FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Jedno pitanje brzo momci, ima li neko da je uzimao karte za jug danas i koji je broj otprilike javljaju nam par njih da je jos malo ostalo karti za jug... Nadam se da grijesim fakat mi je hitno..
OBAVIJEST: Sutra, na dan utakmice, Shop FK Željezničar će raditi od 13h do 21h
Posjetite @Shop FK Željezničar ili kupujte online https://shop.fkzeljeznicar.ba/
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- lijevapolutka
- Kontakt:
Tačno se vidi da ti nije jos škola počela.lijevapolutka je napisao/la: ↑28 avg 2021, 13:48Ma ja. Inače od 24 sata trenira 16, pa da ne gubi vrijeme![]()
![]()
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
-
- Kontakt:
Dajte postavke. Kojih 11 ocekujete?
- lijevapolutka
- Kontakt:
E da si i ti išao u školu ne bi takve gluposti pisao.Benderrr je napisao/la: ↑28 avg 2021, 14:48Tačno se vidi da ti nije jos škola počela.lijevapolutka je napisao/la: ↑28 avg 2021, 13:48Ma ja. Inače od 24 sata trenira 16, pa da ne gubi vrijeme![]()
![]()
moSa ljoŽe
4231 Bender Kosorić Vrhovac Blažević Malić
Beća Mekić Bojo Subašić Mujezinović Juričić
Inace procitao sam na s.1. forumu na nasoj temi tamo da je Celo imao nesuglasica na treningu jucer zbog nekog transfera valjda....
BOSANSKA KRAJINA
-
- Kontakt:
Pa nemaš ti mozga da to skontas, džaba je tebi nesto objašnjavati sta ću ti jalijevapolutka je napisao/la: ↑28 avg 2021, 15:03E da si i ti išao u školu ne bi takve gluposti pisao.Benderrr je napisao/la: ↑28 avg 2021, 14:48Tačno se vidi da ti nije jos škola počela.lijevapolutka je napisao/la: ↑28 avg 2021, 13:48
Ma ja. Inače od 24 sata trenira 16, pa da ne gubi vrijeme![]()
![]()
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
- lijevapolutka
- Kontakt:
Da si isao u skolu razmišljao bi svojom glavom a ne bi bio ulizica i poltron.Benderrr je napisao/la: ↑28 avg 2021, 15:08Pa nemaš ti mozga da to skontas, džaba je tebi nesto objašnjavati sta ću ti jalijevapolutka je napisao/la: ↑28 avg 2021, 15:03E da si i ti išao u školu ne bi takve gluposti pisao.
Dođi sutra na stadion da ga vidiš uživo. Zamolicu Dinu da ti i mreže skine
moSa ljoŽe
Možeš jedino učiteljicu pitati da te pusti ranijelijevapolutka je napisao/la: ↑28 avg 2021, 15:10Da si isao u skolu razmišljao bi svojom glavom a ne bi bio ulizica i poltron.Benderrr je napisao/la: ↑28 avg 2021, 15:08Pa nemaš ti mozga da to skontas, džaba je tebi nesto objašnjavati sta ću ti jalijevapolutka je napisao/la: ↑28 avg 2021, 15:03
E da si i ti išao u školu ne bi takve gluposti pisao.
by KANA
by KANA
- lijevapolutka
- Kontakt:
Tebi mora da su cigle pred školom prodavaliBenderrr je napisao/la: ↑28 avg 2021, 15:32Možeš jedino učiteljicu pitati da te pusti ranijelijevapolutka je napisao/la: ↑28 avg 2021, 15:10Da si isao u skolu razmišljao bi svojom glavom a ne bi bio ulizica i poltron.
moSa ljoŽe
Sutra svi!!!!!!
alda mojne biti toliko glup sutra je nedjelja kumeBenderrr je napisao/la: ↑28 avg 2021, 15:32Možeš jedino učiteljicu pitati da te pusti ranijelijevapolutka je napisao/la: ↑28 avg 2021, 15:10Da si isao u skolu razmišljao bi svojom glavom a ne bi bio ulizica i poltron.

Kod nas je raja malo ograničena. Nije stvar Memije, stvar je nekih drugih stvari jer sam isto mišljenja da je ispao supak. To isto da Levandovski živi u Frankfurtu pa ide u Minhen. Valjda je poenta da ti je lakše dolaziti na trening a ne se vozat po sat, dva po ovim gužvama. To bi u normalnim klubovima i s pametnim navijačima bilo normalno. Samo mi imamo glupane od navijače koji misle da nekoga ismijavaju i klub koji vode nehljebovici. Nevezano za Memiju uopće. Možeš dati Vistici stan i auto a ne možeš nekom drugom boljem, pa to u Pm nema. Svaka priča ima dvije strane, jbg tako je.Mahalac1987 je napisao/la: ↑28 avg 2021, 11:59Bojo iz Kiseljaka dolazi na treninge svaki dan, a mi sad ovog kao trebamo žaliti jer mu se ne živi sa roditeljima... Daleko mu kuća od Grbavice bila!
Zadnja izmjena: Benderrr, dana/u 28 avg 2021, 15:50, ukupno mijenjano 1 put.
by KANA
by KANA
- lijevapolutka
- Kontakt:
Jao poređenjaBenderrr je napisao/la: ↑28 avg 2021, 15:44Kod nas je raja malo ograničena. Nije stvar Memije, stvar je nekih drugih stvari jer sam isto mišljenja da je ispao supak. To isto da Levandovski živi u Frankfurtu pa ide u Minhen. Valjda je poenta da ti je lakše dolaziti na trening a ne se vozat po sat, dva po ovim gužvama. To bi u normalnim klubovima i s pametnim navijačima bilo normalno. Samo mi imamo glupane od navijače koji misle da nekoga ismijavaju i klub koji vode nehljebovici. Nevezano za Memiju uopće.Mahalac1987 je napisao/la: ↑28 avg 2021, 11:59Bojo iz Kiseljaka dolazi na treninge svaki dan, a mi sad ovog kao trebamo žaliti jer mu se ne živi sa roditeljima... Daleko mu kuća od Grbavice bila!

moSa ljoŽe
- lijevapolutka
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.