Sa žutaljom, šetnja do finala.
FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Moguci protivnici Barcelone i zelim im sve najgore, kao i svim ostalim ekipama.
A ti ako nisi navijac ove Barcelone, onda pisi na temi ekipe za koju navijas.
Izvini. Nisam znao da ti moras dati odobrenje da se pise na temi na kojoj si rekao da neces vise nikada pisati ako se Neymar ne vrati.
Drzi se ti teme PSG. Ocito da te oni vise zanimaju, jer samo o njima ovdje pises.
Nikakve ja zabrane niti odobrenja ne dajem. Ali je suludo ovdje pricati i postavljati srca na pomem PSG-a, Benfike, Arsenala, ili bilo koje druge ekipe...
Nikakve ja zabrane niti odobrenja ne dajem. Ali je suludo ovdje pricati i postavljati srca na pomem PSG-a, Benfike, Arsenala, ili bilo koje druge ekipe...
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 26 avg 2021, 21:16, ukupno mijenjano 1 put.
Ja sa Evanderom se u mnogim stvarima ne slazem nit cemo se slagati, ali ti nista nije pogresno rekao. Imas druge teme gdje mozes pisati (kao i svi naravno) o messiju, pepu, psgu.
Ne glumi uvrijedjenu mladu. Moras shvatiti da ima nas koje boli qurac za te klubove koje spominjes pa i pojedince. A to ne znaci da ih neko ne postuje za njihov trag koji su ostavili, ali oni su proslost i nema potrebe spamati bezveze na ovoj temi.
Ne glumi uvrijedjenu mladu. Moras shvatiti da ima nas koje boli qurac za te klubove koje spominjes pa i pojedince. A to ne znaci da ih neko ne postuje za njihov trag koji su ostavili, ali oni su proslost i nema potrebe spamati bezveze na ovoj temi.
@igrajlopte 🐦
Bas ste me uvrijedili. 

Sto se tice grupe, solidna na kraju ispade. Drugo mjesto nebi trebalo doci u pitanju. Eh sad pitanje je sta i kako kasnije u osmini finala. Bojao sam se da nece Leipzig i Milan doci, to bi bila nocna mora.
Kako god sa ovom ekipom i sa trenerskim magom na klubi je svakako top 16 neki maksimum, uz malo srece kod zrijeba mozda i cetvrtinale se ukaze.
Kako god sa ovom ekipom i sa trenerskim magom na klubi je svakako top 16 neki maksimum, uz malo srece kod zrijeba mozda i cetvrtinale se ukaze.
@igrajlopte 🐦
E svasta. Koliko ti legendo imas godina?

Niko te nije pokusao uvrijediti. Mani se gluposti bolan. Samo moras shvatiti (kosto neces, to je drugi problem) da je doqurcilo gledati postove na ovoj temi i neka srca i slicno o drugim klubovima i igracima. Imas druge teme za te price. Sta je pogresno tu? Prihvati to kao dobronamjerni savjet umjesto neku provokaciju.
@igrajlopte 🐦
Vise od tebe sigurno. A tema je Barcelona, a ne ja. Tako da vrati se temi. Prestani pisati gluposti.ReX je napisao/la: ↑26 avg 2021, 21:24E svasta. Koliko ti legendo imas godina?![]()
Niko te nije pokusao uvrijediti. Mani se gluposti bolan. Samo moras shvatiti (kosto neces, to je drugi problem) da je doqurcilo gledati postove na ovoj temi i neka srca i slicno o drugim klubovima i igracima. Imas druge teme za te price. Sta je pogresno tu? Prihvati to kao dobronamjerni savjet umjesto neku provokaciju.
- jasonstatham
- Kontakt:
Zaboli me lijevo mudo vs baš me zaboli desno mudo.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Jesam li ja nesto propustio ili je ovaj Moriba postao mjesavina Xavija i Inieste, kakvi se ovo bonusi spominju za njegove agente
ako je istina nidje veze, lik odigrao par utakmica u kojima nista posebno nije pokazao a ponasaju se ko da prodaju mega zvijezdu

Likovi fakat nisu dobri. Čuj hoće na ruke 15 miliona.
E baš da vidimo ko će im dati.
Na sličan način je, u vakat, i izvjesni Jordi Mboula otišao u Monaco i od tada mu se gubi svaki trag. Transfermarkt kaže da su ga Kneževi seljakali po posudbama i onda prodali Mallorci za 1.7 miliona. Prvobitno je Monaco platio Barceloni 3 miliona za aktivaciju klauzule.
Može se reći da se i Xavi Simmons zajebo. Više bi šansi dobio u Barceloni, nego što će u PSG-u.

Na sličan način je, u vakat, i izvjesni Jordi Mboula otišao u Monaco i od tada mu se gubi svaki trag. Transfermarkt kaže da su ga Kneževi seljakali po posudbama i onda prodali Mallorci za 1.7 miliona. Prvobitno je Monaco platio Barceloni 3 miliona za aktivaciju klauzule.

Može se reći da se i Xavi Simmons zajebo. Više bi šansi dobio u Barceloni, nego što će u PSG-u.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ne zna se ko je maloumniji u cijeloj prici, Moriba ili njegov agent.
Cisto sumnjam da je Ilaix toliko inteligentan da sam pravi ovaj cirkus. Bice da je do nenormalnih menagera koji ga prave budalom.
Cisto sumnjam da je Ilaix toliko inteligentan da sam pravi ovaj cirkus. Bice da je do nenormalnih menagera koji ga prave budalom.
Mislim da mu je i stari previše upleten u sve. Često se povlači po medijima i nešto komentariše.
Uglavnom, frajer je produžio i sa 16 godina dobio preko 500k. Sad ne znam koliko traže, ali sigurno nisu razumni zahtjevi s obzirom na to kako se ponašaju u cijeloj situaciji (nisu se otvoreno bunili što je izostavljen sa priprema).
Problem je sad koliko god da mu daš, morat ćeš dobro podebljat da bi produžio Ansua i Pedrija, jer su realno daleko bolji i dokazaniji.
Uglavnom, frajer je produžio i sa 16 godina dobio preko 500k. Sad ne znam koliko traže, ali sigurno nisu razumni zahtjevi s obzirom na to kako se ponašaju u cijeloj situaciji (nisu se otvoreno bunili što je izostavljen sa priprema).
Problem je sad koliko god da mu daš, morat ćeš dobro podebljat da bi produžio Ansua i Pedrija, jer su realno daleko bolji i dokazaniji.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ma ne dati mu nista, nek ide gdje hoce. Vezni red ionako nije problem, ima tih mladih dobrih pofin broj, ta budaletina nek ide u Tottenham 

- Felixians4
- Kontakt:
Nisu isti primjeri, ovaj je ipak već itekako primirisao top nivou, u EL Clasicu se fino prikazao. Oni su ipak ko djeca prebjegli što se događa i svim top klubovima,svake godine po nekoliko ozbiljnih talenata prebježe. Xavi SiMons je u pitanju,ne Ben Simmons. Tako ima i Ben SiMons koji je vrstan tricaš. Mogao bi se on vratiti,taman ako Xavi bude trener.messilla je napisao/la: ↑27 avg 2021, 19:27Likovi fakat nisu dobri. Čuj hoće na ruke 15 miliona.E baš da vidimo ko će im dati.
![]()
Na sličan način je, u vakat, i izvjesni Jordi Mboula otišao u Monaco i od tada mu se gubi svaki trag. Transfermarkt kaže da su ga Kneževi seljakali po posudbama i onda prodali Mallorci za 1.7 miliona. Prvobitno je Monaco platio Barceloni 3 miliona za aktivaciju klauzule.![]()
U svakom slučaju, Barca je veoma loše odradila pripremu za post Messi fazu koja se mogla dogoditi i prije i kasnije, a sad je na novom/starom predsjedniku da ponovno stvori klub kakav je podignuo početkom ovog milenija.
Dat ce Tottenham, potreban je takav igrac. Momak je neosporan talent, mozda ispadne igrac.messilla je napisao/la: ↑27 avg 2021, 19:27Likovi fakat nisu dobri. Čuj hoće na ruke 15 miliona.E baš da vidimo ko će im dati.
![]()
Na sličan način je, u vakat, i izvjesni Jordi Mboula otišao u Monaco i od tada mu se gubi svaki trag. Transfermarkt kaže da su ga Kneževi seljakali po posudbama i onda prodali Mallorci za 1.7 miliona. Prvobitno je Monaco platio Barceloni 3 miliona za aktivaciju klauzule.![]()
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Barem prema trenutnom pisanju medija, problem je upravo ta naknada agentu i porodici. Tottenham je spreman da plati Barceloni oko 20 miliona, što ovi i traže.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Vrhunski posao. 20 miliona uzeli za klinca koji je odigrao svega par seniorskih utakmica. Svakako će propasti.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Naci ce kompromis, nije da ima nekih velikih opcija.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.