Fakat je sramota da City tolike pare troši na pojačanja, a u napadu ti igra nekakav Gabriel JesusProfesor je napisao/la: ↑27 avg 2021, 11:34Cudi? Pa covjek je dobar egzekutor cak i u ovim godinama. Upravo ono sto fali ovom Citiju. Da ne bi sa Jesusom valjda napadali CL?
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Shategabri
- Kontakt:
Re: English Premier League
Koševo Zapad
Rona je kriv što u Juventusu igraju bukve poput Bernardeskija, Ramseya, Morate, Rabiota, Sandra, Danila.... 
Čovjek nema motiva igrati za takav tim. U City ide po titule i najveću pozornicu. Radi keša ne ide garant.
Čovjek nema motiva igrati za takav tim. U City ide po titule i najveću pozornicu. Radi keša ne ide garant.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Da je osvojio LP sa Juventusom, ubijeđen sam da ne bi išao u City. Mora uzeti LP sa tri različita tima, radi toga još ima volje igrati ozbiljan fudbal. Mislim da Ballon nije opcija u ovim godinama.
Bit će zanimljivo vidjeti hoće li prvi put uzeti broj 10 ili će Sterling se poklopiti ušima ili ipak nešto treće.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Broj 10 je dobio Grealish koliko sam upratio...
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- f0rest1946
- Kontakt:
+1
Samo nek bjezi iz propalog Juventusa, kakve sve krampe igraju majko mila
Juventus je i propao zbog dovođenja Ronalda, sjebao im je čitav wage strukture. Vjerujem da su Allegri i igrači napravili dernek kad je napustio trening centar.f0rest1946 je napisao/la: ↑27 avg 2021, 13:02+1
Samo nek bjezi iz propalog Juventusa, kakve sve krampe igraju majko mila![]()
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Pa cudi da, ne znam sta je vama pojedinim tu cudno. Juventus je igrao bolje sa vise manje istim igracima, cak je davao i vise golova. Pa vise golova su dali u Seriji A recimo sezone 17/18 kad im je glavna napadacka uzdanica bio debeljkasti Gonzalo Higuain nego i u jednoj sezoni otkad je Ronaldo dosao. Ima on brojke u to nema sumnje, al poprilicno i ugusi sve oko sebe, trpa se u sve, a u tim okolnostima i nije cudno da neko njegovog kalibra da cca 30 golova u toj ligi.
Koji igrači? Pa tamo nemaš 3 igrača da valjaju. Vjerujem da je Ronaldo kriv i za to. 
Koliko Rabiot i Ramsey gutaju na sedmičnoj osnovi?
Koliko Rabiot i Ramsey gutaju na sedmičnoj osnovi?
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
- f0rest1946
- Kontakt:
Šta je tu Ronaldo krivOtelo je napisao/la: ↑27 avg 2021, 13:40Juventus je i propao zbog dovođenja Ronalda, sjebao im je čitav wage strukture. Vjerujem da su Allegri i igrači napravili dernek kad je napustio trening centar.f0rest1946 je napisao/la: ↑27 avg 2021, 13:02+1
Samo nek bjezi iz propalog Juventusa, kakve sve krampe igraju majko mila![]()
- f0rest1946
- Kontakt:
Cristiano Ronaldo for Juventus:
- Fastest Juve player to score 100 goals
- Most goals scored in Serie A since joining
- Most MOTM awards in Serie A
- Most match winners scored in Serie A
- Most goals scored by a Juve player in UCL
Slabo nek su ga otjerali, zato sad Moratu imaju koji ce zabiti 60 golova u sezoni

- Fastest Juve player to score 100 goals
- Most goals scored in Serie A since joining
- Most MOTM awards in Serie A
- Most match winners scored in Serie A
- Most goals scored by a Juve player in UCL
Slabo nek su ga otjerali, zato sad Moratu imaju koji ce zabiti 60 golova u sezoni
- AshburtonG
- Kontakt:
WTF, ljudi krivicu bacaju na dovodjenje najboljeg ili drugog najboljeg igraca svih vremena, a ne na dovodjenje krampi i polovnjaka. To samo mogu navijaci Juventusa. 
Pitanje za navijace Spursa tj Lillarda 
Ko ce biti u zadnjoj liniji za dalje? Romero bi se trebao ubaciti u prvu postavu kako vrijeme bude odmicalo, to mi se cini logicnim. Sad ko bu ispao Dier ili Sanchez, Dier mozda u vezi, igra sa 3 iza? E da isto kaj sa Tangangom, to se ozbiljno racuna da on igra isprve ili.
Bitne stvari, treba mi za fantasy
Ko ce biti u zadnjoj liniji za dalje? Romero bi se trebao ubaciti u prvu postavu kako vrijeme bude odmicalo, to mi se cini logicnim. Sad ko bu ispao Dier ili Sanchez, Dier mozda u vezi, igra sa 3 iza? E da isto kaj sa Tangangom, to se ozbiljno racuna da on igra isprve ili.
Bitne stvari, treba mi za fantasy
ARSENAL4ever
Navijaci Uniteda po twitteru ubjedjuju sebe da United zapravo planira preoteti Ronalda u zadnji cas 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- nextterrain
- Kontakt:
Manchester United manager Solskjaer: “Cristiano Ronaldo? We've always had a good communication. Bruno has been talking to him as well and he knows what we feel about him. If he was ever going to move away from Juventus, he knows WE ARE HERE”. #MUFC #Ronaldo
“Cristiano is a legend of this club, the the greatest player of all time if you ask me. I was fortunate enough to play with him. I coached him when I got my job. Let's see what happens”
Sad ce ih City navuci da plate 50mil i dadnu mu ugovor na 3 godine.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Mozda je utrka Uniteda za potpis samo da bi mogli reci ako ode u City, nije htio Ronaldo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.