FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
85
51%
Prolazak u Play off
35
21%
Grupnu fazu
48
29%

Ukupno glasova: 168

Sanchez1987
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sanchez1987 » 28 avg 2021, 01:21

Samo treba Sabri vjerovat..

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 28 avg 2021, 01:24

fera je napisao/la:
27 avg 2021, 22:49
Ako izgovore i opravdanja ostavimo po strani nista mi danas nismo posebno odigrali ljudi malo vise paznje na Bodula obratili i zatvorili nas skroz. Opet ne moze se biti nezadovoljan.
Pidro danas najbolji. Kurdic los dosta gresaka je napravio, Trako nesto slabiji ali zbog pozicije i godina moze mu se progledati kroz prste.
Steta sto Cmiljanicu nije istekla radna dozvola stvarno ga je tesko postalo gledati a ni Ahmetovic nije bolji bezveze totalno ta dva igraca uzimaju minutazu ove sezone.
Hebibovic standardno na nivou rekreativca.
I kad se plati porez valja gledati jos Krstea pa i Oremusa al on za razliku od ove trojice ranije spomenutih bar nekad zna dobro odigrati.
Nama je jedino Fanimo od tih bitan jer onda Hebibovic valjda preseli na klupu, za Ševelja se svi nadamo da ce biti pojacanje ali niko to ne moze garantovati. Lazic nam nije uopste trebao al hajd.
Nadam se da Sablic nece okrenuti plocu i gurati na silu igrace koji ne zasluzuju da igraju jer za sad je odradio dobar posao.
Ovi mladi igraci ce oscilirati ali svaka je minuta zlata vrijedna, danas nam nazalost niko nije bio pretjerano raspolozen za igru a protivnik se bas zatvorio i isao na kontre.
S obzirom na njihovu taktiku i nase neiskustvo dobar je i ovaj bod kad se sve sagleda.

-Kao i obicno dobro razmisljanje, samo ovo za Oremusa bi te pitao koje dobre ?Za 26 mjeseci sa doprinosima kostao nas koliki je dug PU.Doslovno i vise.
-Ahmetovic,Hebib,Krste i Mirko(tuzibaba),Cmiljanic plate+doprinosi :damn: . Neka svi tuze nisu oni na silu produzili +2 god. Krivac je drugi.
-Imamovic nije kao Pidro kad se vratio iz Bosne V. i sa Dervisagicem bi trebao kad se ukaze prilika na posudbu,naravno ako nam ne budu neophodni
-Priznali ili ne Šabanovic je falio. Bagaric napravio 6 faulova, a ostali 2. Pidro kao iz najboljih dana.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 28 avg 2021, 01:34

feniksptica je napisao/la:
27 avg 2021, 23:39
Ne vidim razlog da se vadi na to fale nam igraci ? Sem Fanima ne fali ti niko da organizuje igru i daje golove. To je sto iamo i sto cemo imati. Dole dobro zatvarmo i bez neregistrovanih

Rekoh ja Halid doabr odlican ove sezone. Tek se vidi kad neko drugi zaigra umjesto njega. Fali koji njegov centarsut da napravi zbrku.
:clap: :clap: Mozda i Ševelj ?? Nismo ga gledali.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 28 avg 2021, 01:43

Samozdravlje je napisao/la:
28 avg 2021, 01:24
fera je napisao/la:
27 avg 2021, 22:49
Ako izgovore i opravdanja ostavimo po strani nista mi danas nismo posebno odigrali ljudi malo vise paznje na Bodula obratili i zatvorili nas skroz. Opet ne moze se biti nezadovoljan.
Pidro danas najbolji. Kurdic los dosta gresaka je napravio, Trako nesto slabiji ali zbog pozicije i godina moze mu se progledati kroz prste.
Steta sto Cmiljanicu nije istekla radna dozvola stvarno ga je tesko postalo gledati a ni Ahmetovic nije bolji bezveze totalno ta dva igraca uzimaju minutazu ove sezone.
Hebibovic standardno na nivou rekreativca.
I kad se plati porez valja gledati jos Krstea pa i Oremusa al on za razliku od ove trojice ranije spomenutih bar nekad zna dobro odigrati.
Nama je jedino Fanimo od tih bitan jer onda Hebibovic valjda preseli na klupu, za Ševelja se svi nadamo da ce biti pojacanje ali niko to ne moze garantovati. Lazic nam nije uopste trebao al hajd.
Nadam se da Sablic nece okrenuti plocu i gurati na silu igrace koji ne zasluzuju da igraju jer za sad je odradio dobar posao.
Ovi mladi igraci ce oscilirati ali svaka je minuta zlata vrijedna, danas nam nazalost niko nije bio pretjerano raspolozen za igru a protivnik se bas zatvorio i isao na kontre.
S obzirom na njihovu taktiku i nase neiskustvo dobar je i ovaj bod kad se sve sagleda.

-Kao i obicno dobro razmisljanje, samo ovo za Oremusa bi te pitao koje dobre ?Za 26 mjeseci sa doprinosima kostao nas koliki je dug PU.Doslovno i vise.
-Ahmetovic,Hebib,Krste i Mirko(tuzibaba),Cmiljanic plate+doprinosi :damn: . Neka svi tuze nisu oni na silu produzili +2 god. Krivac je drugi.
-Imamovic nije kao Pidro kad se vratio iz Bosne V. i sa Dervisagicem bi trebao kad se ukaze prilika na posudbu,naravno ako nam ne budu neophodni
-Priznali ili ne Šabanovic je falio. Bagaric napravio 6 faulova, a ostali 2. Pidro kao iz najboljih dana.
Vidi ja gledam objektivno koliko mogu, kakav god da je Oremus imao je vise dobrih ili solidnih partija nego Susic i Pejovic.
Ne gledam ni jednog igraca kroz pare to je vec greska onog ko je pregovarao s njim a iskreno ne znam kakvu platu ima.
Meni se on ne sviđa jer je igrac u godinama a nema neku definisanu poziciju nego eto odigrat ce solidno gdje god ga stavis. Sto se mene tice ako zeli raskid ugovora ja bi ga pustio.
Krste mi je drag ali ne vidim ga u timu osim na silu jer gdje god ga stavis on nema sta pokazati, Cmiljanic me vec nervira i da je domaci igrac nema sta traziti ovdje iz utakmice u utakmicu sve losiji.
Ali sta je tu je sad kad su tu pokusati izvuci maksimum iz njih dok za neke kao sto su Hebib i Krste nema nade opet mozda se desi cudo pa Cmiljanic postigne jos par golova nekako.
Greska je sto su neki dobili nove ugovore posebno na 2 godine ali mi mrsko svaki put kad ne pobijedimo to da pisem :mrgreen:
You are someone else I am still right here

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 28 avg 2021, 08:47

Nemamo kvalitet,sto bi Sablja rekao a nemamo ni fizicke spreme,tako da rezultat je realan. S malo srece,a je usla ona ,sto je isla u stativu,pobijedili bi. Jer je Siroki bio potpuno tup prema napred. To je i razlog sto je Pidro izgledao bolje. Kad budemo igrali protiv nekoga ko ima dobro krilo,opet ce Pidri praviti djecu,kao i u tekmama dosad.
A od stranaca se nema sta ocekivati.
Oremus -star nikakav ,za njega je Saban izmislio fudbal,zlocin prema klubu je Sabana klupirati zbog starog konja.
Velkoski -star ,nikakav,zavrsio s fudbalom prije par godina.
Lazic otjeran iz Sarajeva jer nije valjao.
Sevelj -nepoznanica,a cim je pusten iz raspalog Hajduka,sve je receno.
Fanimo ove sezone 0 golova,0 asistencija,sto je igrao ove godine,bio je dno dna.
Tako da varakati se ove godine. Ove godine je izboren opstanak a sve preko toga je dodatna premija. Ako bude znanja i pameti,praviti ekipu za iducu sezonu,pa onda pokusati igrati lopte. Praviti ekipu od akademaca i BH igraca a ove strance zlj kvalitete i starce otjerati,ocistiti finansije !!

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 28 avg 2021, 09:19

Koliko sam uspio primjetiti, fali nam taj prenos sa naše na protivničku polovinu. Više puta sinoć, ostavljan je prostor štoperima da to rade, ali oni nisu izlazili, osim jednog ili dva izleta Kurdića. Dupovac je tragično usporavao igru, što i nije njegova krivica toliko, koliko neznanje ili nesnalaženje zadnjeg veznog. U objektivno slaboj predstavi, taj se momenat kao jedini mogući morao bolje iskoristiti.
Nadalje, kretnja igrača bez lopte je kriminalna. Ako se Bodul i ponekad Bagarić, a na kraju i Merso, moraju vraćati na svoju polovinu po loptu, onda je 0:0 sasvim ok rezultat. Evidentno su nedostajala Andrejeva pluća i Halidovi bočni prodori kao protuteža sinoć odličnom Pidri.
Još jedna greška koju sam uočio i koja mi nije jasna, u rijetkim udarcima prema golu, svi su pucali visoko. Zašto?!?! Trava i lopta su mokre. Puca se po zemlji. Ne ide se toliko da se da gol, nego da golman odbije loptu i neko pokupi odbijanac. Također prekidi. Ko je bio na tekmi, mogao je uočiti ogromnu prazninu između živog zida i gomile igrača koji čekaju centaršut. Gađati nekog u glavu po onakvom vrenenu i terenu sinoć je nonsens po mom mišljenju.
Trebalo je slati oštru, brzu loptu na brzoj podlozi između živog zida i skupine, a direktno prema golu. Na takvu brzu loptu, svi idu klizeći i ko zna gdje se lopta može odbiti od našeg ili protivničkog igrača.
Bilo kako bilo, obzirom na roster, ja sam zadovoljan.
Posebne čestitke Belminu i Pidri, a puna podrška Traki i Ramiću, kao i malom Buljubašiću.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 28 avg 2021, 10:02

Ja bih samo volio da mi neki ekspert objasni kako je moguce da 7god dok te vodi i drzi "neki" investitor nisi u stanju bio da drzis neki kontinuitet u kvaliteti ekipe. Kako je moguce da sa "tolikim" parama za nase uslove ogromnim dvije godine imas finu ekipu, pa dvije godine totalnu havariju i tako evo ulazimo u 8-mu godinu od kad imamo stranog investitora. Jel to tolika nauka i naucna fantazija da upravljas klubom i radis kako Bog zapovijeda.
Prvo je akademija dobra, pa otjeras trenere, pa dovedes trenere nove, pa ti ode pola djece iz Akademije, pa dodje strani trener, pa ode pa dodje.
Pa pocnes da pravis Akademiju pa evo 5godina ni šarafa da zavseš, pa potpises stadion na toliko godina da je "tvoj" i Bog zna na sta ce to izaci i hoce li se ofarbati metar stadiona a ne neke vece stvari uraditi.
Pa do toga da se dovode igraci samo da bi se dovelo, Cmilja i ostala kompanija, nikakve strategije, ekspertize, plana, dogovora, strucnih ljudi u klubu...katastrofaaaaaa.
Ovo sad sto imamo u klubu igracki odgovara broju broju bodova koje imamo uz ogromnu srecu na svakoj tekmi do sad. Titulu samo budala moze da sanja i bas neki ludi fanatik kluba, ako realno gledas stvari sanse su nam jedino da izborimo Evropu. Ja igracima nista ne zamjeram, Sabljicu puna podrska al me zanima kakav laik moras biti da za 7-8godina nisi u stanju da napravis klub a imao si sve uslove za to. E to se treba izucavati na nekim fakultetima.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 28 avg 2021, 10:30

Zato sto su nas vodili ili jos uvijek vode nesposobni ljudi a uz to sve jos pohlepni. Do sad bi mi vec morali igrati neko euro takmicenje i imati koju titulu vise. Da ovakve finansije ima Zrinjski recimo ljudi bi bili hladno Dinamo2 ove naše lige.
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 28 avg 2021, 10:31, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 28 avg 2021, 10:31

ado-hz je napisao/la:
28 avg 2021, 10:02
Ja bih samo volio da mi neki ekspert objasni kako je moguce da 7god dok te vodi i drzi "neki" investitor nisi u stanju bio da drzis neki kontinuitet u kvaliteti ekipe. Kako je moguce da sa "tolikim" parama za nase uslove ogromnim dvije godine imas finu ekipu, pa dvije godine totalnu havariju i tako evo ulazimo u 8-mu godinu od kad imamo stranog investitora. Jel to tolika nauka i naucna fantazija da upravljas klubom i radis kako Bog zapovijeda.
Prvo je akademija dobra, pa otjeras trenere, pa dovedes trenere nove, pa ti ode pola djece iz Akademije, pa dodje strani trener, pa ode pa dodje.
Pa pocnes da pravis Akademiju pa evo 5godina ni šarafa da zavseš, pa potpises stadion na toliko godina da je "tvoj" i Bog zna na sta ce to izaci i hoce li se ofarbati metar stadiona a ne neke vece stvari uraditi.
Pa do toga da se dovode igraci samo da bi se dovelo, Cmilja i ostala kompanija, nikakve strategije, ekspertize, plana, dogovora, strucnih ljudi u klubu...katastrofaaaaaa.
Ovo sad sto imamo u klubu igracki odgovara broju broju bodova koje imamo uz ogromnu srecu na svakoj tekmi do sad. Titulu samo budala moze da sanja i bas neki ludi fanatik kluba, ako realno gledas stvari sanse su nam jedino da izborimo Evropu. Ja igracima nista ne zamjeram, Sabljicu puna podrska al me zanima kakav laik moras biti da za 7-8godina nisi u stanju da napravis klub a imao si sve uslove za to. E to se treba izucavati na nekim fakultetima.
Ne treba expert za to. Čuo si za izraz "ljudski kapital". Da bi ljudi bili konkurentni na tržištu, nužno je ulagati u njih. Ulagati kvalitativno, a ne kvanititativno. Šta to znači. Jednostavno, ulažeš u kvalitet obrazovanja, a ne u nicanje tzv. fakulteta. Iz kvalitetne obrazovne ustanove, izlazi kvalitetan kadar, sposoban i obučen da se uhvati u koštac sa izazovima struke, pa i života općenito. U našoj državi ne postoji obrazovna ustanova među 1500 rangiranih europskih univerziteta. Ali zato imaš Grude, Goražde, Brčko, Banjaluku... Napravljene isključivo za prijeratne banderaše, portire i sve one koji nisu mogli završiti srednju školu. Na taj način dolazi do hiperinflacije nekvalitetnog kadra kojeg je nužno uhljebiti kao glasačku mašineriju, ili neku drugu podobnu skupinu. Ni u FKS nije ništa drugačije. I, šta se onda dešava?
Prođe vrijeme
Dođe rok
Eto vraga
Skok na skok...

Foux87
Kontakt:

Post Postao/la Foux87 » 28 avg 2021, 11:00

Alen Jurilj raskinuo ugovor sa ŠB sad da imamo sposobnu upravu
Koliko volim te zna samo ludo srce moje

Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 28 avg 2021, 11:03

ado-hz je napisao/la:
Dzaba ti sve pare svijeta kad nemas pametne ljude da iskoriste to. Juce neka stranica izbacila evropske transfere. PSG za 60 mil doveo Hakimija, Messija, Donnarummu, Wajnalduma i Ramosa. United za 100njak mil Ronalda, Varanea i Sanchoa, Chelsea za 80ak Lukakua... a najveci potrosac od njih Arsenal, za 135 mil Vajta, Ramsdejla, Tavaresa, Odegaarda... et dzaba im najvece pare za transfere kad su ih tako spickali. A tako i mi, umjesto da dovedes tri dobra igraca za plate 4000, dovedes jednog prosjecnog koji ima 12000, samo zato sto je jako ime, imao karijeru nekad. Plus se domacim uhljupima daju ogromne plate. Hebibu je za prikazane igre i 1500 previse, a sigurno ima 3-4 milje sad s novim ugovorom. Cmiljanic da 500 KM ima, puno je, on skocit nezna/ne smije. Da smo prve velike pare od Nama ulozili na vrhunskog SDa i 2-3 skauta, danas bismo imali ekipu za najvece domete. Et uspjeli smo i sa Cioffijem syebat.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 28 avg 2021, 11:19

Foux87 je napisao/la:
28 avg 2021, 11:00
Po mom misljenju strasan igrac. Isti Chiesa, prodoran, brz, bezobrazan. Odmah dovesti
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

Dobrinja12345
Kontakt:

Post Postao/la Dobrinja12345 » 28 avg 2021, 11:23

Amca007 je napisao/la:
28 avg 2021, 11:19
Foux87 je napisao/la:
Po mom misljenju strasan igrac. Isti Chiesa, prodoran, brz, bezobrazan. Odmah dovesti
Mislim da se i dovede nema pravo nastupa prije proljeća

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 28 avg 2021, 11:26

ado-hz je napisao/la:

Ovim postom treba pocinjati svaki dan na ovom pdf. Prvo trebaju ljudi koji vode Klub imati dobar nijet, a toga nema od "96 g.
Ne znaju sitne duse da su mogle i da mogu dugorocno dobro zivjeti od FKS i pri tome biti casni i postovani od velikog broja gradjana BiH.
Klub smatraju svojim plijenom,a ne prilikom da naprave nesto sto nije vidjeno u BiH. Od temelja ponovno poceti.
Da li ce nam se pruziti ponovno prilika ??? Hoce aBd.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 28 avg 2021, 11:32

Dobrinja12345 je napisao/la:
28 avg 2021, 11:23
Amca007 je napisao/la:
Foux87 je napisao/la:
Pa da. 6 mjeseci bi morao sjediti na tribinama. I onako pola ekipe je na tribini sjedi i ceka papire, a ovi degenerici ih placaju. Genijalci
- FKS -

Dave
Kontakt:

Post Postao/la Dave » 28 avg 2021, 11:41

Hajdeee je napisao/la:
28 avg 2021, 11:32
Dobrinja12345 je napisao/la:
28 avg 2021, 11:23
Amca007 je napisao/la:

Pa da. 6 mjeseci bi morao sjediti na tribinama. I onako pola ekipe je na tribini sjedi i ceka papire, a ovi degenerici ih placaju. Genijalci
Ma sigurno ima neku ponudu i zato je raskinuo ugovor
This time next year, we'll be millionaires!

Krvarim od dosade

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 28 avg 2021, 11:42

Foux87 je napisao/la:
I da hocemo sad da ga dovedemo,ne mozemo
Mozes sad jedino dovoditi igrace koji su raskinuli ugovor i postali slobodni igraci prije datuma zavrsetka prijelaznog roka
Jurilj bi nam bio dobar,ali on sigurno ne bi pristao da bezveze sjedi pola godine na tribinama
A vjerovatno je vec negdje drugo vani zavrsio,ne bi bezveze odjednom samo trazio papire

Ima li sta novo oko ovi stranaca??
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 28 avg 2021, 11:51, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 28 avg 2021, 11:45

Sablic,Bodul i Dizdarevic su nas Klub i Upravu spasili blamaze. Svih 13 bodova je moglo otici i na stranu protivnika. Iako je Uprava kriva za sve lose, nikad oprostiti proslogodisnji gubitak Titule i vjerovatne grupe KL. Za Sablica,Bodula,Bagarica su zasluzni, to samo govori da znaju sta treba raditi, ali licni interesi ispred interesa Kluba.
Bojim se da Bodul nece moci pokazivati ono sto zna kad dodju kaljuze i oranice PL.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 28 avg 2021, 11:54

Nikog ne bih dovodio (Kapic, Jurilj ...) dok dvojicu ne otpisemo. Gomilanje igraca, pa i kvalitetnih je mac sa dvije ostrice.
Ljubomora nekorisnih bi kvarila atmosferu, sad su mirni jer ne mogu na teren.
Sablic zna najbolje, ako ostane 1,2-3 god. moglo bi na hajr.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 28 avg 2021, 12:00

Ja sam ubijeđen da ni jedna uprava do sad ne zna gdje goni i gdje napada, niti imaju neku strategiju niti prioritete. Pa oni imaju toliko obaveza, problema koje trebaju da rjesavaju a ne rade ni na jednom od tih.
Ako imas 3 covjeka sto rece @Samozdravlje koji imaju dobar nijet dovoljan ti je jedan kvarnjak npr Ibrakovic koji je za kratko vrijeme moze da pokvari ova 3 koja zele dobro klubu. Ako ih i ne pokvari pokvarit ce sistem koji su oni krenuli da uspostave i nanijeti ogromnu stetu klubu. I tako evo godinama, pocinje to da nervira opasno covjeka. Ne radi se tu o par godina nego 20-tak i vise. Tesko se to vise moze gledati i gutati.
Sve se radi pogresno od prodaje igraca u pogresno vrijeme, kaznjavanja igraca do dovođenja pogresnih zamjena i totalnih fula samo da bi se doveo neko. Ja vise ne vjerujem ni svom Babi da dodje u klub, jednostavno kroz sve ove godine pokazalo se da ko god je u klubu radi iskljucivo samo za svoj interes i licnu promociju. I ono malo ljudi koji zele dobro utope se u sivilo mešetara i grobara kluba. Bez ikakog plana se rade sve stvari samo da bi se smirili navijaci, a mi navijaci jos vece budale i g.ovna sto pušimo foru sve ove godine. Dovesti Susica i dati mu veliku platu samo da bi se dobio mir navijaca je smrtna kazna za klub i sve nas. I ne samo Susic, zaroviti se na internet i vidjeti samo kakve promasaje smo sve dovodili i dali grdne pare za sve njih da te jeza uhvati. E to je igranje sa inteligencijom svih nas al ko nas yebe takva nam je drzava jer mi to dopustamo.
Da li je normalno da mi nakon 7-8 godina nismo sredili Kamp? Da li se iko počešao po mudima ili je bitno da ide dan za dan, mjesec za mjesec i da se uzima fina pinka uz kluba.
Da li je moguce da se proda npr Amar i da nemamo par ljudi strucnih u klubu da sjednu 5dana, 10, 30dana i kazu ejjj prodali smo alfu tima, vodju i lidera u jednu ruku, ajde da se zarovimo i nadjemo adekvatnu zamjenu za njega. Moramo to da pametno uradimo jer je bitna titula ove godine. Da li je moguce da smo napadaca trazili 6-7 mjeseci nakon povrede Merse i doveli Cmiljanica, ko to trazi, ko odobrava, ko je taj strucnjak?
Ko je odgovoran za djecu u Akademiji, ko bira i dovodi djecu, kad ce se poceti renovirati stadion, od koji para??
Zasto se produzuju ugovori igracima koji odavno vise nisu za Sarajevo tipa Hebib i ostali?
Ko je doveo i udomio XX (tipa Cruz) igraca koji su godinama sisali budzet kluba? Cije su to igranke, ko se bogati na racun kluba, ciji su to talovi?
Mi umjesto sto ovdje raspravljamo kakav je Pidro, moze li da igra mali Ramic mi treba svaki dan da pisemo o ovim stvarima jer dok god se ne srede i ne posloze stvari u klubi nema nama boljitka ni boljeg sutra.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ado_77, edgarallanpoe04, Google Adsense [Bot], Maestro^^, THEC, Turo, ubipara i 51 gost.