FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
87
49%
Prolazak u Play off
39
22%
Grupnu fazu
52
29%

Ukupno glasova: 178

napoleon72
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la napoleon72 » 27 avg 2021, 22:20

Danas i strucni stab snosi krivicu, kakve su ono rokade pozicija u pm? Trako pomjeren na desnog beka, Hebib na desetku, Bagaric na krilo, Bodul na spica, Kobiljar na sredinu. I sto yebeni Hebib odigra 90 min, na osnovu cega???
Kad Bodula stane, stane sve, bukvalno smo one man show.

Mersi bistu dignut ispred Koseva. Kakva borba jbt.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Senner
Kontakt:

Post Postao/la Senner » 27 avg 2021, 22:20

NazorUso je napisao/la:
27 avg 2021, 21:55
Samo da se yebeni Hebibovic vise makne iz tima. Daj Buljubasica, Imamovica, bilo koga... Ovo vise jede dzigeru, ne moze pod kozu !
Ekipi i Sablicu puna podrska !!!
Kada se Krle vrati tek ima da jedemo muda 😂
Šteta one kontre dva na jedan, ono se moralo zabiti, jbg, idemo dalje, Uprava napolje!!!!

broj6
Kontakt:

Post Postao/la broj6 » 27 avg 2021, 22:23

Puno se zalimo a momci su opet dali sve od sebe, svako koliko je mogao i vise. Fali nam dosta igraca ali Sablicev koncept obecava. Danas prvo poluvrijeme dosta dobro, dosta aktivni igraci. Za nesto vise u drugom poluvremenu fali jos snage. I treneri su to vidjeli ali su pokusali sto duze drzati igrace koji nesto potezom mogu napraviti (Kobiljar, Bodul, Bagaric). Ipak kad su oni izasli jer se ekipa morala osvjeziti, od ove djece nisi mogao puno traziti osim trke. Steta one stative jer bi sve bilo drugacije .. Ali eto ide pauza, nadati se da ce se papirologija rijesiti.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 27 avg 2021, 22:23

Meni je samo krivo to sto ih nismo dobili jer su bili oslabljeni, al ono ljudi bas igrali ultra defanzivu, a vidi se bas da nekako lose igramo kuci, na strani to bolje izgleda.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 27 avg 2021, 22:26

Ništa ni s čim, da se ne lažemo. Ne znam jesmol šutnuli na gol osim one stative... Nije tajna da smo ekipa(bez registrovanih) koja faktički zavisi od jednog čovjeka i ako ima lošiji dan, ako ga neće lopta mi smo potpuno bezopasni a nažalost večeras je tako bilo. Teren isto težak, klizav, nikakav, gadi mi se ovo Koševo. Truda i zalaganja nije falilo i tu im se nema šta prigovoriti, ali nema znanja i to ti je.

Previše škarta u ekipi a doveli smo se u situaciju da moraš igrati neke igrače koji u normalnim okolnostima s normalnom upravom koja će registrovat strane igrače ne bi vidjeli terena. Vezni red najgori danas, Palić i Ramić 0 bodova. Prvi leti ko muha bez glave vazda daleko od svog igrača a drugi pogriješi čim ga malo pritisneš, hiljadu lopti prodao. Bodul im 5 puta maše rukama da izađu malo više da se presing izvrši, oni ko telad gledaju i stoje na centru.

Hebibović glup ko tri kur.ca, uz to i jako bezobrazan. Neće nazad uopšte, desna strana cijeli meč brisani prostor, čudo da nisu ništa iskoristili. Nadam se da je ovo zadnji njegov start.

Pidro najbolji realno vidi se da mu odgovara ovaj sistem. Baš mi je drago da je odigrao konačno jedan dobar meč. Malac Buljubašić u par minuta pokazao da zna lopte, ovo dijete treba brusiti bit će nešto od njega. Ovi ostali što su ušli bolje da nisu... Cmiljanić, njega je @džoker najbolje opisao - ko bambi na ledu. Ahmetović godinu dana izgubi umjesto da je išo ganjat licence i djecu učit, Dervišagić federalni nivo maksimalno itd itd. Imamović doduše sasvim ok, nije loš momak.

Fale nam baš dosta stranci koji bi opet napravili kakav takav balans te donijeli kvalitet i iskustvo. Nemam ništa protiv omladine i to je put kojim moramo ići, ali što sad koristimo je previše, zeleni su. Nemaš koga uvest, nit imaš na koga računat osim Bodula i Bagarića. Kapić kad bi potpisao bilo bi to dosta bolje + Fanimo, Ševelj, Lazić i Oremuš. Najviše mi je žao Sablića koji se fakat trudi, radi ali ne može kad čovjeku fali pola ekipe.

Sabrinicu, Kasuma i ekipu treba motkama tjerati ako iduće sedmice stranci ne budu u kometu, sram i stid da ih bude. Do kad će više lagat, muljat i petljat, ovcama nas prave.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 avg 2021, 22:28

Da se ne lažemo za goli k.urac igramo svih 7 kola.Broj bodova koji imamo je bingo u odnosu na stvarnu igru kakvu igramo,kako mi imamo 13 bodova to ptice na grani znaju,malo je reci više srecom da smo ih skupili nego li kvalitetom.

slika

slika

Dvije domace utakmice,180 minuta igre 0 suteva u okvir gola.

Moje Sarajevo na sta si spalo.

Opet kazem bodovno stanje je više nego odlicno,ali je i lazna slika ove ekipe,ovo sto smo mi igrali 7 kola nije za vise od 7/8/9 mjesta.

Katastrofa,nek je pauza da odmorim malo od njih,ovo je Bogu plakat.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 27 avg 2021, 22:29, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 27 avg 2021, 22:28

Steta sto momci sa sjevera nisu izdegenecili onu ublehu Danca, koji u toku navijanja snima lajv. Spasilo ga sto je dijete bilo s njim !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 27 avg 2021, 22:31

Lose je ovo. Falio je Halid. Niko od ovih omladinacs sto su usli nisu nista uradili... Ramic je isto bio los danas. Kurdic isto losa partija. Pidro je bio dobar recimo. Fali nam ta osmica...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 27 avg 2021, 22:31

miky_hz je napisao/la:
27 avg 2021, 22:28
Da se ne lažemo za goli k.urac igramo svih 7 kola.Broj bodova koji imamo je bingo u odnosu na stvarnu igru kakvu igramo,kako mi imamo 13 bodova to ptice na grani znaju,malo je reci više srecom da smo ih skupili nego li kvalitetom.

slika

slika

Opet kazem bodovno stanje je više nego odlicno,ali je i lazna slika ove ekipe,ovo sto smo mi igrali 7 kola nije za vise od 7/8/9 mjesta.

+1

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 27 avg 2021, 22:31

Bog sami zna sto je nase stalo na domacem terenu.

Potez veceri i realno stanje u zanjoj minuti kad Hebib pusta loptu u atu i udara ga u glavu u aut za njih. Pa majstore sam napusti fudbal
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 27 avg 2021, 22:38

Bagarić me razocarao jer je veceras odigrao preko kurca i meni se cini da se poprilicno stedio iz poznatih razloga. Daj Bože da nije tako ali ovo je njegova ubjedljivo najlosija utakmica. U ovih 70 minuta se nije jasno vidio na terenu. Bodul je imao konstantno marker na sebi i jasno je da ne može sam ali ovaj se samo zavuce negdje kod auta i veceras je ucinak jedno veliko ništa.

Heba je veceras pokazao šta može i zna. Drag mi je i dalje ovdje sam ga poprilicno cesto branio ali lik ne može meda. Evo docelao je igra svoju prirodnu poziciju i opet je to kao i inace. Hvala kralju evo ti vjecna članska al samo se ispiši sam iz igrackog kadra.
JURIŠ

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 27 avg 2021, 22:38

Đokanović, Šabanović, Fanimo, Oremuš, Velkoski, Ševelj, Lazić.
Sedam igrača. 6/7 će bit u prvoj postavi.
Osakaćeni smo bili.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 27 avg 2021, 22:39

Činjenica da smo imali najbolju priliku na utakmici. Da je ono Trakino ušlo druga bi priča bila.
Ne možeš, svaku utakmicu fali milion igrača. I to bitnih igrača, a ne mislim na ove neregistrovane.

Bagarić se tukao s njima, ne stoji da se nije zalagao. Nije imao lopti za nešto konkretno.
Koševo Zapad

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 27 avg 2021, 22:39

miky_hz je napisao/la:
27 avg 2021, 22:28

slika

slika

Upravu si 100%, mi prave igre nemamo od oktobra prosle godine. Da mozes rec da se vidi neki napredak u igri, ne vidi vala. Niko ne zna pritisak napravit, greske u pasovima na 2 metra... Nula, ogromna nula. Sve sto smo uradili u ovim pobjedama je magija Bodula, njega ko zaustavi, zaustavio je Sarajevo.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 27 avg 2021, 22:40

Znaci mogu razumjet frustraciju zbog lose igre i sve to, al da likovi pored i iza mene psuju majku Bodulu, covjeku koji nas je drzo u zivotu ove sezone, nakon dvije sitne greske, i da psuju "majku selefijsku" i salju u gornju maocu Kurdica koji igra citavu sezonu sasvim korektno, to ne mogu nikako, znaci fuj..

Istresaj se na sudiji i protivnicima, ali na Ramicu od 18 godina nemoj, decko je nakon 3 greske istraumiran bio.. uzas fakat

Pidro danas ubjedljivo najbolji, valjda ce graditi na ovome i ostatak sezone odigrati na nivou.

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 27 avg 2021, 22:41

Boli Hebu djoko,ugovor ima jos dvije godine,a nije ga sam sebi dao na potpis :clap: :bih:

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 27 avg 2021, 22:42

Anel Grozni 7
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 avg 2021, 22:42

napoleon72 je napisao/la:
27 avg 2021, 22:20
Danas i strucni stab snosi krivicu, kakve su ono rokade pozicija u pm? Trako pomjeren na desnog beka, Hebib na desetku, Bagaric na krilo, Bodul na spica, Kobiljar na sredinu. I sto yebeni Hebib odigra 90 min, na osnovu cega???
Kad Bodula stane, stane sve, bukvalno smo one man show.

Mersi bistu dignut ispred Koseva. Kakva borba jbt.
U 20 minuti mjenja formaciju i vraca na onu mrtvu koju igramo od 46'famoznu 4 2 3 1.Pri tome vracas tu formaciju gdje nemas kvalitetnog veznog igraca,a da ne govorim da u toj rokadi malog Traku gura na desnog beka,djete tu ne postoji.Bagaric nesto na krilu se guši,veze sa vezom promjena nije imala.Pogotovo sto je rana faza utakmice

Apsolutno i Sablicev kiks.

Odbrana Dizdarevica nas je spasila poraza(i evo kolko pratim Sarajevo nikad bolju odbranu golmana nisam vidio uzivo,ono j.ebe zakone fizike kako je odbranio)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 27 avg 2021, 22:43

Kako sam se nadala, dobro sam se udala...

Ne registruju li oni futavci igrače do sljedeće, treba ih ići istjerati!
The saddest thing in life is wasted talent.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 27 avg 2021, 22:43

Pa zatvorili su ljudi Bagarica i Bodula i to ti je to.
Znaju odakle prijeti najveca opasnost. Znaci samo dva igraca. Nije to kao prije 2,3 godine kad protivnici nisu znali kome ce se taj dan dignuti, da ih siluje.

Fali nam kvaliteta na krilnim pozicijama. O tome sam pisao vec prije. Bilo bi najbolje kad bi Fanima prodali u doveli novo desno i lijevo krilo. Lik mi je totalno omrzio. Uvijek nesto oko njega ili je nezadovoljan ili povrijedjen, goni se tebra u pm.
Dovesti krilo koje je brzo i ima dobar sut. Vise ti ne treba za ovu ligu ima da deru.

Danas sve u svemu sam u ocekivao, da ce biti ovakva tekma posle Slobode.
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 27 avg 2021, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: broj6, HariTz, johntravolta123, pierce, Proximic, SamoDaKazeem, VolimBiH96 i 88 gostiju.