Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Koji gust je gledat utakmicu u kojoj cujes navijace 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Ilic 
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Strašan Inter!
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
kakav danak neiskustvu mladog handanovica
Ronaldo otisao i Inter se odmah opustio..
Ma ne mozes nakon Jurica dovesti ovakvog ublehasa za trenera.
Najjaca stvar je da Vidal igra poprilicno dobro
Najjaca stvar je da Vidal igra poprilicno dobro
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Dobro Inter djeluje pod Inzagijem, mnogo ljepse nego pod Conteom , ali vidjet cemo kako sezona bude odmicala, kako ce to izgledati.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- TheTruth34
- Kontakt:
Definitivno, da bude zanimljivije, ne smije se desit opet da zadnjih 10 kola bude riješeno pitanje prvaka kao prošle godineTheTruth34 je napisao/la: ↑27 avg 2021, 22:53Morat cemo smanjiti na 15 minuta ozbiljnog fudbala,prv kolo svih 90,ovo drugih 45 i opet je previse.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Polako momci, tek je drugo kolo za Inter gotovo.
Sad za sada, ok, nista posebno. Mnogo manje discipline u igri nego kod Contea i naravno vezni red veceras totalno indisponiran. Nadam se da je to samo trenutak lose inspiracije kod igraca, jer u protivnom cemo prolaziti mnogo losije protiv jacih protivnika.
Verona ko verona docekala gresku i kaznila, Inter tu i tamo, nist posebno, sem golova bez nekih ozbiljnijih prilika.
Correa radi ono za sto je placen, stvara golove iz nekih neuracunljivih situacija i slicno je to radio Lautaro prosle sezone. Nadam se da ce obojica uhvatiti konstantu i ne treba se Inter mnogo oslanjati na starijeg covjeka u liku Edina. On je odlican i nadam se da ce dati nekih 12-13 golova ove sezone.
Sad za sada, ok, nista posebno. Mnogo manje discipline u igri nego kod Contea i naravno vezni red veceras totalno indisponiran. Nadam se da je to samo trenutak lose inspiracije kod igraca, jer u protivnom cemo prolaziti mnogo losije protiv jacih protivnika.
Verona ko verona docekala gresku i kaznila, Inter tu i tamo, nist posebno, sem golova bez nekih ozbiljnijih prilika.
Correa radi ono za sto je placen, stvara golove iz nekih neuracunljivih situacija i slicno je to radio Lautaro prosle sezone. Nadam se da ce obojica uhvatiti konstantu i ne treba se Inter mnogo oslanjati na starijeg covjeka u liku Edina. On je odlican i nadam se da ce dati nekih 12-13 golova ove sezone.
-
GeriOldman
- Kontakt:
Šta se glupirate, ne budite debili. Dječije bolesti su to. Biće ovdje svega u sezoni.
1921
- Juventinisimo
- Kontakt:
1 Milan
2 Atalanta
3 Inter
4 Roma
5 Napoli
6 Juventus
7 Lazio
8 Sassuolo
2 Atalanta
3 Inter
4 Roma
5 Napoli
6 Juventus
7 Lazio
8 Sassuolo
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- Romagnoli13
- Kontakt:
Immobile ubi i ove sezone 
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
felipe anderson ima fudbal u malom prstu, steta sto nema pravi mentalitet
ciro immobile :ljepota:
hat-trick na poluvremenu, niti jedan iz penala, ali, mogao je biti, obzirom da mu je golman odbranio penal, lopta otisla u korner, a immobile odmah iz tog kornera zabio gol... dobar lazio ofanzivno, defanzivno ce trebati dosta rada, a novog centralnog beka nema ni u najavi
hat-trick na poluvremenu, niti jedan iz penala, ali, mogao je biti, obzirom da mu je golman odbranio penal, lopta otisla u korner, a immobile odmah iz tog kornera zabio gol... dobar lazio ofanzivno, defanzivno ce trebati dosta rada, a novog centralnog beka nema ni u najavi