Edin Džeko
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
Jesu utrenirali ovo sa autom... Perisic dobro baca, Dzeko dobar u skoku jos Lautaro da popravi nisanske sprave. Svaki aut opasnost 
Daj Vidala, on mu je namjestio gol proslu tekmu. Hakan van'.
Calanoglu odron veceras.
- NerminFatic
- Kontakt:
On se fakat toliko trosi vracanjem u odbranu da ne raumijem da li to Inzaghi trazi od njega. Malo je takvih napadaca da to mogu i hoce a on i u 35-oj istrci, ali onda napad samo odgleda jer ne moze ispratiti eventualnu kontru. Nejasno mi to jer iscijedit covjeka ko krpu.
ovaj turcin ne postoji u posjedu lopte. bezveze igrac. bljesne dvaput u 90 min. nikad nije prevazisao ni Leverkusen.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Al sto ovoliko duboko silazi po loptu…
Kako tecnije igraju kad je Vidal tu.
Tražiti od Džeke da igra ovo što igra večeras je zločin...
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
Dzeko zacementiran na 9-ci kako smo i mislili.
Ne mogu vjerovati kakvim sebičnim igračima je okružen, niko ni ne pomišlja da mu doda u šesnaestercu.
- prisonbreak
- Kontakt:
Cora-Lautaro mogu biti ubitacni

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Solidan večeras. Inter također nije Bog zna šta pokazao večeras. Džeko sa ovakvim defanzivnim zadacima neće moći doći do izražaja.
bošnjanin
Ovaj je ko Mancini jer Dzeko se trosi gdje netreba ali on se pita.Veceras lopte opalio nije jer nije ni imo sanse.
Zabi ovaj dva gola za 20 minuta, mogao bi Džeko narednu početi s klupe. 

Ma kakvi, ne moze ovaj Inter bez devetke. Prije ce Martinez.
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Je li to vec trener ne valja ?

bice ovo taman kako treba biti, 3 napadaca, puno tekmi.
vjerujem da bi u nekim mogao poceti sa svima.
dzeko je i bez gola pokazao sta znaci i zasto mora igrati, samo morace malo na rucnu, previse se bas trosi defanzivno i ostaje bez snage za naprijed.
btw, ipak su bolji od rome:-)
vjerujem da bi u nekim mogao poceti sa svima.
dzeko je i bez gola pokazao sta znaci i zasto mora igrati, samo morace malo na rucnu, previse se bas trosi defanzivno i ostaje bez snage za naprijed.
btw, ipak su bolji od rome:-)
Dobro je odigrao, al' ova defanzivna zadaca ga slomi. Ponekad pomislim da on ovo sam radi instiktivno, a da se ne trazi od njega ovoliko vracanje i izlazenje na centar po loptu. Gledam mu 'heatmap' na sofascore kao da je kosarku igrao. Citav teren pokriven a 'najuzarenije' pred njihovim i svojim golom