RB je vec bio sa Parizom u grupi i nadigrao ga u obe utakmice. Izbacili su Utd, sve je moguce. Iako su im sanse male.
Bayern prolazi kao prvi u grupi.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Jeste kvalitetniji, ali u velikom padu.
E ribac sto ti znas ukenj*ti sa svojim izjavama to ne moze niko.FRANK RIBERY je napisao/la: ↑26 avg 2021, 22:19Jeste kvalitetniji, ali u velikom padu.
Wolfsburg je bolji tim nego prosle godine. Potrosili su 51 mil eura, a da nikog nisu prodali.
Sa druge strane Borussia je potrosila manje, a ostala bez ponajboljeg igraca.
Radi se od jednom od najboljih mladih stopera u Evropi.
Znaci ribac izjasnio si se , nesmijes da se opkladis .FRANK RIBERY je napisao/la: ↑26 avg 2021, 23:24Vukovi su prvi, a vas tambura Freiburg.
Zasro si sa postom ali skroz, to ne moze smrk ocistiti.
Jel se Borussia pojacala sa tamo nekim Malenom? Ma nemoj da me zajebavas u kasne sate.
James hajde malo objektivnosti. Borussia je sigurno slabija nego prosle godine, pa to je jasno i Watzkeu. **** vas ovaj minus pa ne mozete da trosite haha
Ne znam jesam li ja jedini, ali ja Bvb uopste ne smatram ozbiljnim klubom, a pogotovo ne nekom konkurencijom.
S obzirom da je Bayer ove godine mnogo ozbiljniji, moglo bi vam izmaci to 4. mjesto.![]()
FC Bayern are closing on Marcel Sabitzer as new signing, agreement confirmed and here we go soon! Fee around €16m

Bayern prvi opet po tko zna koji put,ostali klubovi neozbiljni totalno. Liga bez briga,gasi temu nema potrebe o necemu diskutirati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.