Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
Prophet
-
Kontakt:
Šta su ono rekli doći će Mbappe zbog Nike
Liverpool bi se dobro uklopio u BiH fudbal, bombe i tračevi svaki dan.
“Of course I didn’t take my wife to see Rochdale as an anniversary present. It was her birthday. Would I have got married in the football season? Anyway, it was Rochdale reserves.”
-
StevieG8
-
Kontakt:
Prophet je napisao/la: ↑26 avg 2021, 22:22
Imat cemo kao vecu finansijsku i marketinsku moc da privucemo nekog od generacijskih talenata Mbappe Havertz Haaland
Sreca pa se ovo desava sad inace vjerujem da bi PSG krenuo po Salaha kao zamjenu.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
qaa18
Jel danas iko produzio ugovor?

CPOJ
-
Prophet
-
Kontakt:
qaa18 je napisao/la: ↑26 avg 2021, 22:28
Sutra će Hendo da zamažu oči pošto Mbappe ode u Real
Kakav klub. Bukvalno će napravit istu situaciju za Jurgena kao što je Levy radio Pochetinu.
“Of course I didn’t take my wife to see Rochdale as an anniversary present. It was her birthday. Would I have got married in the football season? Anyway, it was Rochdale reserves.”
-
Finn
-
Kontakt:
Zar ste realno ocekivali Mbappea? Nije Liverpool klub koji dovodi najvece zvijezde fudbala niti ce ikada biti. Pa u trenutnoj ekipi niko nije bio zvijezda prije dolaska. Mi smo klub koji pravi zvijezde.
Eventualno ako nam dodje seik nekada, i tad mozda.
-
StevieG8
-
Kontakt:
Prophet je napisao/la: ↑26 avg 2021, 22:22
Liverpool bi se dobro uklopio u BiH fudbal, bombe i tračevi svaki dan.
https://www.liverpoolgecko.co.uk/sport/ ... e-19735031

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
Prophet
-
Kontakt:
Ovo za Lebrona i instagram profil je nešto najbolje
Odbacili NB ko kakvi cigani, vukli se po sudu, potpisali Nike za manje novce ali bolji marketing i slično, pustili patku da Lebron dovodi Mbappea, euforično najavljivali rebilding ovo ljeto nakon loše prošle sezone...
Završili na Oxu kao lažnoj 9, Keiti kao glavnom veznjaku, Origiju i Minaminu kao zamjenama.
Henry

-
YNWA
-
Kontakt:
Finn je napisao/la: ↑26 avg 2021, 23:13
Zar ste realno ocekivali Mbappea? Nije Liverpool klub koji dovodi najvece zvijezde fudbala niti ce ikada biti. Pa u trenutnoj ekipi niko nije bio zvijezda prije dolaska. Mi smo klub koji pravi zvijezde.
Eventualno ako nam dodje seik nekada, i tad mozda.
A da prestanemo to biti
Dosao si u situaciju da sa jednim transferom obezbijedis sebi mjesto u top 3 kluba na svijetu u sljedecih nekoliko godina, i naravno tu priliku si propustio...
Jos sad kad PSG krene po Salaha

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
-
StevieG8
-
Kontakt:
Meni je gore sto klub preko novinara koji su mu bliski pravi narativ koji nije istinit. Ja razumijem njihov biznis model ali u nekim trenucima ne mozes biti toliko krut, Mbappe je uvijek bio nemoguca misija zbog platnih zahtjeva koji bi srusili kompletnu strukturu plata unutar kluba ali to nije razlog da se kalkulise sa Salahom ili da se ovaj transfer rok ne iskoristi za dodatna 2 igraca koji bi nam dali neophodnu sirinu.
-
qaa18
Prophet je napisao/la: ↑26 avg 2021, 23:09
qaa18 je napisao/la: ↑26 avg 2021, 22:28
Sutra će Hendo da zamažu oči pošto Mbappe ode u Real
Kakav klub. Bukvalno će napravit istu situaciju za Jurgena kao što je Levy radio Pochetinu.
Sto ce nas poslije preostalog kloppovog vremena uciniti nekonkurentnim, a i s kloppom bez pojacanja je upitno da li je moguce uzeti bar 1 trofej za njegovog vakta!
Zalosno, da se tako dugo gradi put prema vrhu a tako brzo padne s vrha, prezalosno!
CPOJ
-
YNWA
-
Kontakt:
StevieG8 je napisao/la: ↑26 avg 2021, 23:52
Meni je gore sto klub preko novinara koji su mu bliski pravi narativ koji nije istinit. Ja razumijem njihov biznis model ali u nekim trenucima ne mozes biti toliko krut, Mbappe je uvijek bio nemoguca misija zbog platnih zahtjeva koji bi srusili kompletnu strukturu plata unutar kluba ali to nije razlog da se kalkulise sa Salahom ili da se ovaj transfer rok ne iskoristi za dodatna 2 igraca koji bi nam dali neophodnu sirinu.
Pa hocel novi ugovor Salaha srusiti strukturu plata ?
Nista, idemo sad po Sterlinga, plata 200k sedmicno, posto onako vec pola ekipe ima tu platu, nece se srusiti struktura...
Sarajevo i Liverpool
-
StevieG8
-
Kontakt:
YNWA je napisao/la: ↑27 avg 2021, 00:06
Nista, idemo sad po Sterlinga, plata 200k sedmicno, posto onako vec pola ekipe ima tu platu, nece se srusiti struktura...
Pa nece jer su sad produzili ugovor svim igracima koji cine kostur tima tako da kad Salah dobije vecu platu nece biti tolika razlika izmedju njega i Van Dijka npr. Mbappe bi trazio platu koja bi bila sigurno 100-150 000 funti sedmicno veca od Salahove a o bonusima da ne govorim.
-
YNWA
-
Kontakt:
StevieG8 je napisao/la: ↑27 avg 2021, 00:08
YNWA je napisao/la: ↑27 avg 2021, 00:06
Pa nece jer su sad produzili ugovor svim igracima koji cine kostur tima tako da kad Salah dobije vecu platu nece biti tolika razlika izmedju njega i Van Dijka npr. Mbappe bi trazio platu koja bi bila sigurno 100-150 000 funti sedmicno veca od Salahove a o bonusima da ne govorim.
Salah ce traziti sigurno 350k sedmicno, plus bonuse, a nesto sumnjam da je VVD nesto mnogo iznad 200k sedmicno, znaci da je tu vec velika razlika...
a ovdje je rijec o Mbappeu, ne treba ni pisati sta taj igrac donosi, kad imas priliku privuci takvog igraca, ne pitas koliko kosta, svaka marka ce se isplatiti...
Sarajevo i Liverpool
-
nerkolfc
-
Kontakt:
A jes loše odrađen ocaj prelazni rok haos, da mi nismo imali šanse nikog dovesti od obih velikih imena nema mi smisla, zašto nisu pokusali Depaya dzabice dovesti da igra u napadu. Iduce sezone nece biti igraca dobrog da ga mozes dovesti svi ove sezone mijenjaju klubove.
-
Brokula
-
Kontakt:
nerkolfc je napisao/la: ↑27 avg 2021, 02:06
A jes loše odrađen ocaj prelazni rok haos, da mi nismo imali šanse nikog dovesti od obih velikih imena nema mi smisla, zašto nisu pokusali Depaya dzabice dovesti da igra u napadu. Iduce sezone nece biti igraca dobrog da ga mozes dovesti svi ove sezone mijenjaju klubove.

NEW: Liverpool have made an opening move for Brighton midfielder Yves Bissouma. The midfielder has been on Jurgen Klopp’s radar for some time, and the Anfield club have now made an official enquiry. #awlive [@TonyBanksXP]
https://t.co/xldZxAHiMI
Kakva tuga, cijeli prelazni rok sam plakao da ga Arsenal dovede. Sila igrac
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
Arvid
-
Kontakt:
Nije dugo trebalo

I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
-
nerkolfc
-
Kontakt:
Ma zna se da nećemo nikog dovoditi, ali opet dobra je ekipa i nadam se najboljem.
-
YNWA
-
Kontakt:
nerkolfc je napisao/la: ↑27 avg 2021, 12:17
Ma zna se da nećemo nikog dovoditi, ali opet dobra je ekipa i nadam se najboljem.
Imamo mi dovoljno dobru ekipu da uzmemo ligu i ligu prvaka, niko nije favorit protiv nas kad smo kompletni...
Ovdje je vise zal za tim sto se ne iskoristi to gdje sw trenutno nalazimo da privucemo igrace koji ce nam omoguciti da i u godinama koji dolaze budemo tu gdje jesmo...
Pa najbolje mi znamo kako je kad najbolji igraci ne zele doci, pa onda bacas milione na polovnjake, bojim se da se ponovo ne vratimo u period kad mozes dovesti samo Lallanu i sl, da budemo gdje je sad Arsenal...
Sarajevo i Liverpool
-
Torres_9
-
Kontakt:
YNWA je napisao/la: ↑27 avg 2021, 12:31
nerkolfc je napisao/la: ↑27 avg 2021, 12:17
Imamo mi dovoljno dobru ekipu da uzmemo ligu i ligu prvaka, niko nije favorit protiv nas kad smo kompletni...
Ovdje je vise zal za tim sto se ne iskoristi to gdje sw trenutno nalazimo da privucemo igrace koji ce nam omoguciti da i u godinama koji dolaze budemo tu gdje jesmo...
Pa najbolje mi znamo kako je kad najbolji igraci ne zele doci, pa onda bacas milione na polovnjake, bojim se da se ponovo ne vratimo u period kad mozes dovesti samo Lallanu i sl, da budemo gdje je sad Arsenal...
Pa to i vazi za sve ostale kad su kompletni i zdravi.
Vezni red henderson fab tiago ako odigra 15 tekme u eplu zajedno mozemo biti na konju obzirom historiju povreda kod pomenutih, ostali veznjaci ni blizu kvaliteta za sampionsku ekipu
U napadu ostajes na origiju, dva afrikanca idu na afcon.
Smijesno koliko united,celzi i city imaju duboku rotaciju naspram nas.
Bissouma su mogli dovesti za 30m, Raphinhu za 40 sigurno a boli ih qrc jer moraju produzit ugovore igracama

-
qaa18
Potpiso Klarkson, eto vidite da se i dovode pojacanja!
CPOJ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.