Nema mobitela, ostali smo uskraceni. Hoce li Asim prosvercati koju nulericu
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
-
samoposmatram
- Kontakt:
Interesuje me jeli bogata jelima sa ovog podneblja, ili je tuna steak i infrakt kobe meso iz djapana.
Birali gosti izmedju halal steak i halal ribe.samoposmatram je napisao/la: ↑27 avg 2021, 18:04Interesuje me jeli bogata jelima sa ovog podneblja, ili je tuna steak i infrakt kobe meso iz djapana.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Erdoganu brutalno dosadno bilo na svadbi. Niko beknuti na turskom nezna sem merhaba naslsn.
Cujem ga pita Ekmek. Vice Dzaferovic vidi ga sto kmeci.
Cujem ga pita Ekmek. Vice Dzaferovic vidi ga sto kmeci.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Mogo sam sad sogana.Neutral je napisao/la: ↑27 avg 2021, 18:08Birali gosti izmedju halal steak i halal ribe.samoposmatram je napisao/la: ↑27 avg 2021, 18:04Interesuje me jeli bogata jelima sa ovog podneblja, ili je tuna steak i infrakt kobe meso iz djapana.
405 miliona poklona Federaciji.
Mozes mnogo toga uciniti..
Za dva mjeseca te pare Ce se pojesti kroz tople regrese i slicne stvari niko nece se sjecati da je nas entitet dobio na poklon skoro pola milijarde, entitetic od 2 miliona ljudi a niko nece osjetiti nista
Mozes mnogo toga uciniti..
Za dva mjeseca te pare Ce se pojesti kroz tople regrese i slicne stvari niko nece se sjecati da je nas entitet dobio na poklon skoro pola milijarde, entitetic od 2 miliona ljudi a niko nece osjetiti nista
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Pare za budžetlije i ništa više.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Ronhil na sastanku, nema zastave tzv entiteta
- Marsal
- Kontakt:
Na ovakav dan je van Gogh sebi uho odsjeko.FoSte95 je napisao/la: ↑27 avg 2021, 17:49joj dana savršen za ubit se, razmišljaš o hiljadu stvari a sve crnje do crnjeg. Završio fax, radio istovremeno tačnije teglio, onda godina pripravničkog, pa položiš stručni, sve to završiš i onda se opet nađeš na početku da tražiš posao gdje ćeš tegliti za 500-600 km![]()
I meni je baš depresivan iz 1000 razloga.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
jolicnikola
- Kontakt:
kad ovako zahladi, a kraj avgusta je, znaš da je decembar sve bliže, a i za 10-ak dana je Ćamilin rođendan
Pola gajbe pod noge i do ponoci si resetiranMarsal je napisao/la: ↑27 avg 2021, 18:55Na ovakav dan je van Gogh sebi uho odsjeko.FoSte95 je napisao/la: ↑27 avg 2021, 17:49joj dana savršen za ubit se, razmišljaš o hiljadu stvari a sve crnje do crnjeg. Završio fax, radio istovremeno tačnije teglio, onda godina pripravničkog, pa položiš stručni, sve to završiš i onda se opet nađeš na početku da tražiš posao gdje ćeš tegliti za 500-600 km![]()
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
jolicnikola je napisao/la: ↑27 avg 2021, 19:02kad ovako zahladi, a kraj avgusta je, znaš da je decembar sve bliže, a i za 10-ak dana je Ćamilin rođendan

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Marsal
- Kontakt:
Nema mi više đe statRigoletto je napisao/la: ↑27 avg 2021, 19:04Pola gajbe pod noge i do ponoci si resetiranMarsal je napisao/la: ↑27 avg 2021, 18:55Na ovakav dan je van Gogh sebi uho odsjeko.FoSte95 je napisao/la: ↑27 avg 2021, 17:49joj dana savršen za ubit se, razmišljaš o hiljadu stvari a sve crnje do crnjeg. Završio fax, radio istovremeno tačnije teglio, onda godina pripravničkog, pa položiš stručni, sve to završiš i onda se opet nađeš na početku da tražiš posao gdje ćeš tegliti za 500-600 km![]()

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
samoposmatram
- Kontakt:
Tacno cu morati doci u Zenicu da se ubijemo skupa; ti, Šemsa, ja i okupit ćemo još par forumaša alkoholičara. Žena neće biti.
1. Šta će nam?
2. Ne znamo nikakve
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Održan sastanak delegacija Turske i BiH, prisustvovali i SNSD-ovi ministri
Dvorska luda.
Ne kazu bolan dzaba da je vas i srbe isti ku rac pravio i oni tako o holidej in naciji muhabete, a Nacertanije,"sveti srbski spis "govori o Bosnjacima tri vjeroispovjesti
Pisaju se po "ocu nacije "Vuku Karadzicu ".
Selame te Bosanski kraljevi koji se Bosnjanima nazivahu vjekovima
Doduse vasa povijest i pocinje 91,halali
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.