Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Kako se napreduje u državnoj firmi? Ako radiš npr u BHTelekomu na šalteru i onda završiš ekonomiju ili pravo da li ti oni automatski po završetku studija daju novo rješenje i povećaju platu, kako se prebacuje na drugo radno mjesto? Vidim da dosta ljudi to radi pa ima slučajeva da policajci, portiri i sl. vanredno završavaju fakultet.
Otto Hightower: You only lost one eye. How could you be so blind?
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Jesi li to zinteresovan za državne jasle ?EC3 je napisao/la: ↑28 avg 2021, 13:06Kako se napreduje u državnoj firmi? Ako radiš npr u BHTelekomu na šalteru i onda završiš ekonomiju ili pravo da li ti oni automatski po završetku studija daju novo rješenje i povećaju platu, kako se prebacuje na drugo radno mjesto? Vidim da dosta ljudi to radi pa ima slučajeva da policajci, portiri i sl. vanredno završavaju fakultet.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
EC3 je napisao/la: ↑28 avg 2021, 13:06Kako se napreduje u državnoj firmi? Ako radiš npr u BHTelekomu na šalteru i onda završiš ekonomiju ili pravo da li ti oni automatski po završetku studija daju novo rješenje i povećaju platu, kako se prebacuje na drugo radno mjesto? Vidim da dosta ljudi to radi pa ima slučajeva da policajci, portiri i sl. vanredno završavaju fakultet.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Nirton je napisao/la: ↑28 avg 2021, 13:16EC3 je napisao/la: ↑28 avg 2021, 13:06Kako se napreduje u državnoj firmi? Ako radiš npr u BHTelekomu na šalteru i onda završiš ekonomiju ili pravo da li ti oni automatski po završetku studija daju novo rješenje i povećaju platu, kako se prebacuje na drugo radno mjesto? Vidim da dosta ljudi to radi pa ima slučajeva da policajci, portiri i sl. vanredno završavaju fakultet.
-
PatriceKwedi
- Kontakt:
Pa moras prvo odstazirat sa tom novom strukomEC3 je napisao/la: ↑28 avg 2021, 13:06Kako se napreduje u državnoj firmi? Ako radiš npr u BHTelekomu na šalteru i onda završiš ekonomiju ili pravo da li ti oni automatski po završetku studija daju novo rješenje i povećaju platu, kako se prebacuje na drugo radno mjesto? Vidim da dosta ljudi to radi pa ima slučajeva da policajci, portiri i sl. vanredno završavaju fakultet.
🔹
Piletina iz Bimga i ljetovanje na jablaničkom 
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Nije dečko još završio fakultet, ali mu sa njegovim vezama ni ne treba.Nirton je napisao/la: ↑28 avg 2021, 13:16EC3 je napisao/la: ↑28 avg 2021, 13:06Kako se napreduje u državnoj firmi? Ako radiš npr u BHTelekomu na šalteru i onda završiš ekonomiju ili pravo da li ti oni automatski po završetku studija daju novo rješenje i povećaju platu, kako se prebacuje na drugo radno mjesto? Vidim da dosta ljudi to radi pa ima slučajeva da policajci, portiri i sl. vanredno završavaju fakultet.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Upravo tako, valjda može dati forumašu @EC3 neki savjet iz ličnog iskustva.Otelo je napisao/la: ↑28 avg 2021, 13:33Nije dečko još završio fakultet, ali mu sa njegovim vezama ni ne treba.Nirton je napisao/la: ↑28 avg 2021, 13:16EC3 je napisao/la: ↑28 avg 2021, 13:06Kako se napreduje u državnoj firmi? Ako radiš npr u BHTelekomu na šalteru i onda završiš ekonomiju ili pravo da li ti oni automatski po završetku studija daju novo rješenje i povećaju platu, kako se prebacuje na drugo radno mjesto? Vidim da dosta ljudi to radi pa ima slučajeva da policajci, portiri i sl. vanredno završavaju fakultet.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Tebi dobro ide spinovanjeOtelo je napisao/la: ↑28 avg 2021, 13:33Nije dečko još završio fakultet, ali mu sa njegovim vezama ni ne treba.Nirton je napisao/la: ↑28 avg 2021, 13:16EC3 je napisao/la: ↑28 avg 2021, 13:06Kako se napreduje u državnoj firmi? Ako radiš npr u BHTelekomu na šalteru i onda završiš ekonomiju ili pravo da li ti oni automatski po završetku studija daju novo rješenje i povećaju platu, kako se prebacuje na drugo radno mjesto? Vidim da dosta ljudi to radi pa ima slučajeva da policajci, portiri i sl. vanredno završavaju fakultet.
Novo radno mjesto dobijes kako si dosao na prvobitno, tj. stelom (u 90% slucajeva).EC3 je napisao/la: ↑28 avg 2021, 13:06Kako se napreduje u državnoj firmi? Ako radiš npr u BHTelekomu na šalteru i onda završiš ekonomiju ili pravo da li ti oni automatski po završetku studija daju novo rješenje i povećaju platu, kako se prebacuje na drugo radno mjesto? Vidim da dosta ljudi to radi pa ima slučajeva da policajci, portiri i sl. vanredno završavaju fakultet.
Prebacuje se sistematizacijom, dakle ponovo stela
Ovisno o stepenu obrazovanja imas koeficijent i dnevnicu .Na to dodas radni staz i eto plate.
Sve u svemu ganjaj stelu.
- ArtVandelay
- Kontakt:
Gledali smo legitimnog u predsjedništvu. Šta je uradio na relaksiranju bošnjačko-hrvatskih odnosa? Apsolutno ništa. Nastavio je gurati prst u oko Bošnjacima.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
-
samoposmatram
- Kontakt:
Interesantno. Dobijes isti rezultat,ako napises Komsica umjesto legitimnog, i hrvatima umjesto bosnjacima.ArtVandelay je napisao/la: ↑28 avg 2021, 14:15Gledali smo legitimnog u predsjedništvu. Šta je uradio na relaksiranju bošnjačko-hrvatskih odnosa? Apsolutno ništa. Nastavio je gurati prst u oko Bošnjacima.
separatizam nacionalne manjine nema nikakve veze sa komsicem. komsic im je samo dobar povod da kmece o ugrozenosti. evo imaju i tv tzv hb, pa bi najradije volili da je nemaju, da bi mogli vise kmecati. a ionako im se ne isplati da je finansiraju.
nije jelaviceva samouprava ugusena zbog komsica. vec zbog istih ustasoidnih, separatistickih teznji kakve su imali i u ex yu, pa ubacivali kojekakve bugojanske grupe i podrivali je na sve moguce nacine. da je covic u predsjednistvu, njihova mrznja bi ostala ista. jer kad zavrsis skolu po hr.planu i programu(+propaganda crkvenjaka), ti si od malih nogu bazdaren da BiH nije tvoja domovina. otice, bioloski, i dodik i covic, a problemi ce ostati isti. jer je propaganda iz Hr i Srb, kroz stoljeca rewriteala njihov kod po svojim mjerilima. da se sprovedu ankete medju prvacicma iz gruda ili foce, ta djeca uopste ne bi znala kako se zove zemlja u kojoj zive.
komsic je za mene samo jedan obicni parazit na budzetu kao i hiljade drugih. nista ni bolji ni gori od dzaferovica. ali nalazim satisfakciju u cinjenici da vlasnik po.skoka nije ambasador koji bi sutra sirio propagandu da je bosna leglo islamista koje, uz malecku pomoc izvana, treba istrijebiti. bolesnik koji pise da je ArBiH izvela 11.9. izmedju ostalog taj program mrznje prema bosnjacima i hrvatima kao predzidju krscanstva, su provodili svi covicevi ambasadori kije je postavljao u predjasnjem mandatu. dakle, zivis od Bosne, a sve radis protiv nje... katolibanski state of mind. legitimni hrvat si samo ako mrzis bosnu i radis u interesu druge zemlje.
nije jelaviceva samouprava ugusena zbog komsica. vec zbog istih ustasoidnih, separatistickih teznji kakve su imali i u ex yu, pa ubacivali kojekakve bugojanske grupe i podrivali je na sve moguce nacine. da je covic u predsjednistvu, njihova mrznja bi ostala ista. jer kad zavrsis skolu po hr.planu i programu(+propaganda crkvenjaka), ti si od malih nogu bazdaren da BiH nije tvoja domovina. otice, bioloski, i dodik i covic, a problemi ce ostati isti. jer je propaganda iz Hr i Srb, kroz stoljeca rewriteala njihov kod po svojim mjerilima. da se sprovedu ankete medju prvacicma iz gruda ili foce, ta djeca uopste ne bi znala kako se zove zemlja u kojoj zive.
komsic je za mene samo jedan obicni parazit na budzetu kao i hiljade drugih. nista ni bolji ni gori od dzaferovica. ali nalazim satisfakciju u cinjenici da vlasnik po.skoka nije ambasador koji bi sutra sirio propagandu da je bosna leglo islamista koje, uz malecku pomoc izvana, treba istrijebiti. bolesnik koji pise da je ArBiH izvela 11.9. izmedju ostalog taj program mrznje prema bosnjacima i hrvatima kao predzidju krscanstva, su provodili svi covicevi ambasadori kije je postavljao u predjasnjem mandatu. dakle, zivis od Bosne, a sve radis protiv nje... katolibanski state of mind. legitimni hrvat si samo ako mrzis bosnu i radis u interesu druge zemlje.
RoninX je napisao/la: ↑28 avg 2021, 15:06separatizam nacionalne manjine nema nikakve veze sa komsicem. komsic im je samo dobar povod da kmece o ugrozenosti. evo imaju i tv tzv hb, pa bi najradije volili da je nemaju, da bi mogli vise kmecati. a ionako im se ne isplati da je finansiraju.
Ne može nešto što je legalno biti prevara, čak i ako je nemoralno i nepravedno. To što mi uopšte imamo tri člana predsjedništva je također nemoralno i nepravedno.
Sta je sa ovim svijetom jbt, u mjesec i pol drugi put mi likovi u autu s telefonima u rukama prave stetu 600+ KM na autu, prvi put s ledja zalijepljeni idiot, a jutros frajer sa sporednog puta drito u moje auto, opalio me izmedju vozacevih vrata i blatobrana, skrsio oboja vrata i blatobran...ovo ce mozda i skuplje da izadje, pojma nemam.
Policija bila par metara odatle gledali ljudi sve, i lik izlazi iz auta vice njima ja ga nisam ni vidio...
Policija bila par metara odatle gledali ljudi sve, i lik izlazi iz auta vice njima ja ga nisam ni vidio...
Jučer brata (okrznuo ga samo) i pobjegao odmah sa kružnog, nije se moglo reagirati. Šteta skoro nikakva, al' sve zbog mobitela u ruci.denimb je napisao/la: ↑28 avg 2021, 18:04Sta je sa ovim svijetom jbt, u mjesec i pol drugi put mi likovi u autu s telefonima u rukama prave stetu 600+ KM na autu, prvi put s ledja zalijepljeni idiot, a jutros frajer sa sporednog puta drito u moje auto, opalio me izmedju vozacevih vrata i blatobrana, skrsio oboja vrata i blatobran...ovo ce mozda i skuplje da izadje, pojma nemam.
Ma to treba samo po dzepu, ovo vise nije normalno, snimaju ljudi storije hebene i voze.Neutral je napisao/la: ↑28 avg 2021, 18:11Jučer brata (okrznuo ga samo) i pobjegao odmah sa kružnog, nije se moglo reagirati. Šteta skoro nikakva, al' sve zbog mobitela u ruci.denimb je napisao/la: ↑28 avg 2021, 18:04Sta je sa ovim svijetom jbt, u mjesec i pol drugi put mi likovi u autu s telefonima u rukama prave stetu 600+ KM na autu, prvi put s ledja zalijepljeni idiot, a jutros frajer sa sporednog puta drito u moje auto, opalio me izmedju vozacevih vrata i blatobrana, skrsio oboja vrata i blatobran...ovo ce mozda i skuplje da izadje, pojma nemam.
Al i oni se nama smiju, i to presjednistvo je samo izgovor. Ima ih 10% i Pitaju se kao da ih ima 50%Arvid je napisao/la: ↑28 avg 2021, 12:33Apsolutno. Uvijek polazim od tačke kako bi se ja osjećao na njihovom mjestu. Takvim potezima im daješ sve argumente da ti blokiraju sve procese u državi.
To što nemamo Vladu FBiH već treću godinu od izbora je gore od bilo kakve napuhane spletke koju bi Čović i Dodik napravili u predsjedništvu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.