NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
To neka tajna objavit koliko se prodalo karti? Svaki klub objavi u drugom poluvremenu utakmice koliko se karti prodalo! Dinamo sa Šerifom prodao 8015 ulaznica javilo na stadionu,sad ovdje kao samo članovi kluba! EBALI TE ČLANOVI KLUBA,ko da su oni bogovi!!! To nešto bit član kluba!Ako osnovnu informaciju sakrivaš od raje koju svaki klub objavi tokom utakmice i da zato moram bit član kluba,EBO TE TO ČLANSTVO!!! Jel svaku tekmu svaki član kluba kupi kartu za tekmu,kupi kurko! Opet kupuje i dolazi na tekmu obična buranija,od koje eto kao nešto kriješ! Nisam član i neču nikad ni biti jer ne volim kad sam u bilo čemu privilegovan...Ja ču pomoč klub kroz kupovinu ulaznica,rekvizita i dolaskom na tekme,a članstvo to nek drugi ganjaju nisam ta tipa 
::::SAMO ČELIK::::
Ovdje samo mogu biti 2 razloga, zaboravili objavit ili cekaju da se odigra polusezona pa onda izbace ukupan broj
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Dobro ljudi 3 dana pisete da trebaju to objavljivati, da su htjeli do sada prihvatili bi kritiku i objavili.
Nego u subotu jako bitna utakmica ne bi valjalo da nam se desi kiks jer ti pojedine ekipe mogu vec pobjeci 5-6 bodova a i ne bi nas volio gledati nikako u donjem dijelu tabele. Idemo po pobjedu
Nego u subotu jako bitna utakmica ne bi valjalo da nam se desi kiks jer ti pojedine ekipe mogu vec pobjeci 5-6 bodova a i ne bi nas volio gledati nikako u donjem dijelu tabele. Idemo po pobjedu
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Jel tebe neko previše tukao u djetinstvu?zamorano je napisao/la: ↑26 avg 2021, 19:42To neka tajna objavit koliko se prodalo karti? Svaki klub objavi u drugom poluvremenu utakmice koliko se karti prodalo! Dinamo sa Šerifom prodao 8015 ulaznica javilo na stadionu,sad ovdje kao samo članovi kluba! EBALI TE ČLANOVI KLUBA,ko da su oni bogovi!!! To nešto bit član kluba!Ako osnovnu informaciju sakrivaš od raje koju svaki klub objavi tokom utakmice i da zato moram bit član kluba,EBO TE TO ČLANSTVO!!! Jel svaku tekmu svaki član kluba kupi kartu za tekmu,kupi kurko! Opet kupuje i dolazi na tekmu obična buranija,od koje eto kao nešto kriješ! Nisam član i neču nikad ni biti jer ne volim kad sam u bilo čemu privilegovan...Ja ču pomoč klub kroz kupovinu ulaznica,rekvizita i dolaskom na tekme,a članstvo to nek drugi ganjaju nisam ta tipa![]()
P.S.
Lijepo bi bilo da se objavi broj prodatih ulaznica nakon utakmice.
Za Čelik i Zenicu, za crno i crveno...
- celik1945tv
- Kontakt:
Vidjet cemo ima li uprava sluha za navijace ili se puno ne razlikuje od drugih hehe (naravno da se razlikuju ali volio bih kada bi poslusali i ovo jer ocigledno je da svi to zele).
45-ta vrijeme je heroja, rodila se ljubav- Čelik Zenica.
Jest fino pratit sukob unutar Fudine ZI 

- prisonbreak
- Kontakt:
Moje misljenje da treba procjeniti kada nesto objaviti.celik1945tv je napisao/la: ↑26 avg 2021, 23:40Vidjet cemo ima li uprava sluha za navijace ili se puno ne razlikuje od drugih hehe (naravno da se razlikuju ali volio bih kada bi poslusali i ovo jer ocigledno je da svi to zele).
Sve stoji to sto pisete, al i onako vec dosta ima spinovanja, ovo bi bio samo novi materijal. A prica o Celiku kad-tad doci ce opet na red.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
-
dinodino2019
- Kontakt:
Sutra svi na stadion, da vidimo tu ljubav prema klubu
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ovo mi iskreno nema smisla. Svi znaju koliko nas je otprilike bilo na stadionu, i u cemu je onda problem izaci i reci bilo je toliko i toliko? Druga stvar, dijaspora nam se uvijek hvali kako bi oni pomogli, ali ne mogu. Vidimo da ima ljudi koji kupuju po pet ovih donatorskih karti, sto je problem onda i to objaviti?prisonbreak je napisao/la: ↑27 avg 2021, 00:09Moje misljenje da treba procjeniti kada nesto objaviti.celik1945tv je napisao/la: ↑26 avg 2021, 23:40Vidjet cemo ima li uprava sluha za navijace ili se puno ne razlikuje od drugih hehe (naravno da se razlikuju ali volio bih kada bi poslusali i ovo jer ocigledno je da svi to zele).
Sve stoji to sto pisete, al i onako vec dosta ima spinovanja, ovo bi bio samo novi materijal. A prica o Celiku kad-tad doci ce opet na red.
I bas tako sto ne objavis nesto dajes priliku pojedincima da spinuju. Kazes prodali smo 436 karti i 231 donatorsku. Kako to neko moze spinovati? Medjutim, kad ne kazes, moze se naci idiota koji ce reci da su neki ulazili bez karti, neki preko stele itd.
Celik!3,2,2.
- celik1945tv
- Kontakt:
Jutros prolazim kraj Kamberovića i vidim da neko iz kluba snima trening golmana. Aplauz
Ili u najgorem slucaju klepili lovu, jako bitno da se objavi i da se klub oglasi po ovom pitanjuAllGunsBlazing je napisao/la: ↑27 avg 2021, 08:29Ovo mi iskreno nema smisla. Svi znaju koliko nas je otprilike bilo na stadionu, i u cemu je onda problem izaci i reci bilo je toliko i toliko? Druga stvar, dijaspora nam se uvijek hvali kako bi oni pomogli, ali ne mogu. Vidimo da ima ljudi koji kupuju po pet ovih donatorskih karti, sto je problem onda i to objaviti?prisonbreak je napisao/la: ↑27 avg 2021, 00:09Moje misljenje da treba procjeniti kada nesto objaviti.celik1945tv je napisao/la: ↑26 avg 2021, 23:40Vidjet cemo ima li uprava sluha za navijace ili se puno ne razlikuje od drugih hehe (naravno da se razlikuju ali volio bih kada bi poslusali i ovo jer ocigledno je da svi to zele).
I bas tako sto ne objavis nesto dajes priliku pojedincima da spinuju. Kazes prodali smo 436 karti i 231 donatorsku. Kako to neko moze spinovati? Medjutim, kad ne kazes, moze se naci idiota koji ce reci da su neki ulazili bez karti, neki preko stele itd.
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
- celik1945tv
- Kontakt:
Čekat ćemo subotu da vidimo hoće li nas poslušati hahaha
Nece te niko poslusat ako ne predlozis na skupstini, digni se i progovori.Za to postoji članstvo.Mi sve mislimo da ce se samo nesto napraviti pisanjem po forumima a da guzicu ne dignemo.Da se moze nesto napraviti pisanjem po portalima i forumima davno bi napravili drzavu kolko smo aktivni po njima.J.ebo ti to znam ja nas.celik1945tv je napisao/la: ↑27 avg 2021, 11:19Čekat ćemo subotu da vidimo hoće li nas poslušati hahaha
Ovo je u najmanju ruku nekorektno govoriti za ljude koji su kao clanovi kluba stali u najteze vrijeme za klub da se ne ugasi, a tu mislim na svakog onog ko je dao doprinos bilo kakav. Omalovazavanje i vrijedjanje ljudi koji to sigurno ne zasluzuju nije u redu. Clanstvo znaci konkretno djelovanje za klub, a ti to gledas kao da je neki visi stalez u pitanju. Clanstvo je temelj kluba. Za klub su bitni i clanovi, ali i oni koji to nisu, bitni su svi navijaci i simpatizeri. Svi su potencijalni clanovi kluba i ne treba se praviti jaz izmedju clanova i onih koji to nisu. Clanovi imaju svoja prava i detaljnije znaju stanje kluba, oni koji to nisu imaju uvijek mogucnost to postati, ako ne zele opet zasluzuju odredjene informacije vezane za svoj klub. Uostalom, na taj nacin ih se priblizava da postanu clanovi kluba. Svako opet daje doprinos na svoj nacin. Ipak, jasno je da ce informisanje biti vise povrsno za one koji nisu clanovi. Balans mora postojati, ako zelimo da prica napreduje.zamorano je napisao/la: ↑26 avg 2021, 19:42To neka tajna objavit koliko se prodalo karti? Svaki klub objavi u drugom poluvremenu utakmice koliko se karti prodalo! Dinamo sa Šerifom prodao 8015 ulaznica javilo na stadionu,sad ovdje kao samo članovi kluba! EBALI TE ČLANOVI KLUBA,ko da su oni bogovi!!! To nešto bit član kluba!Ako osnovnu informaciju sakrivaš od raje koju svaki klub objavi tokom utakmice i da zato moram bit član kluba,EBO TE TO ČLANSTVO!!! Jel svaku tekmu svaki član kluba kupi kartu za tekmu,kupi kurko! Opet kupuje i dolazi na tekmu obična buranija,od koje eto kao nešto kriješ! Nisam član i neču nikad ni biti jer ne volim kad sam u bilo čemu privilegovan...Ja ču pomoč klub kroz kupovinu ulaznica,rekvizita i dolaskom na tekme,a članstvo to nek drugi ganjaju nisam ta tipa![]()
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
-
PonosniSmogovci
- Kontakt:
Pravi primjer osobe i mentaliteta koji je doveo Čelik gdje jeste sada. Ovakvi bi i dan danas prije podržali investitora iz Maroka nego ove momke.zamorano je napisao/la: ↑26 avg 2021, 19:42To neka tajna objavit koliko se prodalo karti? Svaki klub objavi u drugom poluvremenu utakmice koliko se karti prodalo! Dinamo sa Šerifom prodao 8015 ulaznica javilo na stadionu,sad ovdje kao samo članovi kluba! EBALI TE ČLANOVI KLUBA,ko da su oni bogovi!!! To nešto bit član kluba!Ako osnovnu informaciju sakrivaš od raje koju svaki klub objavi tokom utakmice i da zato moram bit član kluba,EBO TE TO ČLANSTVO!!! Jel svaku tekmu svaki član kluba kupi kartu za tekmu,kupi kurko! Opet kupuje i dolazi na tekmu obična buranija,od koje eto kao nešto kriješ! Nisam član i neču nikad ni biti jer ne volim kad sam u bilo čemu privilegovan...Ja ču pomoč klub kroz kupovinu ulaznica,rekvizita i dolaskom na tekme,a članstvo to nek drugi ganjaju nisam ta tipa![]()
Ja koliko vidim ovdje samo zamjera sto se nije prikazalo broj prodanih karata/ donatorski karata ostalo ja licno ni jedne jedine primjerke na rad uprave nemam. Zato cu i ovaj put uzeti 4 donatorske karte ali u slucaju da do sljedeceg kola ne bude prikazano ja odustajem dok se ne objasni zbog cega i zasto. Razlog postoji to je 100%
Bezveze ste se uhvatili te teme, ali to je dokaz da je stanje u klubu dobro dok nam je problem hoce li prikazati broj prodanih ulaznica.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Ne mogu da vjerujem da se neobjavljivanje broja prodanih karata digao na nivo problema, pa čak da će neki odustajati od kupovine ako se iste ne budu objavljivale. 
#samoČelik
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.