Dok ovako
Prvak si
Dodju ti neki levati
Ali trebas znati, da ni jedan prvak svoje zemlje za nase klubove nije levatski. Recimo prije jedno 15 godina si imao dosta levatskih država za nas pocevsi od Azerbajdžana, Kazastana, Moldavije, Luksemburga, Armenije, Estonije...
Istina je, da su prve tri nabrojane države njihove lige miljama odmakle od naše. Ako smo se sa Armenima i Estoncima mogli jos do prije 5 godina sprdati sad Bgm tesko. Okej njihovi prvaci nisu toliki favoriti protiv naseg prvaka (ako bi i bili uopste). Ali poenta je da to nisu vise levati za nas i da bi dobro zube polomili na njima.
Isto tako nas polako ali sigurni preticu Irci, Welsani, Kosovari, Makedonci (oni su vec imali predstavika u grupama kao i Albanci).
Hocu reci te države koje sam nabrojao prije 15 godina smo ih prizeljkivali fakticki u Evropi sad Bgm ne vise.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Uz pametna ulaganja u prije svega prvi tim, malo srece u zrijebu, mozemo i mi do grupne faze konferencijske lige doci. E sad, sto se tice te srece, ako aBd prvaci budemo, to bi trebalo biti dosta dosta lakse, i mislim da bi nam trebala minimalna ocekivanja biti grupna faza KL, ako krenemo od 1 ili 2 pretkola KL, onda su nam sanse manje, ali nije ni nemoguce, nek te u prva 2 kola laksi protivnik zapadne, u 3 iznenadis nekog i prodjes ga, pa se pobiti u play offu. Znajuci nas, 1 pretkolo cemo naici na klub koji nije bio ni planiran da krene od istog 

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Hoće li Sablić konačno na klupu? Dobiće čovjek proširenje vena u tunelu.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Sheriffe ima vrijednost 13 mil. € i igraju grupnu fazu LP. Samo pametno trošiti novac i tokom čitave godine gledati igrače ne samo tokom prelaznog roka. Prošle godine malo nam je falilo ali eto.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- ElCartel11
- Kontakt:
Koliko god bila teska situacija sa finansijama u jednu ruku mi je i drago zbog toga, jer smo se rijesili dosta ovih skart igraca.
Da bi osjecaj bio upotpunjen ne bi smjeli produziti sa Hebibom i Krletom koje takodje svrstavam u skart igrace, ali jbg ne moze i jare i pare.
Da bi osjecaj bio upotpunjen ne bi smjeli produziti sa Hebibom i Krletom koje takodje svrstavam u skart igrace, ali jbg ne moze i jare i pare.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma ubijedjen sam da bi i heba letio, samo sto smo tad bili u jako losoj situaciji, nemas plata, imas hebu koji je pobjegao iz mostara kad je cuo uslove, pa onda razmisljas neka ga, nece te tuziti, nije los igrac, itd..ElCartel11 je napisao/la: ↑26 avg 2021, 22:24Koliko god bila teska situacija sa finansijama u jednu ruku mi je i drago zbog toga, jer smo se rijesili dosta ovih skart igraca.
Da je tu Ismir bio, ili da je Nam nastavio finansirati, sigurno bi se i hebe rijesili..
Krste meni ne bi ostao, ali haj ok za mal novac, + ako dobije nase drzavljanstvo, neka ga, nek uci ove mladje.
Mersin ostanak isto razumljiv, ocigledno se planira za akademije, a onda aBd da jednog dana preuzme prvi tim

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
I skoro sve strance to je razlika.Sad sam gledao protiv Dinama samo je jedan igrac iz Moldavije igrao,a i na klupi nemaju vise od 2 cini mi se.Uglavnom sve Afrika i Juzna Amerika. Mi zbog ovog ligaskog pravila za strance nemamo tu mogucnost realno.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".