Imenjak mu Đuderija dosad 2 gola za Goražde

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Platis ljudima fino na zimu 25k € max i tvoj je
Dobar je veceras
Ja pratim samo ove veće klubove, i premijerligaše sljedeće godine.
Rahmanovic napustio klub kada?
Đeš husri govorit' da je neznalica ???
Pa pricas kako ga je neznalica gurala na beka, a tad Rahman igrao, ja nez na koju je mogao poziciju upast.
Vinkara klosar i najveca utvara i crnilo naseg kluba cisto ako nekog zanima
E jesi našao poveznicu, SANU da ti pozavidi. To što je Zidan doveden nema apsolutno nikakve veze sa Salčinom niti mu je Zidan i u jednom momentu ukrao minutažu i uticao na Salčinov status u ekipi. Ni jedan ni drugi nisu mogli prismrditi AMFu zbog Rahmana, a kad je Rahman otišao Salčin se povrijedio i nikada nećemo znati ko bi tu prije igrao. I ono što je odigrao Đani na LB prije povrede, ovdje se svršavalo i pisalo kako mu je Vaginko našao poziciju.Sanchez1987 je napisao/la: ↑28 avg 2021, 22:27Dovedes debelog Zidana,platis cak i obestecenje za njega,da bi Salcin zavrsio na beku i to je samo jedan od primjera kako se radilo, a ujedno pricas o samoodrzivom klubu![]()
Nama je trebala godina da dovedemo cmiljanica, onda jos 2 mjeseca da bi doveli mesanovica, onda jos 7 da bi doveli konacno neko realno rjesenje tipa bagaric. Odakle vadite taj optimizam nije mi jasno.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 avg 2021, 00:11Husref ce se prestati spominjati kada ?
Edit: vidim ovaj Aganspahic redovno zabija u Srbiji, ne bi bilo lose da sljedece ljeto se rijesimo cmilje, a dovedemo njega. Solidan joker, + za razliku od Borisa ima nase papire.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, bvsic, Fouzi1, JavierBosnia, juka55, keli, Konzerva, nedimmmm1337, samoFKS, Varijantas8, Zagor, ŠTA_JE i 90 gostiju.