FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pocele teorije zavjere za Bagarica, mozda i najveceg profesionalca u ekipi. Aferim, nije nam dugo trebalo "navijaci".
P.S. I Bodul veceras bezvoljan garant vuce listici majku mu...
P.S. I Bodul veceras bezvoljan garant vuce listici majku mu...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
E cuj psuje majku Bodulu, pa **** ja njemu sav zenski rod, papan onaj debilski.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ramic, trako jos jako neiskusni i zato nije trebalo nakon slobode pretjerivati sa pohvalama.Pidro danas najbolji al ovo je samo jedna tekma, zato ga ne treba previse hvaliti nakon ove utakmice. Bodul ne moze svaku utakmicu uraditi nesto i cinjenica je da moze igrati 60 minuta za sad. Raja je previse kiritkovala oremusa al za hebu i palica je svemirski brod na ove dvije pozicije sto su oni igrali danas. Bagaric i Kobiljar solidni. Cmiljanic neinteligentan igrac. Imamovic i dervisagic nisu kvalitet za sarajeva htjeli to neki prihvatiti ili ne. Uglavnom svaka cast Sablicu kako ovo krpi do sad. Nije mu lako. Kapic ili neki takav vezni nam treba pod hitno!
Jednostavno mi nismo fudbalska publika. Ne znamo navijati i dati podrsku nego samo lijecimo frustracije na tribinama. Zelimo neki instant uspjeh i samo nas pobjeda zanima a nismo ni sekunde realni. Moras dati podrsku ekipi u ovakvoj situaciji i istrpiti neke stvari. Sve je lijepo dok se pobjedjuje, dok imas dobru ekipu ali sad se vidi ko je navijac. Lijepo je kad se osvaja dupla kruna pa dolazi po 10 hiljada, sad bolje da ni ne dolaze ako ce pljuvati po ekipi. Bolje hiljadu navijaca nego 3 hiljade razmazenih debila.spezial je napisao/la: ↑27 avg 2021, 22:40Znaci mogu razumjet frustraciju zbog lose igre i sve to, al da likovi pored i iza mene psuju majku Bodulu, covjeku koji nas je drzo u zivotu ove sezone, nakon dvije sitne greske, i da psuju "majku selefijsku" i salju u gornju maocu Kurdica koji igra citavu sezonu sasvim korektno, to ne mogu nikako, znaci fuj..
Istresaj se na sudiji i protivnicima, ali na Ramicu od 18 godina nemoj, decko je nakon 3 greske istraumiran bio.. uzas fakat
Pidro danas ubjedljivo najbolji, valjda ce graditi na ovome i ostatak sezone odigrati na nivou.
Ako izgovore i opravdanja ostavimo po strani nista mi danas nismo posebno odigrali ljudi malo vise paznje na Bodula obratili i zatvorili nas skroz. Opet ne moze se biti nezadovoljan.
Pidro danas najbolji. Kurdic los dosta gresaka je napravio, Trako nesto slabiji ali zbog pozicije i godina moze mu se progledati kroz prste.
Steta sto Cmiljanicu nije istekla radna dozvola stvarno ga je tesko postalo gledati a ni Ahmetovic nije bolji bezveze totalno ta dva igraca uzimaju minutazu ove sezone.
Hebibovic standardno na nivou rekreativca.
I kad se plati porez valja gledati jos Krstea pa i Oremusa al on za razliku od ove trojice ranije spomenutih bar nekad zna dobro odigrati.
Nama je jedino Fanimo od tih bitan jer onda Hebibovic valjda preseli na klupu, za Ševelja se svi nadamo da ce biti pojacanje ali niko to ne moze garantovati. Lazic nam nije uopste trebao al hajd.
Nadam se da Sablic nece okrenuti plocu i gurati na silu igrace koji ne zasluzuju da igraju jer za sad je odradio dobar posao.
Ovi mladi igraci ce oscilirati ali svaka je minuta zlata vrijedna, danas nam nazalost niko nije bio pretjerano raspolozen za igru a protivnik se bas zatvorio i isao na kontre.
S obzirom na njihovu taktiku i nase neiskustvo dobar je i ovaj bod kad se sve sagleda.
Pidro danas najbolji. Kurdic los dosta gresaka je napravio, Trako nesto slabiji ali zbog pozicije i godina moze mu se progledati kroz prste.
Steta sto Cmiljanicu nije istekla radna dozvola stvarno ga je tesko postalo gledati a ni Ahmetovic nije bolji bezveze totalno ta dva igraca uzimaju minutazu ove sezone.
Hebibovic standardno na nivou rekreativca.
I kad se plati porez valja gledati jos Krstea pa i Oremusa al on za razliku od ove trojice ranije spomenutih bar nekad zna dobro odigrati.
Nama je jedino Fanimo od tih bitan jer onda Hebibovic valjda preseli na klupu, za Ševelja se svi nadamo da ce biti pojacanje ali niko to ne moze garantovati. Lazic nam nije uopste trebao al hajd.
Nadam se da Sablic nece okrenuti plocu i gurati na silu igrace koji ne zasluzuju da igraju jer za sad je odradio dobar posao.
Ovi mladi igraci ce oscilirati ali svaka je minuta zlata vrijedna, danas nam nazalost niko nije bio pretjerano raspolozen za igru a protivnik se bas zatvorio i isao na kontre.
S obzirom na njihovu taktiku i nase neiskustvo dobar je i ovaj bod kad se sve sagleda.
You are someone else I am still right here
Moje mišljenje da je Imamović još zelen za prvi tim poslati ga da se kali negdje drugdje na pozajmici. Što se tiče Dervišagića mene lik uopšte nije fascinirao ničim nema tehniku, brzinu ništa prva sam govorio da mu treba davati šansu ali nema ništa od njega. Cmiljanić zna igrati ali treba mu vremena izgleda i to mnogo tako da ne bih rizikovao jedino ako mu je plata 3-4 K onda ok.Napapijri je napisao/la: ↑27 avg 2021, 22:19Imamovic za par minuta na terenu jako korektan. Odlican trk u prostor u posljednjoj minuti. Prije toga dobro izveden prekid. Ne mozes otpisivati igraca nakon par minuta. Hebibovic je definitivno dotakao dno, ali Imamovic i Dervisagic su vrijedni da se istrpe kao igraci koji mogu samo bolje. Cmiljanic je siva zona, nedefinisan igrac.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
I nista mi nebi bolje igrali ni sa strancima da se ne lazemo(to su uglavnom sve defanzivci sa izuzetkom Fanima),nije nama problem nista sem sredina i kako prenjeti i donjeti loptu i do tih famoznih krila i do spica i do svega prema naprijed. Ovo sto igramo i sto smo dobijali je prolazilo nekako jel smo u tim utakmicama igrali na tranziciju uglavnom, na postavljenu odbranu nas nema nigdje i jedina je sansa Bodul da se vrati po loptu i donese je naprijed.
Tu famozni osmicu moramo roditi,to je kljucni problem nase igre.
Neznam sta raditi i sta rade,ali mi nikakvu igru nemamo,pojedinac kvalitetan te nemoze izvlaciti svaku utakmicu,nekad i njega stane i tu nastaje problem.
Tu famozni osmicu moramo roditi,to je kljucni problem nase igre.
Neznam sta raditi i sta rade,ali mi nikakvu igru nemamo,pojedinac kvalitetan te nemoze izvlaciti svaku utakmicu,nekad i njega stane i tu nastaje problem.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Odbrana Kovacevica protiv Zrinjskog nakon kornera i dupla odbrana protiv Tuzle prosle sezone su ipak nesto sto se rijetko vidja u odnosu na ovu danasmiky_hz je napisao/la: ↑27 avg 2021, 22:42U 20 minuti mjenja formaciju i vraca na onu mrtvu koju igramo od 46'famoznu 4 2 3 1.Pri tome vracas tu formaciju gdje nemas kvalitetnog veznog igraca,a da ne govorim da u toj rokadi malog Traku gura na desnog beka,djete tu ne postoji.Bagaric nesto na krilu se guši,veze sa vezom promjena nije imala.Pogotovo sto je rana faza utakmicenapoleon72 je napisao/la: ↑27 avg 2021, 22:20Danas i strucni stab snosi krivicu, kakve su ono rokade pozicija u pm? Trako pomjeren na desnog beka, Hebib na desetku, Bagaric na krilo, Bodul na spica, Kobiljar na sredinu. I sto yebeni Hebib odigra 90 min, na osnovu cega???
Kad Bodula stane, stane sve, bukvalno smo one man show.
Mersi bistu dignut ispred Koseva. Kakva borba jbt.
Apsolutno i Sablicev kiks.
Odbrana Dizdarevica nas je spasila poraza(i evo kolko pratim Sarajevo nikad bolju odbranu golmana nisam vidio uzivo,ono j.ebe zakone fizike kako je odbranio)
-
- Kontakt:
Poz evo i ja sa tekme
Nema se sta reci....
Realan X skroz
Dizdarevic nas izvukao pravo u prvom poluvremenu
Ko je bio na istoku vec je bio vidio onu loptu u golu
Pidro i Kurdic fantasticni danas!Za 10
Dupovac onako
Heba katastrofa
Ramic i Palic prosjecno
Bodul ok
Bagaric los danas.Iskren sa budem,vidi se da nije htjeo protiv bivseg kluba
Kobiljar za 10 u prvom,u drugom onako
Trako skroz ok
Ali mora shvatiti da ne moze lezati 3 minute na terenu kad nemamo rezultat
Ovo sve ostalo sto je uslo sa klupe osim Merse,katastrofalno
I Cmiljanic i Imamovic i Dervisagic i jos nakvi
Siroki za 10 klasa spremnija ekipa i to se vidjelo
Ljudi bolje se krecu i razmisljaju
Realan X potpuno
Mora ovo bolje sa nase strane!
Sredit ovo sad na pauzi!
Nema se sta reci....
Realan X skroz
Dupovac onako
Heba katastrofa
Ramic i Palic prosjecno
Bodul ok
Trako skroz ok
Realan X potpuno
Sredit ovo sad na pauzi!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- napoleon72
- Kontakt:
+10000, kakvih se kletvi i psovki moze cut s tribina Koseva, treba dobro sjest pa smislit onobroj6 je napisao/la: ↑27 avg 2021, 22:47Jednostavno mi nismo fudbalska publika. Ne znamo navijati i dati podrsku nego samo lijecimo frustracije na tribinama. Zelimo neki instant uspjeh i samo nas pobjeda zanima a nismo ni sekunde realni. Moras dati podrsku ekipi u ovakvoj situaciji i istrpiti neke stvari. Sve je lijepo dok se pobjedjuje, dok imas dobru ekipu ali sad se vidi ko je navijac. Lijepo je kad se osvaja dupla kruna pa dolazi po 10 hiljada, sad bolje da ni ne dolaze ako ce pljuvati po ekipi. Bolje hiljadu navijaca nego 3 hiljade razmazenih debila.spezial je napisao/la: ↑27 avg 2021, 22:40Znaci mogu razumjet frustraciju zbog lose igre i sve to, al da likovi pored i iza mene psuju majku Bodulu, covjeku koji nas je drzo u zivotu ove sezone, nakon dvije sitne greske, i da psuju "majku selefijsku" i salju u gornju maocu Kurdica koji igra citavu sezonu sasvim korektno, to ne mogu nikako, znaci fuj..
Istresaj se na sudiji i protivnicima, ali na Ramicu od 18 godina nemoj, decko je nakon 3 greske istraumiran bio.. uzas fakat
Pidro danas ubjedljivo najbolji, valjda ce graditi na ovome i ostatak sezone odigrati na nivou.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Igra skroz loša ali ruku na srce nikad nije bilo lahko protiv ŠB ni prošle sezone onu utakmicu kad su došlia sa samo dva igrača na klupi. Što se tiče igre lijeva strana najbolja, napad su u potpunosti izolirali, odbrana okej, vezni red 0 bodova desna strana da Bog dragi sačuva. Šabanović je za Hebibovića Cafu, da je igrao danas možda bi bilo drugačije ali ali. Isto tako krivo mi je što Ahmetović nije ranije unišao u igru. A sad naši ,,dobri navijači" sa istoka, koji su to seljaci da Bog dragi sačuva psuju Sabriji koji je sasvim fino sudio, igračima itd. bruka i sramota, i kako da neko dođe sa djetetom na stadion kad čuje one seljake sa istoka kako? Znači fuj.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
-
- Kontakt:
Nazalost al to je stalno kod pojedinaca na istoku, godinama vec. Ihtijervicu su psovali oca koji umro par dana pred utakmicu, Bibliji sestru dok je kod nas igrao, Husrefu psuju majku a da ne govorim bekicu, čomoru itd itd. svega ima u Bozijoj bašti
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Večeras nam je najviše falila energija Đokanovića i Šabanovića, dva naša najspremnija igrača.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
Brate ja mutavijeg igraca od ovog Hebibovica nisam vidio
Pa sta je ovo??
Hebibovic,Dervisagic,Cmiljanic,Imamovic OUT!
Ljudi bi nas uzeli glat da su im Ikic i Jurilj igrali danas
Nisu oni nista toliko bolji individualno
Ali sto se tice fizicke spremnosti mi smo najgori u ligi daleko
Siroki za 10x klasa spremniji
Bolje razmisljaju,nema trcanja u prazno
4 utakmice kuci
Ti osvojio 4/12 bodova
8 bodova vec prosuto kuci..
Pa sta je ovo??
Hebibovic,Dervisagic,Cmiljanic,Imamovic OUT!
Ljudi bi nas uzeli glat da su im Ikic i Jurilj igrali danas
Nisu oni nista toliko bolji individualno
Ali sto se tice fizicke spremnosti mi smo najgori u ligi daleko
Siroki za 10x klasa spremniji
Bolje razmisljaju,nema trcanja u prazno
4 utakmice kuci
Ti osvojio 4/12 bodova
8 bodova vec prosuto kuci..
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 27 avg 2021, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Jah, nije htjeoNajvecaRadosti je napisao/la: ↑27 avg 2021, 22:58Poz evo i ja sa tekme
Nema se sta reci....
Realan X skroz
Dupovac onako
Heba katastrofa
Ramic i Palic prosjecno
Bodul ok
Trako skroz ok
Realan X potpuno
Sredit ovo sad na pauzi!

Yebo ti nas, i ne zasluzujemo nista bolje od ovoga sto imamo...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Sabura
Još mi nije jasno kako su ramic i hebibovic odigrali cijelu utakmicu, pa bukvalno nisu postojali na terenu. Jest klupa tanka nikakva al prvi su morali izaći
nema potpisa
Pa zar ovdje 95% vas nije prizeljkivalo da se otjera Pidro? Otkud sad odjednom druga prica?
Covjek je daleko najbolji lijevi bek lige, ali je isto tako jedan od najslabijih stopera. To sto je prethodnih 8 utakmica lose igrao na neprirodnoj poziciji stopera, ne znaci da je u osnovi los igrac. Niko ne spori da je bio u periodu lose forme, psihicki je bio pao jer su ga na svakom cosku vrijedjali “navijaci” itd.
Ali evo momak po prvi put odigra 90 minuta na LB i pokaza se ko najbolji na terenu…
Covjek je daleko najbolji lijevi bek lige, ali je isto tako jedan od najslabijih stopera. To sto je prethodnih 8 utakmica lose igrao na neprirodnoj poziciji stopera, ne znaci da je u osnovi los igrac. Niko ne spori da je bio u periodu lose forme, psihicki je bio pao jer su ga na svakom cosku vrijedjali “navijaci” itd.
Ali evo momak po prvi put odigra 90 minuta na LB i pokaza se ko najbolji na terenu…
- NisamInSajder
- Kontakt:
Sablić je sve rekao na pressici. I treba staviti tačku već jednom, nemamo kvalitete na određenim pozicijama, a na drugim pozicijama nemamo iskustva. A o tome da nam fali 7 igrača ne treba ni pričati, to je opće poznata stvar, a svaki bi hladno upao u prvu postavu. Večeras smo dobili Pidru na poziciji wing-beka i sigurno da ga tu trebamo koristiti. Slijedi reprezentativna pauza koja će nam dobro doći. U narednih 15 dana glavno je da se registruju Sablić i igrači. Tada ulazimo već 30-40% bolji u odnosu na trenutnu kvalitetu. Centralni vezni se mora dovesti, Ramić loše djeluje na pritisak, razumljivo, on može biti zamjena, ali prva opcija nikako.
@bodi123 Slažem se sa napisanim.
Ovo je sezona u kojoj gradimo ekipu.
@bodi123 Slažem se sa napisanim.

Ovo je sezona u kojoj gradimo ekipu.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
- Kontakt:
Zakljucak:Mi sta uradimo u prvom poluvremenu to je to
U drugom poluvremenu nemamo ni snage ni energije ni svjezine
A nemas ni na klupi nikoga da valja(osim Merse)
Sve ostalo sto je danas bilo na klupi nije za Sarajeva
Ocekujem da ce ovo biti bar malo bolje poslije reprezentativne
Ko je sutra u prvoj na Cometu?
U drugom poluvremenu nemamo ni snage ni energije ni svjezine
A nemas ni na klupi nikoga da valja(osim Merse)
Sve ostalo sto je danas bilo na klupi nije za Sarajeva
Ocekujem da ce ovo biti bar malo bolje poslije reprezentativne
Ko je sutra u prvoj na Cometu?

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, bhfanatic14, gh0stHZ, Haksss, James1987, johntravolta123, jurisicduska, keli, NazorUso, nedimmmm1337, NeSamSafetee, OsmanhodzicBuco, plisek, Rule_hz, Sazg, Seipronto, skoJaa, ubipara, Vanja8 i 124 gosta.