FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
navijači Barce na temi Bayerna podržavaju državni projekat Reala, e svgm
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sad je Ginter udarna vijest.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Koja sramota da se uopste igraci tipa Jonas Hofmann i M. Ginter dovode u vezu sa Bayernom..ovo je postalo za povratiti..
Na prvu transfer tipa Rodea i Rudya, isto tako mogao bi bezveze uzimati minute Nianzouu.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- farinelli123
- Kontakt:
To je sindrom trenera iz koji su vodili manje klubove i morali da se krpe sa igračima. Kao kad izvedeš coveka koji je ceo život pio “svinjski viski” ( kako su Napoleonove vojskovođe zvale kvas u pohodu na Rusiju) u elitni restoran i on poruči neko krš piće jer ne zna za bolje.
•
Sada zelimo i nekog anonimnog Francuza.
Ovo su sve medijske bombe, ne treba ih citati do 31.8. Do sada veliko razocarenje, posebno jer se ne mozemo rijesiti igraca koji su na nivou Kolna.
Ovo su sve medijske bombe, ne treba ih citati do 31.8. Do sada veliko razocarenje, posebno jer se ne mozemo rijesiti igraca koji su na nivou Kolna.
-
- Kontakt:
Isto sam pomislio prije par dana. Ali ajde naucit ce Nagelsmann. Nije ti ovo Hoffenheim, sta ce ti Ginter, Hofmann.farinelli123 je napisao/la: ↑27 avg 2021, 13:28To je sindrom trenera iz koji su vodili manje klubove i morali da se krpe sa igračima. Kao kad izvedeš coveka koji je ceo život pio “svinjski viski” ( kako su Napoleonove vojskovođe zvale kvas u pohodu na Rusiju) u elitni restoran i on poruči neko krš piće jer ne zna za bolje.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- farinelli123
- Kontakt:
Nagelsman i ajde, sto kažeš ima vremena. Ali Kovač dodje i traži Kevina Vogta. Taj fazon.Bundesliga je napisao/la: ↑27 avg 2021, 13:52Isto sam pomislio prije par dana. Ali ajde naucit ce Nagelsmann. Nije ti ovo Hoffenheim, sta ce ti Ginter, Hofmann.farinelli123 je napisao/la: ↑27 avg 2021, 13:28To je sindrom trenera iz koji su vodili manje klubove i morali da se krpe sa igračima. Kao kad izvedeš coveka koji je ceo život pio “svinjski viski” ( kako su Napoleonove vojskovođe zvale kvas u pohodu na Rusiju) u elitni restoran i on poruči neko krš piće jer ne zna za bolje.
•
-
- Kontakt:
Ma Kovac nije znao sta ce s Mullerom, Lewandowskim. Logicno da ce trazit Vogta i takve igracefarinelli123 je napisao/la: ↑27 avg 2021, 13:55Nagelsman i ajde, sto kažeš ima vremena. Ali Kovač dodje i traži Kevina Vogta. Taj fazon.

Doduse Nagelsmannu ne daju 10 miliona za igraca. Sta bi on trebao dovesti za 10-15 miliona. Mozes dovest ili nekog talenta ili teskog polovnjaka. Nije sve ni do njega, a tog sirotinjskog mentaliteta se treba otarasit svakako.
I am not yet born; O hear me.
Hofmann i Ginter su baš ono loši transferi, momci skoro 30 godina imaju, maltene završil sav svoj razvoj, Bayern bi im samo finansijski bio peak karijere.
Hoffman i Ginter idu uz klupsku politiku.
Zapravo je to klasična Bayernovska transfer pijaca.
Zapravo je to klasična Bayernovska transfer pijaca.
Ginter je dobar igrac, reprezentativac. Hoffman bez veze. Cekam Neuhausa sljedece sezone free.
Ja citavo vrijeme mijesam Hofmanna i Herrmanna
Ja zaista ne znam sta ce nam Hofmanna, solidan igrac i nista vise od toga. Perisic je bio duplo bolja akvizicija.
Ja zaista ne znam sta ce nam Hofmanna, solidan igrac i nista vise od toga. Perisic je bio duplo bolja akvizicija.
Hej biće baš smiješno kad dovedemo Jonasa Hofmanna za back up krilo, Coman naravno povrijeđen i uđe Hofmann-aga protiv Barce ko Perišić(klasična Bayernovska transfer pijaca) na lijevo krilo i siluje komplet odbranu, ono prava zabava za porodicu ko Quattro sladoled.
Meni fali karta za kolegu, javi ako budes imao jednu viska
Okej, prošle godine Roca kao potencijal, faktor iznenađenja da može mnogo. Sarr kao zamjena da Pavard odmara, ali može li mi neko objasniti što je ove sezone doveden Omar Richards? Da je mlađi rekao bih talenat, potencijal, čovjek ima 23 godine.
Kratak osvrt na dešavanja u Minhenu i pitanje potencijalnih igrača u našem timu.
Jonas Hofmann ima 29 godina, ugovor do 2023. godine i sigurno neće biti jeftiniji od 10 miliona eura. Ne može se ovaj Hofmann uspoređivati sa onim iz BvB-a, dosta je napredovao, jako borben igrač i prije svega igrač od zadatka (max profesionalno obavlja sve). Nije ni blizu vrhunskog igrača ali kao igrač za rotacije jako dobar. Recimo Perišić je bolji, ali Perišićeva plata je sigurno 2x veća u odnosu na Jonasa.
Ginter, isto kao za Hofmanna. Čovjek je napredovao, u najboljim godinama 27, sljedeće godine mu ističe ugovor i što ga ne bi uzeli sljedeće godine besplatno? Njemački reprezentativac, rekao bih u ovom trenutku čak kvalitetniji ili na nivou Sulea. Ima svojih crnih minuta, ali uz kvalitetnije saigrače, vjerujem da bi bio odličan fit za nas.
Ne znam što sam spominjao Neuhausa, mislio sam da mu ističe ugovor na kraju sezone a on je produžio do 2024. g.
Sabitzeru ističe ugovor na kraju sezone, Bayern se tu žestoko vaga.
Spominje se Dalot iz Uniteda, zaista ne znam odakle su nas povezali s tim igračom.
I posljednji igrač koji se povezuje sa nama je Romain Faivre, igrač Bresta. Počeli su mi ići na živce sa ovim francuskim igračima.
Jonas Hofmann ima 29 godina, ugovor do 2023. godine i sigurno neće biti jeftiniji od 10 miliona eura. Ne može se ovaj Hofmann uspoređivati sa onim iz BvB-a, dosta je napredovao, jako borben igrač i prije svega igrač od zadatka (max profesionalno obavlja sve). Nije ni blizu vrhunskog igrača ali kao igrač za rotacije jako dobar. Recimo Perišić je bolji, ali Perišićeva plata je sigurno 2x veća u odnosu na Jonasa.
Ginter, isto kao za Hofmanna. Čovjek je napredovao, u najboljim godinama 27, sljedeće godine mu ističe ugovor i što ga ne bi uzeli sljedeće godine besplatno? Njemački reprezentativac, rekao bih u ovom trenutku čak kvalitetniji ili na nivou Sulea. Ima svojih crnih minuta, ali uz kvalitetnije saigrače, vjerujem da bi bio odličan fit za nas.
Ne znam što sam spominjao Neuhausa, mislio sam da mu ističe ugovor na kraju sezone a on je produžio do 2024. g.
Sabitzeru ističe ugovor na kraju sezone, Bayern se tu žestoko vaga.
Spominje se Dalot iz Uniteda, zaista ne znam odakle su nas povezali s tim igračom.
I posljednji igrač koji se povezuje sa nama je Romain Faivre, igrač Bresta. Počeli su mi ići na živce sa ovim francuskim igračima.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Official: Bayern's group stage schedule
14 Sep (21:00) Barcelona G
29 Sep (21:00) D. Kiev D
20 Oct (21:00) Benfica G
2 Nov (21:00) Benfica D
23 Nov (18:45) D. Kiev G
8 Dec (21:00) Barcelona D
14 Sep (21:00) Barcelona G
29 Sep (21:00) D. Kiev D
20 Oct (21:00) Benfica G
2 Nov (21:00) Benfica D
23 Nov (18:45) D. Kiev G
8 Dec (21:00) Barcelona D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 3 gosta.